gelinle ugrasmayinca sikici oluyor :)Oğullarıyla baş başa görüşmek varken habire sizi de darlamaları çok ilginç gerçekten, insan samimi olduğuyla oturup sohbet etmek ister. Kv, kp tayfasını anlayamadım gitti
Şuan yeni yeni söylediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum.Bir hafta aramadım olay oldu.Bakalım neler olacak iki hafta üst üste gitmeyincemecbur politik olacaksin. gitmedigin zaman kendine bi is uydur, bazen esinle git, bazen esini gonder, bazen esin soylemeden sen teklif et. onlara kucuk suprizler hazirla :) esine de bi sey soylemene gerek yok, erkekler idare edemiyor, beceremiyor. sen kendine is bul. bi gun temizlik yap, bir gun arkadasinla bulus, bir gun isyerinde bir isin ciksin vs. sonra onlar da alisir.
salaga yat biraz, konusurken cok ayrinti verme, zamanla ogrenirsin, esine de cok anlatma, bir sure sonra onu da yonlendirmeyi ogrenirsin.Şuan yeni yeni söylediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum.Bir hafta aramadım olay oldu.Bakalım neler olacak iki hafta üst üste gitmeyince
Çok geç.Eşime herşeyi açık açık söyledim.Ben böyle bi ailede büyümedim ben bu kadar mıç mıç görüşmeye alışkın değilim senden annemi aramanı beklemiyorum ama sen hiç aramazken benden sürekli aramamı yada herhaftasonumu orda geçirmemi bekleyemezsin.Sana kıyamıyorum ama oraya gidince de mutlu olamıyorum dedim.Seni çok iyi anlıyorum ama biraz idareci olsan dedisalaga yat biraz, konusurken cok ayrinti verme, zamanla ogrenirsin, esine de cok anlatma, bir sure sonra onu da yonlendirmeyi ogrenirsin.
Şuan için dilerim kimse kırılmadan kayınvalidem bu duruma alışır.Hic sevmiyorum boyle israrci insanlari.aramadin gelmedin diyen birine yapacagim varsa da yapmam ben.icimden gelerek yaparim degilse imkansiz.
İki uc haftada bir gitmek calisan insan icin yeterli bence.tam gunu oraya ayirmak da cok fazla.sabahtan gidip ogleden sonra kalkmaniza engel cikariyorsa aksam ustu gidin yemegi yiyip biraz oturup kalkin yeter iste daha ne.
Bu yazdığınız abartı değilse, evet kayınvalideniz abartıyor belkide nazı geçiyor, yaşlılık dolayısıyla ilgi istiyor bilemeyiz.. Yeni evlisiniz belli ki zamanla o da sıkılacaktır buna inanın.Kayınvalidem aramama fırsat vermiyor zaten.mesela şöyle söyleyim pazartesi o beni aradı konuştuk perşembe günü eşimle konuştuğunda onu neden aramadığımı sesimi duyanın cennetlik olduğunu söylemiş.
Sen de geç boş bir odaya uzan o zaman. Ya da tamam çamaşırları dönünce eşime ütületeceğim mecbur diyebilirsinArayı açmama müsade etmiyorDefalarca güzellikle anne haftasonu işim var bu hafta çok yoğundum dinlenmek istiyorum deyince burası ev değil mi burda dinlen diyo
Meraketme sana bunu yapan kayınvalide kendi kayınvalidesinde gece gündüz vakit geçirmemek için zamanında eşiyle ne kavgalar etmiştir.Neyse hepinize teşekkür ederim.En azından çok vicdan yapıyodum yapmamam gerektiğini ve normal olduğumu anladım
Valla öyleMeraketme sana bunu yapan kayınvalide kendi kayınvalidesinde gece gündüz vakit geçirmemek için zamanında eşiyle ne kavgalar etmiştir.
Bu durumu esinle paylassan ne kadar anlayisli olabilir? Cunku bu senin hakkin yani sana da yazik eger esin anlayisli birisiyse onunla bu problemi coz derim. Ha degilse tabiki baska yollar denemek lazimslm kızlar, çok kısa anlatmaya çalışıcam. Derdim kayınvalidemle.Birbirimize bir saat uzaklıkta oturuyoruz ama o her haftasonu onlara gitmemizi bekliyor.Çalışan biriyim haftaiçi zaten eve vakit ayıramıyorum.Herşeyi haftasonuna sığdırmaya çalışıyorum. Beni aradığında işim var gelemeyiz diyorum haftasonu yaklaşınca oğlunu arıyor o da aynı şeyi söylüyor.Öbür hafta yine aynı şeyler. Ben biraz soğuk biriyim kendi aileme karşıda öyle sürekli görüşmeyi sevmem ama kayınvalidem bir hafta aramayınca sitem ediyor. Sürekli derdim sadece kendisiymiş gibi ilgi beklemesinden çok sıkıldım.Lütfen fikir verin saygılı sevgili ve kararında görüşebilmek için ne yapmam gerekiyor
Bende aynı fikirdeyim ve aslaa beni gerçekten sevdiği için bunları yaptığına inanmıyorum.Bi kayınvalide neden gelinini görmek ister ki ya da ne kadar sevebilir.Aranmak istiyorsa kendi oğluna söylesin. Bizde herkes kendi ailesini arar sorar. Kvyi aramam. Ben ailemle telefondayken eşim de arada sohbete girip selam veriyor zaten yeter.
Kendi kaynanam aklima geldi sinir oldum bak.İnatla senelerdir ara ara eşim yalnizken söylenip duruyormuş beni aramiyor beni aramiyor diye. NİYER ARAYAYİMMMM! şaka gibiler.
eşim çok anlayışlı ama bir o kadar her duruma vicdan yapan biriBu durumu esinle paylassan ne kadar anlayisli olabilir? Cunku bu senin hakkin yani sana da yazik eger esin anlayisli birisiyse onunla bu problemi coz derim. Ha degilse tabiki baska yollar denemek lazim
Bundan sonra birkaç ay da her hafta sonu benim aileme gideceğiz diye tehdit edinMaalesef eşim aşırı vicdan yapıyor onlara karşı.Yaşlılar idare et diyor sürekli.Herşeyin farkında olmasına rağmen he de geç yine istemezsen gitmeyiz diyo ama 2. hafta başlıyo 'gitsekmi acaba yazık onlarda bizi bekliyo' diye. Özlediysen kendin gidebilirsin diyorum tekte gitmiyo.Ne bilim gerçekten evlilik o kişiyle olmuyomuş sadece ben hiç böyle düşünmemiştim.Bi bi süre gitmeyince kendi geliyo yatılı. Sırf öyle gelmesin diye bi süre sonra gitmek zorunda kalıyorum.Gelirken de bana değil oğluna haber verir.
Bu da yeni moda oldu. Eşim çok iyi çok anlayışlı ama bla bla blaeşim çok anlayışlı ama bir o kadar her duruma vicdan yapan biri
Ne güzel kendin söylemişsin bak,evlilik tek kişiyle olmuyormuş.Tabiki anne babası var,kardeşi var,aile çok önemli birbirinizi idare etmeye çalışın.Maalesef eşim aşırı vicdan yapıyor onlara karşı.Yaşlılar idare et diyor sürekli.Herşeyin farkında olmasına rağmen he de geç yine istemezsen gitmeyiz diyo ama 2. hafta başlıyo 'gitsekmi acaba yazık onlarda bizi bekliyo' diye. Özlediysen kendin gidebilirsin diyorum tekte gitmiyo.Ne bilim gerçekten evlilik o kişiyle olmuyomuş sadece ben hiç böyle düşünmemiştim.Bi bi süre gitmeyince kendi geliyo yatılı. Sırf öyle gelmesin diye bi süre sonra gitmek zorunda kalıyorum.Gelirken de bana değil oğluna haber verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?