fikir istiyorumm

😁😁 Çok komiksiniz gerçekten.Siz sürekli gidiyo musunuz mesela yada hergün arayıp anneciğiim nasılsın mı diyosunuz nasıl ilişkileriniz
Kayınvalıdemi hic aramam .
Her hafta yemeğe gidiyoruz. Kocası olmadığı için 15 günde 1 günde kalmaya geliyor.
Önceden haftada birgün kalıyordu.
Babası ölünce annesine kardeşiyle dönüşümlü bakıyor, o yuzden 15 günde bi gelip kalıyor bir gün.

Ne oldu? :KK53:

Niye çekinecekmişim acaba ? Hayat böyle
Degıl mi, kısasa kısas!!
Ne ekersen onu biçersin.

Allah nasip ediyor ya da etmiyor orasına bisi diyemem

Kayınvalıdemi hic aramam .
Her hafta yemeğe gidiyoruz. Kocası olmadığı için 15 günde 1 günde kalmaya geliyor.
Önceden haftada birgün kalıyordu.
Babası ölünce annesine kardeşiyle dönüşümlü bakıyor, o yuzden 15 günde bi gelip kalıyor bir gün.

Ne oldu? :KK53:
Sizin durumunuz çok farklı yanlız bir kadın tabiki gidilir kendisi gelir kalır insan Allah rızası için bile yapar bunu ama yanında eşi olan birine ben her haftasonu evin tüm işini gücünü bırakıp umarsızca gitmek zorundamıyım.Kendi çocuğu bile herhafta gitmek istemezken.

Sizin durumunuz çok farklı yanlız bir kadın tabiki gidilir kendisi gelir kalır insan Allah rızası için bile yapar bunu ama yanında eşi olan birine ben her haftasonu evin tüm işini gücünü bırakıp umarsızca gitmek zorundamıyım.Kendi çocuğu bile herhafta gitmek istemezken.
Kayınperder yaşarken de haftada 1 gün yemeğe gidiyorduk.

Ama şu var, ben size zorunlusunuz demiyorum.ıs güç varsa zaten nasıl gideceksiniz ki? ama her hafta da iş güç bahane etmeyin .
Aynı şehirde olup aayda bi Gorusmek bana Gore cok uzun zaman.

Herkesin kendi düşüncesi tabii. Ama bu sekilde yanlısı bir düşünce bana Gore

Kendi çocuğu gitmek istemiyorsa siz zaten hic gitmeyin kafaniza gore
Ona da bisi diyemem. Kendi bilir

Hep böylemisinizdir insanların yarasıyla dalga geçme konusunda.
Çocuğunun olmaması ile kv ne gitmek istememenin nasıl bir bağı olabilir ona gülüyorum.
Ayrıca herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. Bence bazı tipler olmasın da..

Çocuğunun olmaması ile kv ne gitmek istememenin nasıl bir bağı olabilir ona gülüyorum.
Ayrıca herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. Bence bazı tipler olmasın da..
Konuyu baştan beri takip ettin mi yakaladığın yerden yapışıyosun her seferinde.İlkokul 3 terksin onu anladım da. Bi sus artık bence

Bence normal olan sensin. Ben bu tarz seylerin bi rutine baglanmasindan görev gibi her hafta yapilmasindan hic hoslanmiyorum. Bizde esimle bu konudan sorun yasamistik. Biz yakin oturuyoruz ama yine de istisnasiz her hafta mutlaka bi gün gidiyo olmak batiyo bana. Yorgun olabiliyorum kendime zaman ayirmak istiyo olabiliyorum. Oyle zamanlarda "bu hafta daha gitmedik gidelim bekliyolar" cumlesi cok sinirlerimi bozuyo. 1 haftada gitmeyiverelim yani degilmi? 2 haftada bi gitsek hasretten ölcekmiyiz. Boyle seylerin zorunlulugu olmamali ya ozledikce gidersin arayi acmamak sartiyla daha iyi vakit gecirirsin saate bakarak degil

Çok çok minnoşluğum tutmadıysa kaynanamı aramam. Mesela yakın geçmişe bakıyorum hasta olduğu icin aramıstım 2 ay önce. Ondan sonra o beni aradı 2 defa o kadar. Eşimle konusurlarken canım isterse selaam der girerim ama genelde onu da yapmam baska odaya gecerim. O yüzden size hak veriyorum ben. Bosverin yok diyip geçin.

Haftaiçi iş çıkışı akşam yemeğine gitseniz? Evde hazırlamak da vakit alıyor sonuçta hem pratik şekilde yemeği halledtmiş olursunuz hem gönülleri olur bir de tüm haftasonu bağlanmamış olur ve kayınvalidenizin aynı şehirde yatılı gelmesini bekliyorum engellemiş olursunuz

Haftaiçi iş çıkışı akşam yemeğine gitseniz? Evde hazırlamak da vakit alıyor sonuçta hem pratik şekilde yemeği halledtmiş olursunuz hem gönülleri olur bir de tüm haftasonu bağlanmamış olur ve kayınvalidenizin aynı şehirde yatılı gelmesini bekliyorum engellemiş olursunuz
Biraz bende inada bindi açıkçası yapmak içimden gelmiyo.

Bence normal olan sensin. Ben bu tarz seylerin bi rutine baglanmasindan görev gibi her hafta yapilmasindan hic hoslanmiyorum. Bizde esimle bu konudan sorun yasamistik. Biz yakin oturuyoruz ama yine de istisnasiz her hafta mutlaka bi gün gidiyo olmak batiyo bana. Yorgun olabiliyorum kendime zaman ayirmak istiyo olabiliyorum. Oyle zamanlarda "bu hafta daha gitmedik gidelim bekliyolar" cumlesi cok sinirlerimi bozuyo. 1 haftada gitmeyiverelim yani degilmi? 2 haftada bi gitsek hasretten ölcekmiyiz. Boyle seylerin zorunlulugu olmamali ya ozledikce gidersin arayi acmamak sartiyla daha iyi vakit gecirirsin saate bakarak degil
Yok canım anormal olan bizleriz. İnsanlardan fikir istedim linçlediler resmen.Ben neden kayınvalideme her hafta gitmek zorundayım neden haftada iki gün mutlaka telefonla aramak zorundayım bunu çözemiyorum demedikleri kalmadı.

Yok canım anormal olan bizleriz. İnsanlardan fikir istedim linçlediler resmen.Ben neden kayınvalideme her hafta gitmek zorundayım neden haftada iki gün mutlaka telefonla aramak zorundayım bunu çözemiyorum demedikleri kalmadı.
Normali sensin. Ay gitme iş çıkışı falan.İnsan tüm gün işte yoruluyor zaten. Eve gidip uzanmak istiyor.Ben işten 9bucukta cıkınca ugruyorum. Tabı ertesı gün iş yoksa. O da 1bucuk 2 ayda bir.Gitmemeye alıştır derim

Evet dediğiniz gibi bi rahatsızlık var nedenini de bilemiyorum.
Bence nedeni sınırlarınıza girilmeye çalışılması. Ben de hiç hoşlanmam bu durumdan, o yüzden ben böyle çözmüştüm. Kavgamız vs miz yok kayınvalidemi telefonla aramam o da beni aramaz doğumgününden doğumgününe yetiyor bize

Bence nedeni sınırlarınıza girilmeye çalışılması. Ben de hiç hoşlanmam bu durumdan, o yüzden ben böyle çözmüştüm. Kavgamız vs miz yok kayınvalidemi telefonla aramam o da beni aramaz doğumgününden doğumgününe yetiyor bize
Ben hiç aramayım demiyorum.Hani insanın aklına düşer bi merak eder arar bu şekilde istiyorum.İlk başlarda anlam veremediğim halde o arayalı iki gün oldu aramam lazım tribine giriyodum.mesela yılbaşında neden bizi arayıp yeni yılımızı kutlamadın dedi.Halbuki bir gün öncesinde aramıştım.Yani bunun gibi küçük ama mide bulandıran şeyler uzaklaştırdı beni

Back
X