Hep böylemisinizdir insanların yarasıyla dalga geçme konusunda.bence çocuk size gelmek istemiyordur haklı olarak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep böylemisinizdir insanların yarasıyla dalga geçme konusunda.bence çocuk size gelmek istemiyordur haklı olarak.
Kayınvalıdemi hic aramam .Çok komiksiniz gerçekten.Siz sürekli gidiyo musunuz mesela yada hergün arayıp anneciğiim nasılsın mı diyosunuz nasıl ilişkileriniz
Niye çekinecekmişim acaba ? Hayat böyle
Degıl mi, kısasa kısas!!
Ne ekersen onu biçersin.
Allah nasip ediyor ya da etmiyor orasına bisi diyemem
Sizin durumunuz çok farklı yanlız bir kadın tabiki gidilir kendisi gelir kalır insan Allah rızası için bile yapar bunu ama yanında eşi olan birine ben her haftasonu evin tüm işini gücünü bırakıp umarsızca gitmek zorundamıyım.Kendi çocuğu bile herhafta gitmek istemezken.Kayınvalıdemi hic aramam .
Her hafta yemeğe gidiyoruz. Kocası olmadığı için 15 günde 1 günde kalmaya geliyor.
Önceden haftada birgün kalıyordu.
Babası ölünce annesine kardeşiyle dönüşümlü bakıyor, o yuzden 15 günde bi gelip kalıyor bir gün.
Ne oldu?![]()
Kayınperder yaşarken de haftada 1 gün yemeğe gidiyorduk.Sizin durumunuz çok farklı yanlız bir kadın tabiki gidilir kendisi gelir kalır insan Allah rızası için bile yapar bunu ama yanında eşi olan birine ben her haftasonu evin tüm işini gücünü bırakıp umarsızca gitmek zorundamıyım.Kendi çocuğu bile herhafta gitmek istemezken.
Çocuğunun olmaması ile kv ne gitmek istememenin nasıl bir bağı olabilir ona gülüyorum.Hep böylemisinizdir insanların yarasıyla dalga geçme konusunda.
Konuyu baştan beri takip ettin mi yakaladığın yerden yapışıyosun her seferinde.İlkokul 3 terksin onu anladım da. Bi sus artık benceÇocuğunun olmaması ile kv ne gitmek istememenin nasıl bir bağı olabilir ona gülüyorum.
Ayrıca herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. Bence bazı tipler olmasın da..
Biz sizi eşiniz konusunda uyarmaya çalıştık. Tercih sizin.Konuyu baştan beri takip ettin mi yakaladığın yerden yapışıyosun her seferinde.İlkokul 3 terksin onu anladım da. Bi sus artık bence
Biraz bende inada bindi açıkçası yapmak içimden gelmiyo.Haftaiçi iş çıkışı akşam yemeğine gitseniz? Evde hazırlamak da vakit alıyor sonuçta hem pratik şekilde yemeği halledtmiş olursunuz hem gönülleri olur bir de tüm haftasonu bağlanmamış olur ve kayınvalidenizin aynı şehirde yatılı gelmesini bekliyorum engellemiş olursunuz
Yok canım anormal olan bizleriz. İnsanlardan fikir istedim linçlediler resmen.Ben neden kayınvalideme her hafta gitmek zorundayım neden haftada iki gün mutlaka telefonla aramak zorundayım bunu çözemiyorum demedikleri kalmadı.Bence normal olan sensin. Ben bu tarz seylerin bi rutine baglanmasindan görev gibi her hafta yapilmasindan hic hoslanmiyorum. Bizde esimle bu konudan sorun yasamistik. Biz yakin oturuyoruz ama yine de istisnasiz her hafta mutlaka bi gün gidiyo olmak batiyo bana. Yorgun olabiliyorum kendime zaman ayirmak istiyo olabiliyorum. Oyle zamanlarda "bu hafta daha gitmedik gidelim bekliyolar" cumlesi cok sinirlerimi bozuyo. 1 haftada gitmeyiverelim yani degilmi? 2 haftada bi gitsek hasretten ölcekmiyiz. Boyle seylerin zorunlulugu olmamali ya ozledikce gidersin arayi acmamak sartiyla daha iyi vakit gecirirsin saate bakarak degil
Ama size rahatsızlık veriyor durum. Böyle böyle birlikte geçireceğiniz zamanı siz kontrol etmiş olursunuz eşinizin de ‘niye gitmiyoruz beklerler vs’ demesine fırsat kalmaz.Biraz bende inada bindi açıkçası yapmak içimden gelmiyo.
Normali sensin. Ay gitme iş çıkışı falan.İnsan tüm gün işte yoruluyor zaten. Eve gidip uzanmak istiyor.Ben işten 9bucukta cıkınca ugruyorum. Tabı ertesı gün iş yoksa. O da 1bucuk 2 ayda bir.Gitmemeye alıştır derimYok canım anormal olan bizleriz. İnsanlardan fikir istedim linçlediler resmen.Ben neden kayınvalideme her hafta gitmek zorundayım neden haftada iki gün mutlaka telefonla aramak zorundayım bunu çözemiyorum demedikleri kalmadı.
Bence siz bugün fazlasıyla haddinizi aştınız uzaklaşın bu konudanBiz sizi eşiniz konusunda uyarmaya çalıştık. Tercih sizin.
Evet dediğiniz gibi bi rahatsızlık var nedenini de bilemiyorum.Ama size rahatsızlık veriyor durum. Böyle böyle birlikte geçireceğiniz zamanı siz kontrol etmiş olursunuz eşinizin de ‘niye gitmiyoruz beklerler vs’ demesine fırsat kalmaz.
Bence nedeni sınırlarınıza girilmeye çalışılması. Ben de hiç hoşlanmam bu durumdan, o yüzden ben böyle çözmüştüm. Kavgamız vs miz yok kayınvalidemi telefonla aramam o da beni aramaz doğumgününden doğumgününe yetiyor bizeEvet dediğiniz gibi bi rahatsızlık var nedenini de bilemiyorum.
Ben hiç aramayım demiyorum.Hani insanın aklına düşer bi merak eder arar bu şekilde istiyorum.İlk başlarda anlam veremediğim halde o arayalı iki gün oldu aramam lazım tribine giriyodum.mesela yılbaşında neden bizi arayıp yeni yılımızı kutlamadın dedi.Halbuki bir gün öncesinde aramıştım.Yani bunun gibi küçük ama mide bulandıran şeyler uzaklaştırdı beniBence nedeni sınırlarınıza girilmeye çalışılması. Ben de hiç hoşlanmam bu durumdan, o yüzden ben böyle çözmüştüm. Kavgamız vs miz yok kayınvalidemi telefonla aramam o da beni aramaz doğumgününden doğumgününe yetiyor bize
Keşke annenle baban seni yaparkende senin gibi düşünselermişÇocuğunun olmaması ile kv ne gitmek istememenin nasıl bir bağı olabilir ona gülüyorum.
Ayrıca herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. Bence bazı tipler olmasın da..
Sen nereden düştün şimdi? Ne biliyorsun da ne konuşuyorsun?Keşke annenle baban seni yaparkende senin gibi düşünselermiş