- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
olmamış.
senin hesap ödemiş olman da, onların ödetmiş olması da, o arkadaş bozuntusunun tavrı da, erkek arkadaşının susması da.
erkek arkadaşınla acilen bu konuyu konuşmalısın.
hatalar insanlar için, hata yaptığını kabul ederse olayı kapat bence, yok aynı tavrı sürdürürse zaten sen bilirsin n eyapacağını.
3 erkek 2 kizdikHerkeste erkek erkeğe oluncaksa sen niye gittin olayına takılmış. Illa aynı ortama girmek icin herkesin eşli olması sart mi? Esimin en yakın 3 arkadaşı bekar. Onlar bazen bize gelir, bazen hepberaber disari cikariz, bazen biz esimle onlara gideriz. Onlar bekar diye esim gorusmeyi mi kessin yada giderken illa beni mi dışlayacak sen gelme erkekler olcak diye?
Esimin hicbir arkadasida bana terbiyesizlik yapmadı, yapamazlar. Ortamda fazla erkegin olması seviyesizlesmeyi gerektirmiyor. Konu sahibinin sevgiliside evet tam sünepe.......
sana hesap ödetmeleri büyük densizlik.bu adam misafir degil bir de, burada oturuyor. evli cift onda kalmaya geldi..ama dis kapinin son mandali ben odedim sevgilim mahcup olmasin diye. hic onemli degil ama onu sustursaydi yeterki((
iste en cok uzuldugum nokta bu, arkadas ortamında saygi görmüyor. ben böyle birini hayal etmedim. gözümden düştü az olurSevgiliniz bence arkadaş ortaminda da saygı görmüyor..saygı duyulan biri olsa arkadaslari size bu derece lakayt yaklasamazlardi..
Biz yeni evlendigimizde eşimin arkadaşlarını yemeğe almıştım.size barzoluk yapan tip gibi bi arkadaşı da bana emir kipiyle bişey istedi.
Eşim anında müdahale etti benim karım senin usagin deil die...ayni tip gece boyunca ara ara küfür de etti eşim anında sepetledi evden hadi kardeşim adab-i muaseret öğren oyle gel die...
Sizin sevgiliniz de bu sekilde yapmaliydi ama çok ezik kalmış, ilginc...
iste tam olarak buna kahroldum. sevgilime arkadas ortamında saygi duyulmuyor..o kadar üzüldüm ki..gözümden dusmeyi birakin, yere cakildi..cok uzgunum, cok..Sevgiliniz bence arkadaş ortaminda da saygı görmüyor..saygı duyulan biri olsa arkadaslari size bu derece lakayt yaklasamazlardi..
Biz yeni evlendigimizde eşimin arkadaşlarını yemeğe almıştım.size barzoluk yapan tip gibi bi arkadaşı da bana emir kipiyle bişey istedi.
Eşim anında müdahale etti benim karım senin usagin deil die...ayni tip gece boyunca ara ara küfür de etti eşim anında sepetledi evden hadi kardeşim adab-i muaseret öğren oyle gel die...
Sizin sevgiliniz de bu sekilde yapmaliydi ama çok ezik kalmış, ilginc...
3 erkek iki bayandik. yani iki cift bir bekar adam vardi. o da bekar ama serserinin önde gideni 10 serseriye bedel. neler yasatti bir gecede bana ya..Sizin o kadar erkek içinde ne işiniz var ki.Bana asıl yanlis gelen bu siz yine bu sekil ortama gitseniz farkli bir versiyonunu yasarsiniz.Evli ciftlerin bu kadar cok bekar adamin ortamina girmemesi gerek.Henüz yontulmamis oluyorlar cunku.
sevgilimle konustum hatta ben de saygimi koruyamadim, resmen azarladim. cunku dün gözümden düştü ve sabaha kadar ona sunepeliginden, uyuzlugundan dem vuran mesajlar attim. agladi, yapma nolur diye yalvardi..ben kabul edemiyorum gözümden düştün bitti dedim. hala ariyor, mesaj atiyor, asla gorusmem yapma diyor..ama igrendim bir kere, cok kötüyüm..erkek erkeğe otuturken sen gidebilirsin bence bunda anormal bişey yok. sıkıntı o kadar kişinin hesabını senin ödüyor olman ve sevgilinin böyle densiz bir herif cevap verememesi.
bana normal gelmedi. benim eşim olsa s.. gt kendin al diye adamı paralardı ama sende söylemişsin çocuk serseri diye sevgilinle konuş içinde büyütme daha fazla. ama bende olsam çok rahatsız olurdum insan öyle birinin yanında kendini rhaat hissedemez.
o an normal karsiladim, niye bilmiyorum ama simdi yüzünü görmek istemiyorum. zaten hemen sogurum insanlardan. Bütün artılarını sildi bu hareket..aynen benim kocam olacak adam o masayi kafasina gecirmeliydi..Baştan aşağı yanlışlarla dolu bir akşam yemeği
Madem parası yok sevgilin ogün mazeret uydursaydı çıkmasaydı veya bunun başına geleceğini tahmin edip birinden alsaydı o duruma düşmeseydi !!
Size okadar insanın yediğini içtiğini ödetmesi ayrıca ayrı bir sıkıntı sizinde bunu normal karşılamanız şaşırtıcı !
Erkek arkadaşınız ile yemekte olsanız yalnız bunu anlarım ödeyebilirsiniz fakat herkesinkini odemeniz çok fazla iyi niyet sevgilinin ki de ayrı bi AYIP !
Üstüne ise sevgilin alsın paran yoksa demesi sevgilinin de masayı o an arkadaşı olacak insanın kafasına geçirmemesi ayrı bir saçmalık !!!
o an normal karsiladim, niye bilmiyorum ama simdi yüzünü görmek istemiyorum. zaten hemen sogurum insanlardan. Bütün artılarını sildi bu hareket..aynen benim kocam olacak adam o masayi kafasina gecirmeliydi..
ordan önce oturdugumuz yerde biseyler içtik, onun hesabini onlar ödedi. bunu kendo odemek istedi ama maasini almamış. digerini onlar odeyince ben de rahatsiz olmuştum. salak kafam cuzdani verdim hemen. ne yeseydim, ne odeseydim ne de orda olsaydim.keske..ah.bencede çok ince ve iyi niyetli düşünüyorsunuz keşke hiç orada yokmuş gibi ödemeyi yapmasaydınız orada olmasaydınız ne yapacaklardı izleseydiniz arkadaşınız sizemi güvenmiş bu konuda
Yani bel altı konuşmalar bir bayanında yok emrivaki vermeler bunada susması gerçekten mide bulandırıcı.
Yani o an diyebilirdi ayıp olmuyormu zaten ben ödemedim üstüne de bu şekilde yüzsüklük yapman çok itici kendine gel diye uyarabilirdi.Şimdiden mudafa edemiyor sizi veyahut kendini .
Yani genel anlamda bilemiyorum siz daha iyi bilirsiniz kendisini ama iyice ölçün tartın derim.[/QU
haklisiniz.. sabaha kadar tarttim. terazim almadi malesef. bittigini soyledim. bu yasta boyle seylerle ugrasmak istemiyorum. ha hic iyi degilim, halen agliyorum ama ugrasamam..
zaten cok sessiz olmasiyla ilgili, sözünü ailesine dinlettiremesiyle ilgili takintilarim olusmustu. bu resmen son damla oldu..degisecegim diye yalvariyor ama insanin özü degisebilir mi? kestirip atmak ve sonradan pisman olmak da istemiyorum ama cok uzuldum. cok kizdim. sinirim gecmiyor bir turlusen ağzının payını verseydi. aynı ortamda kimse bana bu şekilde davranamaz. bazen insanların elinde olmadan bazı olaylar karşısında donup kalabiliyor. hemen kestirip atma.
o zaman ayrı. hele ki gelecek düşünüyorsan çok daha kötü olacaktır. hakkında hayırlısı...zaten cok sessiz olmasiyla ilgili, sözünü ailesine dinlettiremesiyle ilgili takintilarim olusmustu. bu resmen son damla oldu..degisecegim diye yalvariyor ama insanin özü degisebilir mi? kestirip atmak ve sonradan pisman olmak da istemiyorum ama cok uzuldum. cok kizdim. sinirim gecmiyor bir turlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?