haklısın çekip gitmem lazım.mantıgım öyle diyor işte ama duygularım arasında sıkışıp aldım bi bilsen.acık secık bi şekilde evlenemem dediyse neden duruyorsun kendini ezdiriyorsun :1closedeyes:
madem istemmiyor hadi yolun açık olsun de çek git
dul olman canının kıymetsiz olması anlamına gelmiyo gamyoncuiremsu
benimle ilgili herşeyi biliyor.ben hep açık ve net oldum ona.ama o kendi düşünceleri ve çevre tepkilerden sanıırm düşünemiyor benimle evliligiortada çokta yadırganacak bir durum yok hayat bu
sizin başınızdan kötü bir evlilik geçmiş olabilir ama bu sizin suçunuz değil elbette
asıl önemli olan birbirinize dürüst davranmanız
sevgilinizin bu durumlardan haberi varsa ve kabullenip hala sizinle
bu ilişkiyi devam ettiriyorsa bir sorun yok
ama bilmeden devam ediyorsa işte orda bir sorun var demektir....
isyan ediyormuşş yıllarca önce karşısına çıkamdıgım için.ama bekar olarak yanii nikah geçmeden başından anlıyorsun degilmi cnmniye kendine haksızlık ediyorsun?
hayatta herşey bizler için değil mi?
binbir umutlarla evlenmişsin, olmamış yürümemiş ve bitirmişsin
bu demek değil ki kendini hayattan soyutlayacak 2. sınıf bi hatun olarak yaşayacaksın
asla ezik hissetme kendini
nikah söz nişan vb. olmadan her flortunun koynunda sabahlayanlardan olmadın ki sen
sevdigin adam bu hususta ne düşünüyor merak ettim fisfisfis
haklısın çekip gitmem lazım.mantıgım öyle diyor işte ama duygularım arasında sıkışıp aldım bi bilsen.
bunu başardıgım an bilki kazanmış olacagım cnm zaten.umuyorum.fikirlerin için tşka.s.kazanmak için duıygularınla değil matığınla hareket etmen gerekiyor şu an yerimseniben
senin bi oğlun var ister mi annem böyle olsun
bakire kız alır kendine evlenmek için o çok dogru zaten.benden ayrılmayı hiç düşünmüyor.takii senin dedigin gibi evlenmeye karar verdiginde.olan bana oalcak gene diyorum.sessiz kalıyorrsizinle evliliği düşünmüyorsa demek ki sizi herşeyi göze alacak kadar sevmiyor. evlenmek istediğinde gidip 20 yaşlarda bu tarz adamların deyimiyle el değmemiş bir kız bulup evlenecek..bence zamanınızı boşa harcamayın... o kişi evlenmek isteyene kadar sizi bırakmaz zaten... evlilik isterse de sizle olmayacağını açıkça söylemiş.. çok acı verici ama ya şimdi bir karar alıp bu ilişkiyi bitireceksiniz ya da yıllar sonra bu kişi evlilik hayatı istediği için sizi bırakınca üzüleceksiniz.. Allah yardımcınız olsun...
38 yaşına gelmiş biri o.birgün gelecek evlenmek isteyecek ama benle degil tabi.ve gidecek hayatımdan.çünkü bu konuda sabit fikre sahipp ne yazıkkii
acı ama neyazıkki öyle düşüncede.ayrılmaz mutlu benle çünkü.bakire alır kendine evlenmek için,onun o sabit fikrii varya ah ahkarşınızdaki kişi neden kararlarını çevreye göre veriyor anlayamadım...
insan önce kendini düşünmeli bence...
madem sizinle evlenmeyi düşünmüyor,neden sizden ayrılmıyor??
ya da nereye kadar giderse gitsin düşüncesindemi???
benim derdi zaten onla evlenmek degil aslında.benim kırıldııgm üzüldügüm benin bu durumumdan bu kadar olaya sabit bakması.severken gezereken herşey ii güzelde.evlenmeyi düşüncemii aaa kötü oluyorum sankisabit fikre sahip demişsiniz bunu değiştirmek o kadarda kolay olmayacak ne yazık ki
kendisi kabul etse ailesi sorun çıkaracak belkide
umarım bu saplantılı düşüncelerden kurtulur
yada tam anlamıyla kurtulur ....
çünkü tamam kabul ettim sorun yok deyip sonradan
sorun çıkarmaya başlarsa çok daha zor olur sizin için
hakkınızda hayırlısı iyi düşünüp tartıp öyle karar vermelisiniz bence
acı ama neyazıkki öyle düşüncede.ayrılmaz mutlu benle çünkü.bakire alır kendine evlenmek için,onun o sabit fikrii varya ah ah
acı ama neyazıkki öyle düşüncede.ayrılmaz mutlu benle çünkü.bakire alır kendine evlenmek için,onun o sabit fikrii varya ah ah
benim derdi zaten onla evlenmek degil aslında.benim kırıldııgm üzüldügüm benin bu durumumdan bu kadar olaya sabit bakması.severken gezereken herşey ii güzelde.evlenmeyi düşüncemii aaa kötü oluyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?