Fikirlerinize acil ihtiyacım var

acık secık bi şekilde evlenemem dediyse neden duruyorsun kendini ezdiriyorsun :1closedeyes:
madem istemmiyor hadi yolun açık olsun de çek git
dul olman canının kıymetsiz olması anlamına gelmiyo gamyoncuiremsu
haklısın çekip gitmem lazım.mantıgım öyle diyor işte ama duygularım arasında sıkışıp aldım bi bilsen.

benimle ilgili herşeyi biliyor.ben hep açık ve net oldum ona.ama o kendi düşünceleri ve çevre tepkilerden sanıırm düşünemiyor benimle evliligi

isyan ediyormuşş yıllarca önce karşısına çıkamdıgım için.ama bekar olarak yanii nikah geçmeden başından anlıyorsun degilmi cnm

haklısın çekip gitmem lazım.mantıgım öyle diyor işte ama duygularım arasında sıkışıp aldım bi bilsen.

kazanmak için duıygularınla değil matığınla hareket etmen gerekiyor şu an yerimseniben
senin bi oğlun var ister mi annem böyle olsun

sizinle evliliği düşünmüyorsa demek ki sizi herşeyi göze alacak kadar sevmiyor. evlenmek istediğinde gidip 20 yaşlarda bu tarz adamların deyimiyle el değmemiş bir kız bulup evlenecek..bence zamanınızı boşa harcamayın... o kişi evlenmek isteyene kadar sizi bırakmaz zaten... evlilik isterse de sizle olmayacağını açıkça söylemiş.. çok acı verici ama ya şimdi bir karar alıp bu ilişkiyi bitireceksiniz ya da yıllar sonra bu kişi evlilik hayatı istediği için sizi bırakınca üzüleceksiniz.. Allah yardımcınız olsun...

karşınızdaki kişi neden kararlarını çevreye göre veriyor anlayamadım...
insan önce kendini düşünmeli bence...
madem sizinle evlenmeyi düşünmüyor,neden sizden ayrılmıyor??
ya da nereye kadar giderse gitsin düşüncesindemi???

mantığınlla hereket et ve bitir derim bence hayattaki tek mutlu edecek kişi o değil seni kaldıki bu durumun yüzünden isyan edip senle evlenmek istemiosa zaten gerçekten sevmiodur o bu şekilde sürdürüp gitsede sen bırak peşini zaten sensiz yapamıcak ve o kesin çizgilerinden vazgeçecekse elinde çiçekle gelir kapınaa.s.

tabiki de her sevgili olan kimse sonunda evlenecektir diye bir şey yok.
ama bir ilişkide erkek kadına ben seninle evlenmeyeceğim, çünkü sen duldun derse ne kadar sağlıklı olur bu ilişki?
belki böyle bir konuşma geçmemiş olsaydı aranızda siz 3-5 yıl bile devam edebilirdiniz belki bir gün umuduylan. ama ya şimdi..
bence erkek arkadaşınızın davranışı hiç hoş değil. o zaman sizde tavrını koyun madem evlenmeyeğiz devam etmenin manası yok diye.
tabiki de zor olur ama mantıklısı bu bence.

bakire kız alır kendine evlenmek için o çok dogru zaten.benden ayrılmayı hiç düşünmüyor.takii senin dedigin gibi evlenmeye karar verdiginde.olan bana oalcak gene diyorum.sessiz kalıyorr

38 yaşına gelmiş biri o.birgün gelecek evlenmek isteyecek ama benle degil tabi.ve gidecek hayatımdan.çünkü bu konuda sabit fikre sahipp ne yazıkkii

sabit fikre sahip demişsiniz bunu değiştirmek o kadarda kolay olmayacak ne yazık ki
kendisi kabul etse ailesi sorun çıkaracak belkide
umarım bu saplantılı düşüncelerden kurtulur
yada tam anlamıyla kurtulur ....
çünkü tamam kabul ettim sorun yok deyip sonradan
sorun çıkarmaya başlarsa çok daha zor olur sizin için
hakkınızda hayırlısı iyi düşünüp tartıp öyle karar vermelisiniz bence

acı ama neyazıkki öyle düşüncede.ayrılmaz mutlu benle çünkü.bakire alır kendine evlenmek için,onun o sabit fikrii varya ah ah

benim derdi zaten onla evlenmek degil aslında.benim kırıldııgm üzüldügüm benin bu durumumdan bu kadar olaya sabit bakması.severken gezereken herşey ii güzelde.evlenmeyi düşüncemii aaa kötü oluyorum sanki

acı ama neyazıkki öyle düşüncede.ayrılmaz mutlu benle çünkü.bakire alır kendine evlenmek için,onun o sabit fikrii varya ah ah

işte ben buna o kadar sinirleniyorum ve hırslanıyorum ki anlatmaya bile çalışmıyım haddimi aşarım zira..

sizin ilişkiniz sizi ilgilendirir tabiki de, kalkıp size cinsel hayatınız var mı diye bir densizlik de yapacak değilim ama....

eğer bir erkek hem bakire bir kızla evlenme fikrinde olup hem de boşanmış bir kadınla birlikteyse..
ve ona ben seninle evlenemem çünkü benim evleneceğim kişi bakire olmalı tarzı imalarda bulunuyorsa...
çok özür dilerim ama ben onun iyi niyetinden şüphe ederim...

neyse daha fazla yazmayayım yoksa karşıt fikirler çıkıp konu bekaret tartışmasına döner gene. buna mahal vermiyim.

sen neden bunu bile bile böyle bir erkekle ilişkini sürdürüyorsun anlamadım
seni adam resmen kullanıyo.buna izin verme
sen onu bırak .çünkü o seni birgün bırakacak ve o gün sen çok yıkılacaksın
bunu kendine yapma biraz güçlü ve gururlu ol
çocuk sahibi olgun bir kadına bu yakışır

38 yaşında adam yahu! 20li yaşlarda olsa bir derece aile-çevre baskısı olabilir diyeceğim ama o yaşta adama sen niye dul kadınla evlendin denmez! klava:
Zihniyeti yanlış bir kere.. Benim çevremde boşanmış ve çocuklu kadınlarla evlenen, evlenmek isteyen çok insan var.. Bu insanın önce kendisinin kabul etmesiyle ilgili, seven adam önce kendi kabullenir sonra da herkese kabul ettirir.
Canım bence mantıklı düşüp karar alma zamanın gelmiş. Kendin de söylüyorsun şu an evlenmeyi düşünmüyorum diye, yani adam sana bugün evlenelim dese belki sen evlenmeyeceksin ama bu tavrı çok yanlış. Bence iyi düşün taşın.

çok haklısınız bencede bu böyle olmalı
bunu sorun ediyorsa gezerken tozarkende sorun etmeli
sen dul bir bayansın birlikte gezemeyiz bile demeli eğer öyle görüyorsa
ki bana göre dul değil bekarsınız dul kelimesine ben çok kızıyorum..
bencede tavrınızı koyun sabit fikre sahip bu insanla daha nereye kadar
devam edebilirsiniz ki.....

Canım seni canı gönülden kabullencek, boşanmış oluşunu sorun etmeyecek biri ancak seni mutlu edebilir. Lütfen mantıklı düşün kendine değer ver ondan asla bir eksikliğin yok. O senin peşinden evlenmek için koşsun. Desin ki bu görmüş gecirmiş aklı başında ama bunu diyemiyorsa hiç boşa kürek çekme. Çok kırılırsın canın çok yanar.

kendinize haksizlik ediyorsunuz . cok üzüldüm.... erkek arkadasiniz neredeyse acikca anlatmis niyetini. siz illa da evlenmek istemiyor olabilirsiniz ama anladigim kadariyla onun dedigi evlenmemek degil... sizinle evlenmemek. yani zamani gelip evlilige degdigini (!!!!) düsünüdügü birini bulunca cekip gidecek ve siz üzüntüleriniz, hayal kirikliginizla basbasa kalicaksiniz.
bana kalirsa erkek arkadsiniz bunu size söylemekle sadece vicdanini rahatlatmis. ilerde olacaklardan sonra ama ben ona acikca söyledim.. kendisi böyle devam etmeyi kabul etti demek icin. ama lütfen siz kendinize iyi davranin. kullanilmaniza izin vermeyin. ilerde daha büyük üzüntüler yasamamak icin bazen önden üzüntüler yasamak gerekir...

a.s. kendinize iyi bakin. kendinizi ve oglunuzu sevin a.s.

bana bu adam sizin dediğiniz gibi iyi niyetli efendi gelmedi madem sizle çok mutlu niye bekaret peşinde koşar olmuş
ee madem bekaret peşinde niye evlenip boşanmış biriyle birlikte ??
bence kendinizden tavizler vermeyin kendinizi kullandırmayın bu adama sizi gerçekten çok çok mutlu edecek üstüne gezip tozup bakire isterim demicek erkek eminim ki çok vardır
bakire istiyosa bakireyle gezsin tozsun o zaman
amacı nee milletin ağzını kapatmak için bi bakire alıp evlencekk ee ama sizinle de olan ilişkiye devam mı edecek bu sizi hangi kategoriye sokar bi düşünün
salın gitsin adam gibi adam mı bitmiş allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…