Niye arkadaş gibi olduk diyorsunuz ki o zaman? Zaten sevgililigin arkadaşlıktan farklı bu yakınlık.Fiziksel bir yakınlıksa söylediğiniz yok. Ama duygusal anlamda bir yakınlık var tabi
Saygısızlık etme amacıyla söylemiyorum ama hayatınızda aldığınız en büyük risk olabilir bu iliskiyi evliliğe tasimakHayır hiç öpüşmedikbu konuda ikimizde aynı düşünüyoruz.
Anlıyorum ama tercih ettiğimiz hayat tarzı gereği evlilik öncesi çok fazla yakınlaşmaya sıcak bakmıyoruz ikimizde. Ama bu konuda bir sorun yaşamıyoruz. Risk evliliklerde her zaman varSaygısızlık etme amacıyla söylemiyorum ama hayatınızda aldığınız en büyük risk olabilir bu iliskiyi evliliğe tasimak
Yaşlarımız işimiz gücümüz uygun. Aslında bir takvim oluşturmak için herşey müsait. Geçen bir konuşmamızda ev kredisi borcu varmış ve onu bitirince rahatlayacağını söyledi. Ama bu bir takvim oluşturmak için engel değil.Yaşlar kaç? İkinizin de işi gücü düzeni oturdu mu? Öyleyse sizin konuyu açmanız gayet doğal, zaten ciddi bir yolda ilerliyormuş ilişkiniz.
Artık ben de hazır hissediyorum. Senin fikrin değişmediyse, bir tarih koyalım, önümüzü görelim. Birikimlerimizi, hazırlıklarımızı ona göre yapalım diye konuya girin.
Valla daha 1 yıl olmamış bi birbirinizi iyice tanıyın derim. Zaten daha 1. yıl dolmadan heycanınızı kaybettiyseniz evlilikle noktalamayın bu ilişkiyi . 9. Yılımı doldurduğumda nişan yaptık bence evlilik öyle aceleye getirilmemeli sonuçta kimse bi yere kaçmıyoBenim başta karar verme sürecini uzatmam dışında bir değişiklik olmadı. Ama sırf bu sebebten inatlaşır gibi davranması doğru mu anlam veremedim
Kime ev almış? Ya siz de hemen 3 ay evlenelim demiyorsunuz ki zaten. Sadece önünüzü görmek amaç.Yaşlarımız işimiz gücümüz uygun. Aslında bir takvim oluşturmak için herşey müsait. Geçen bir konuşmamızda ev kredisi borcu varmış ve onu bitirince rahatlayacağını söyledi. Ama bu bir takvim oluşturmak için engel değil.
Hayır hiç öpüşmedikbu konuda ikimizde aynı düşünüyoruz.
Evlenmek isteyen adam pat diye evlilik teklifi eder yüzüğünü alıp, seviyorsunuz zaten hayır demeyeceğinizi bilir. Yani bu görüştüğünüz de hiçbirşey demeden gözlemleyin derim öyle bir niyeti var mı yoksa size eskisi gibi bakmıyor mu ya da sizi kullanıyor mu bir ölçün tartın sonra ciddi bir konuşma yaparsınız.Kızlar yaklaşık bir seneye yaklaşacak bir beraberliğim var. İlk başta evliliği çok istiyordu sonra ben acele etmeyelim dedim zamana bıraktık. Ama artık bu zamana bırakma olayı biraz esnemeye başladı gibi düşünüyorum. Sanki normal arkadaş olma yoluna girmişiz gibi. Ona söylediğimde öyle bişey yokmuş ben abartıyormuşum. Ama bi karara varmak için yeterli zaman geçti diye düşünüyorum. İkimizinde işi çok yoğun ve yüz yüze görüşme sıklığımız bu aralar azaldı. Haftasonu gelecek acaba geldiğinde ilişkimizin artık biraz daha kesinleşmesini istiyorum bu şekilde devam etmek istemiyorum şeklinde bir konuşma yapsam çok mu itici olur?
Ev kendisinin yaklaşık yedi sekiz yıl önce almış. Yaz sonu bitecek bir kredi borcu var. Ben de zaten yaz döneminde evlilik planlıyorum. Ama direk şubatta yüzük takalım yazın da evlenelim demek istiyorum ama çok istekli de görünmek istemiyorum. Keşke geçen sene o söylediğinde evlenseydik şimdi bunları düşünmek zorunda kalmayacaktımKime ev almış? Ya siz de hemen 3 ay evlenelim demiyorsunuz ki zaten. Sadece önünüzü görmek amaç.
İnsan bir ömür yaşayacağım diye düşündüğü kişiyle konuşmak için neden bu kadar kasar ki? Yanlış mı anlar, evlilik meraklısımı gözükürüm vs endişeler varsa sizinde ona tam güveniniz yok gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?