fikir istiyorumm

Eşiniz de ayda bir mı gidiyor aynı şehirde olan anne babasının yanına?

Siz her hafta gitmek zorunda değilsiniz ama o da size bağlı gibi davranıp, gidiş süresini bu kadar uzun süre tutmakta hatalı. Kendisi de gitmek istemiyorsa, sizin üzerinizden vicdan yapmasın, idare etsen diye.
En çok eşinizin tavrını saçma buldum konuda.

Benim zoruma niye gitsin. Onların yerine üzülüyorum. Eşim çok iyi anlayışlı ama her hafta sonu kv me gitmek zorundayım. Değişik bir çıkmaz
Eşim zaten iyi olduğu için kıyamayıp gidiyorum. Yoksa hiç bir güç beni götüremez oraya o anlamda gitmek zorundayım diyorum.Bir de sıkılıyorum ya yalan yok yani sürekli bu ilgi arsızlığını anlayamıyorum. Kimse beni idare etmek ilgilenmek sürekli aramak zorunda değil ben de kimseyi böyle düşünüyorum yani.Sizler sürekli kayınvalidenizde olan insanlarsınız sanırım .

Son düzenleme:

Siz her hafta gitmek zorunda değilsiniz ama o da size bağlı gibi davranıp, gidiş süresini bu kadar uzun süre tutmakta hatalı. Kendisi de gitmek istemiyorsa, sizin üzerinizden vicdan yapmasın, idare etsen diye.
Kendiside sıkıldığı için ben olmadan gitmiyo. Her hafta çağırmasına, 'idare et he de geç yine gitmeyiz' diyo ama 2. hafta başlıyo gitsekmi diye.

Ayda 1 bence de az. Aynı şehirdesiniz sonucta.. ee ne diyelim

E madem tarzınız bu o zaman
Allah size de aynı şekilde evlat nasip etsin 😀

Ne alaka eşimi seviyorum diye ailesini sevip sürekli gitmek pışpışlamak zorunda mıyım.
Yahu sizde inanılmaz bir iletişim bozukluğu var 😂 Bende zaten gitmeyin demek istiyorum bunu bile anlayamıyorsunuz. Şu düştüğünüz durum eşinizin yüzünden, eşiniz anlayışlı falan değil ben bunu anlatmaya çalışıyorum. Sorunun neden kaynaklandığını anlayamıyorsunuz daha. Eşinizi sevmeye devam edin de, anlayışlı olmadığını da bir anlayın bir zahmet. İki hafta üst üste kendi ailene götür bakalım kopsun kıyamet 🤣 o zaman anlarsın anlayışlı mı değil mi..

Yok onun eşi harika 🤩

Kendiside sıkıldığı için ben olmadan gitmiyo. Her hafta çağırmasına, 'idare et he de geç yine gitmeyiz' diyo ama 2. hafta başlıyo gitsekmi diye.

Yetişkin bir insanın eşi olmadan anne babasının yanına sıkılıyorum diye tek gitmek istememesi çok saçma işte. Çocuk mu eşiniz?

Dediğim gibi gitmek istemiyorsa sizin arkanıza sığınmasın. Vicdan yapıyor falan demişsiniz ama vicdan yapan, arayı bu kadar uzun tutmaz. İş olsun diye söyleniyor muhtemelen.

Son düzenleme:
Yetişkin bir insanın eşi olmadan anne babasının yanına sıkılıyorum diye tek gitmek istememesi çok saçma işte. Çocuk mu eşiniz?

Dediğim gibi gitmek istemiyorsa sizin arkanıza sığınmasın. Vicdan yapıyor falan demişsiniz ama vicdan yapan, arayı bu kadar uzun tutmaz. İş olsun diye söyleniyor muhtemelen.
Belki de dediğiniz gibi beni bahane ediyo kendince bilemiyorum orasını zaten en son artık bu durumun bittiğini kendisi gitmek isterse her zaman gidebileceğini, benim sadece istediğim zaman eşlik edeceğimi söyledim bakalım. Allah sonumuzu hayır etsin.

Eşim zaten iyi olduğu için kıyamayıp gidiyorum. Yoksa hiç bir güç beni götüremez oraya o anlamda gitmek zorundayım diyorum.Bir de sıkılıyorum ya yalan yok yani sürekli bu ilgi arsızlığını anlayamıyorum. Kimse beni idare etmek ilgilenmek sürekli aramak zorunda değil ben de kimseyi böyle düşünüyorum yani.Sizler sürekli kayınvalidenizde olan insanlarsınız sanırım .
İyi diyorsunuz ama eşiniz size hatalı davranıyor. Alttan alttan vicdan yaptırıp gitmeye mecbur bırakıyor. Sıkılmanız çok normal. Herkes sıkılır zaten iyi bile olsa. Gezmek eğlenmek varken her hafta sonu kv de oturmayı kim ister? Elbette hiç gitmemekte olmaz.
Bakın hala anlamıyorsunuz. Ben sürekli gitmiyorum kv me istediğim zaman giderim. Kv in bana karşı bir sorunu yok ama sıkılıyorum bende ve bizde 2 çocuk olduktan sonra peşimi bıraktılAr zaten. İlk başta bizde gezmeye diye çıkıp güneşli havada onlara uğrardık. Eşim saatlerce çıkmazdı. Birgün ben gidiyorum dedim. Deyiş o deyiş bir daha kimse ağzını açamadı. Ama eşim benim ailemden çıkmaz mesela. Kendi abisinden çok benim abilerimle görüşür. Çünkü benim abilerimle kafa yapısı uyuyor. Herşey bundan ibaret aslında. Benim kafa yapıma uyacak biri yok eşimin tarafında. Öyle ki eşim benim abilerimi sahiplendi bazen ben gerçekten onun abisi sanıyorum 😂

Derdim falan yok. Fikir istemişsiniz veriyoruz ama anlamıyorsunuz ona gülüyorum. Oturun da azıcık kendinize üzülün. Kendi ailenizi dış kapı mandalına çevirip kaynana kuşu olmuşsunuz.
Fikri verirken karşı tarafı iğneleyerekmi veriyosunuz ya da dalga geçerek.Tuhafsınız isterseniz daha fazla yazmayın.

Ayda 1 bence de az. Aynı şehirdesiniz sonucta.. ee ne diyelim

E madem tarzınız bu o zaman
Allah size de aynı şekilde evlat nasip etsin 😀
Ya şunu söylerken hiç çekinmiyosunuz demi çok garip gerçekten merak etmeyin Allah bana hiç nasip etmiyor evladı.Belkide kayınvalideme gitmek istemediğim için vermiyordur

Ya şunu söylerken hiç çekinmiyosunuz demi çok garip gerçekten merak etmeyin Allah bana hiç nasip etmiyor evladı.Belkide kayınvalideme gitmek istemediğim için vermiyordur
Niye çekinecekmişim acaba ? Hayat böyle
Degıl mi, kısasa kısas!!
Ne ekersen onu biçersin.

Allah nasip ediyor ya da etmiyor orasına bisi diyemem

Niye çekinecekmişim acaba ? Hayat böyle
Degıl mi, kısasa kısas!!
Ne ekersen onu biçersin.

Allah nasip ediyor ya da etmiyor orasına bisi diyemem
😁😁 Çok komiksiniz gerçekten.Siz sürekli gidiyo musunuz mesela yada hergün arayıp anneciğiim nasılsın mı diyosunuz nasıl ilişkileriniz

Back
X