fikir istiyorumm

Şuan yeni yeni söylediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum.Bir hafta aramadım olay oldu.Bakalım neler olacak iki hafta üst üste gitmeyince

Şuan yeni yeni söylediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum.Bir hafta aramadım olay oldu.Bakalım neler olacak iki hafta üst üste gitmeyince
salaga yat biraz, konusurken cok ayrinti verme, zamanla ogrenirsin, esine de cok anlatma, bir sure sonra onu da yonlendirmeyi ogrenirsin.

salaga yat biraz, konusurken cok ayrinti verme, zamanla ogrenirsin, esine de cok anlatma, bir sure sonra onu da yonlendirmeyi ogrenirsin.
Çok geç.Eşime herşeyi açık açık söyledim.Ben böyle bi ailede büyümedim ben bu kadar mıç mıç görüşmeye alışkın değilim senden annemi aramanı beklemiyorum ama sen hiç aramazken benden sürekli aramamı yada herhaftasonumu orda geçirmemi bekleyemezsin.Sana kıyamıyorum ama oraya gidince de mutlu olamıyorum dedim.Seni çok iyi anlıyorum ama biraz idareci olsan dedi

Hic sevmiyorum boyle israrci insanlari.aramadin gelmedin diyen birine yapacagim varsa da yapmam ben.icimden gelerek yaparim degilse imkansiz.
İki uc haftada bir gitmek calisan insan icin yeterli bence.tam gunu oraya ayirmak da cok fazla.sabahtan gidip ogleden sonra kalkmaniza engel cikariyorsa aksam ustu gidin yemegi yiyip biraz oturup kalkin yeter iste daha ne.

Şuan için dilerim kimse kırılmadan kayınvalidem bu duruma alışır.

Bu yazdığınız abartı değilse, evet kayınvalideniz abartıyor belkide nazı geçiyor, yaşlılık dolayısıyla ilgi istiyor bilemeyiz.. Yeni evlisiniz belli ki zamanla o da sıkılacaktır buna inanın.

açık açık söyleyin çalışan insanlarız meşgulüz, sürekli arayıp çağırmanıza gerek yok müsait olursak geliriz diye. bir kere taviz verirseniz çok tepenize çıkarlar. uygun olmadığınız zamanlarda davetini reddetmeye devam edin. bir süre sonra vazgeçer herhalde.

Arayı açmama müsade etmiyor Defalarca güzellikle anne haftasonu işim var bu hafta çok yoğundum dinlenmek istiyorum deyince burası ev değil mi burda dinlen diyo
Sen de geç boş bir odaya uzan o zaman. Ya da tamam çamaşırları dönünce eşime ütületeceğim mecbur diyebilirsin

Neyse hepinize teşekkür ederim.En azından çok vicdan yapıyodum yapmamam gerektiğini ve normal olduğumu anladım

Neyse hepinize teşekkür ederim.En azından çok vicdan yapıyodum yapmamam gerektiğini ve normal olduğumu anladım
Meraketme sana bunu yapan kayınvalide kendi kayınvalidesinde gece gündüz vakit geçirmemek için zamanında eşiyle ne kavgalar etmiştir.

Bu durumu esinle paylassan ne kadar anlayisli olabilir? Cunku bu senin hakkin yani sana da yazik eger esin anlayisli birisiyse onunla bu problemi coz derim. Ha degilse tabiki baska yollar denemek lazim

Aranmak istiyorsa kendi oğluna söylesin. Bizde herkes kendi ailesini arar sorar. Kvyi aramam. Ben ailemle telefondayken eşim de arada sohbete girip selam veriyor zaten yeter.

Kendi kaynanam aklima geldi sinir oldum bak. İnatla senelerdir ara ara eşim yalnizken söylenip duruyormuş beni aramiyor beni aramiyor diye. NİYER ARAYAYİMMMM! şaka gibiler.

Bende aynı fikirdeyim ve aslaa beni gerçekten sevdiği için bunları yaptığına inanmıyorum.Bi kayınvalide neden gelinini görmek ister ki ya da ne kadar sevebilir.

Bundan sonra birkaç ay da her hafta sonu benim aileme gideceğiz diye tehdit edin

Ne güzel kendin söylemişsin bak,evlilik tek kişiyle olmuyormuş.Tabiki anne babası var,kardeşi var,aile çok önemli birbirinizi idare etmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…