herkese tşk ederim öncelikle fikirlerinizden dolayı kızlar.durum şu 4ay öncesine kadar evlilikle ilgili konuşma geçti aramızda.bana dedigi söz seninle aynı kulvarlarda olmayı çok isterdim.sen mükemmele yakın bir kadınsın.ama evlenemem anlamına getirdi.açık ve secik bi şekilde.sebepde boşanmış bi kadın oldugum için.yaralandım aslında böyle keskin fikri oldugu için.Neden evlenmeyi düşünmediğinizi anlamadım ?
Birlikte olduğunuz kişi mi istemeyecektir?
Yada neden illa ki bu ilişkinin bir gün biteceğini düşünüyorsunuz ki ?
benm anlayamadığm birşey var
en baştan konuştunuz mu bu mevzuyu
evlilik olmaz mı dedi sana
asla böyle hissetmemiştim.taki 4ay öncesine kadar.bu kadar ii anlaşırken.benim durumumdan dolayı böyle düşüncegini tahmin etmiyordum aslında.beni ben oalrak sevmiyorsun sen dedim.bu gerçegi degiştiremesin.sessiz kalıyor.eziliyorum bu laflarının altında diyorneden kendinize ikinci sınıf insan muamelesi yapıyorsunuz ki?
siz kendinize böyle davranırsanız hayatta size böyle böyle davranır!
kendinize değer verin ve bu saçma fikirleri atın kafanızdan!!
herşeyden önce onun kendi sabit fikri sorun zaten cnmbm bır arkadasım evlendı bosandı çocugu var.su an bırıye beraber ve adam daha önce evenmemıs ama onunla evlenmek ıçın lüp bıtıyor.seven ınsan böyle dusunur zaten.aılesı problem yaratablır belkı ama senı sevdırırse sorun olmaz.
38 yaşına gelmiş biri o.birgün gelecek evlenmek isteyecek ama benle degil tabi.ve gidecek hayatımdan.çünkü bu konuda sabit fikre sahipp ne yazıkkiiNeden evlenmeyi düşünmediğinizi anlamadım ?
Birlikte olduğunuz kişi mi istemeyecektir?
Yada neden illa ki bu ilişkinin bir gün biteceğini düşünüyorsunuz ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?