Fikirlerinize acil ihtiyacım var

acı ama neyazıkki öyle düşüncede.ayrılmaz mutlu benle çünkü.bakire alır kendine evlenmek için,onun o sabit fikrii varya ah ah

sizinle evlenmeyi düşünmeyen bir kişi için,
neden kendinizi feda ediyorsunuz...
mutluymuş,neden mutlu olmasın ki...
önemli olan bu durumdan siz mutlumusunuz...???

bana bu adam sizin dediğiniz gibi iyi niyetli efendi gelmedi madem sizle çok mutlu niye bekaret peşinde koşar olmuş
ee madem bekaret peşinde niye evlenip boşanmış biriyle birlikte ??
bence kendinizden tavizler vermeyin kendinizi kullandırmayın bu adama sizi gerçekten çok çok mutlu edecek üstüne gezip tozup bakire isterim demicek erkek eminim ki çok vardır
bakire istiyosa bakireyle gezsin tozsun o zaman
amacı nee milletin ağzını kapatmak için bi bakire alıp evlencekk ee ama sizinle de olan ilişkiye devam mı edecek bu sizi hangi kategoriye sokar bi düşünün
salın gitsin adam gibi adam mı bitmiş allah aşkına
hepiniz yazdıkları okadar dogru ve bi okadar mantıklıki.sevmeye gezmeye aşk yaşamaya gelince ben harikayım onun için.ama evlenmeye gelince karar verdiginde yollar ayrılcak. ve ben baştan söylemiştim.deyip vicdanını rahatlacak.

sizinle evlenmeyi düşünmeyen bir kişi için,
neden kendinizi feda ediyorsunuz...
mutluymuş,neden mutlu olmasın ki...
önemli olan bu durumdan siz mutlumusunuz...???
mutlu oldugum söylenemez bu durumda.kararsız dagınık duyguları alak bullak olmuş bi durumdayım ne yazıkki cnm

sanırım kötü bir evlilik yasamışşın o yüzden pek evlileğe sıcak bakmıyorsun ama paylaşmak en güzel duğyu dur evi hayatı aşkı paylaşmak oğlun belli bir süre sonra hayatından çıkıcak emin ol sen yanlız kalacaksın ve o zaman karsına bu kadar iyi bir insan cıkıcakmı sana tek diyebiliceğim mutluluk için hayata tutun ve kendiş hayatını kendin yaşa insallah hersey çok ğüzel olur senin için

peki bu kadar bayanın fikrini aldınız...
şu andan itibaren siz ne düşünüyorsunuz???

işte ben buna o kadar sinirleniyorum ve hırslanıyorum ki anlatmaya bile çalışmıyım haddimi aşarım zira..

sizin ilişkiniz sizi ilgilendirir tabiki de, kalkıp size cinsel hayatınız var mı diye bir densizlik de yapacak değilim ama....

eğer bir erkek hem bakire bir kızla evlenme fikrinde olup hem de boşanmış bir kadınla birlikteyse..
ve ona ben seninle evlenemem çünkü benim evleneceğim kişi bakire olmalı tarzı imalarda bulunuyorsa...
çok özür dilerim ama ben onun iyi niyetinden şüphe ederim...

neyse daha fazla yazmayayım yoksa karşıt fikirler çıkıp konu bekaret tartışmasına döner gene. buna mahal vermiyim.

densizlik olurmu rica ederim.hepinizin
fikirlerini almak için burdayım.yazdıklarındada çok haklısın.

sanırım kötü bir evlilik yasamışşın o yüzden pek evlileğe sıcak bakmıyorsun ama paylaşmak en güzel duğyu dur evi hayatı aşkı paylaşmak oğlun belli bir süre sonra hayatından çıkıcak emin ol sen yanlız kalacaksın ve o zaman karsına bu kadar iyi bir insan cıkıcakmı sana tek diyebiliceğim mutluluk için hayata tutun ve kendiş hayatını kendin yaşa insallah hersey çok ğüzel olur senin için
güzel dileklerin için tşk ederim cnm.oldukça hüsran dolu bi evlilik yaşadım çok dogru.evlilige gelincede uzun vadede düşünmesem bile.birgün kendi evim kendi hayatım olsun tabiki isterim.hayat beni çok zorladı.ve bu yaşadıgım ilişkidede nedense çok zorluyor

peki bu kadar bayanın fikrini aldınız...
şu andan itibaren siz ne düşünüyorsunuz???
ben 1aydır düşünüyorum aslında o benim hayatımdan beni paramparça edipde gitmeden önce.ben çekip gitmek onu maziye gömmek istiyorum.şimdi kendisi iş seyahatinde dönünce son kez konuşup ayrılmayı düşünüyorum.zaten son zmanlar onun üzerinden ilgimi azallım.neden böylesin diye sorup duruyor bana habire

hepiniz yazdıkları okadar dogru ve bi okadar mantıklıki.sevmeye gezmeye aşk yaşamaya gelince ben harikayım onun için.ama evlenmeye gelince karar verdiginde yollar ayrılcak. ve ben baştan söylemiştim.deyip vicdanını rahatlacak.

bak sende farkındasın aslında biliyosun bunu ama bilmek isyemediğinden olsa gereek kendi içinde düşüncelerinde bastırıyorsun bunu
yaa bi düşününce ne demek o evlenmeye karar verdiğinde yollar ayrılacak
sen bi insan evladı değilmisin duyguların yok mu o çekip gittiğinde bakiresiyle evlendiğinde sen öylece kendi kendine ortada kaldığında ne olacak
o ben söylemiştim diyip vicdanını rahatlatırken sende ee bende biliyodum deyip kendini rahatlatabilecekmisin
kii herşey bi kenara senin 12 yaşında çocuğun varmış ergenliğe giriş dönemi en zor dönemi o bu dönemde senin böyle pes etmişliğini görücek ve kimi rol model alacak kendine
evlenip boşanmış olmak bi kusur mu ve ya bi eksiklik mi evlenip boşanan kadınlar herşeye boyun eğen bekar erkeklerin gezip tozduğu zamanı gelince bi kenara attığı kadınlarmıdır hayırrrr!!
evlenip boşanmış kadınlar zamanında evliliklerindeki sorunları kabullenmemiş beyimdir ne yapsa yeridir dememiş kocasının yaptıklarını görmemezlikten gelmemiş alırım başımı giderim diyen güçlü kadınlardır

Son düzenleme:
Canım seni canı gönülden kabullencek, boşanmış oluşunu sorun etmeyecek biri ancak seni mutlu edebilir. Lütfen mantıklı düşün kendine değer ver ondan asla bir eksikliğin yok. O senin peşinden evlenmek için koşsun. Desin ki bu görmüş gecirmiş aklı başında ama bunu diyemiyorsa hiç boşa kürek çekme. Çok kırılırsın canın çok yanar.
ben ona aslında bi numara büüyk bile geldim.o dedimki birgün diyelim bana deliler gibi aşıksın.çok seviyorsun.genedemi evlenmeyi düşünmezsin dedim.bana dedigi bagrıma taş basarım.bu konudaki fikrimi biliyorsun.sen harika bi kadınsın.her şeyinle hemde.ama ben yapamam bunu.yüzüne tükürmemek için zor tuttum kendimi o an

ben 1aydır düşünüyorum aslında o benim hayatımdan beni paramparça edipde gitmeden önce.ben çekip gitmek onu maziye gömmek istiyorum.şimdi kendisi iş seyahatinde dönünce son kez konuşup ayrılmayı düşünüyorum.zaten son zmanlar onun üzerinden ilgimi azallım.neden böylesin diye sorup duruyor bana habire

sakın sevginize yenilmeyin yoksa daha çok üzülürsünüz...
kararlı olun,sonuçta sizin hayatınız,bizler burada sizin daha fazla
yıpranmamanız için yorumlar yapıyoruz...
inşallah hakkınızda hayırlısı olur...
sevgiler...

bak sende farkındasın aslında biliyosun bunu ama bilmek isyemediğinden olsa gereek kendi içinde düşüncelerinde bastırıyorsun bunu
yaa bi düşününce ne demek o evlenmeye karar verdiğinde yollar ayrılacak
sen bi insan evladı değilmisin duyguların yok mu o çekip gittiğinde bakiresiyle evlendiğinde sen öylece kendi kendine ortada kaldığında ne olacak
o ben söylemiştim diyip vicdanını rahatlatırken sende ee bende biliyodum deyip kendini rahatlatabilecekmisin
kii herşey bi kenara senin 12 yaşında çocuğun varmış ergenliğe giriş dönemi en zor dönemi o bu dönemde senin böyle pes etmişliğini görücek ve kimi rol model alacak kendine
evlenip boşanmış olmak bi kusur mu ve ya bi eksiklik mi evlenip boşanan kadınlar herşeye boyun eğen bekar erkeklerin gezip tozduğu zamanı gelince bi kenara attığı kadınlarmıdır hayırrrr!!
evlenip boşanmış kadınlar zamanında evliliklerindeki sorunları kabullenmemiş beyimdir ne yapsa yeridir dememiş kocasının yaptıklarını görmemezlikten gelmemiş alırım başımı giderim diyen güçlü kadınlardır
ben boşanalı 4yıl oldu.bu 4yılda çok mücadele ettim bu durumlara gelebilmek için.iş hayatına atıldım a.ö.f okumaya başladım 3.sınftayım şuan.ve duygularımı kapatmıştım taki onu tanıyana kadar.onu gerçekten seviyorum.isterdimki herşey daha farklı olsaydı.ama olmuyor işte.aslında ona çok kırgınım.ben kolay kolay kimseye ezdirmedim kendimi.herkes benim ne kadar dik bi karakter oldugumu ii bilir.ama 4ay önce evlilikle ilgili olumsuz düşüncelerini ögrenince açıkcası yıkıldım.boşanmak tabi kötü degil.ve aslada pişman degilim.ben aslında 4yıl önce yeniden dogdum.ama engel olmaya çalışsamda.onun bana hissettirdigi hayıflanma duygusundan kurtulamadım

sakın sevginize yenilmeyin yoksa daha çok üzülürsünüz...
kararlı olun,sonuçta sizin hayatınız,bizler burada sizin daha fazla
yıpranmamanız için yorumlar yapıyoruz...
inşallah hakkınızda hayırlısı olur...
sevgiler...
size ve herkese tşkler.beni dinleyip fikirlerinizle yol gösterdiginiz içina.s.

bütün arkadaşlarımın söylediklerine katılıyorum,ki zaten siz de yapılması gerekeni biliyorsunuz,güçlü bir kadınsınız yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ama duygularınız buna engel oluyor,ben doğru kararı vereceğinize inanıyorum kendi adınıza.

bütün arkadaşlarımın söylediklerine katılıyorum,ki zaten siz de yapılması gerekeni biliyorsunuz,güçlü bir kadınsınız yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla ama duygularınız buna engel oluyor,ben doğru kararı vereceğinize inanıyorum kendi adınıza.

umuyorumki en kısa sürede dogru kararı verecegim.paylaşımlarınız için a.s.tşk

Canim cok uzuldum. Bosanmis olmak senin hatan degil ki. Kader bazen bizi bazi seyleri yapmaya zorluyor. Onunde sana sunulani secmekten baska sansin kalmiyor.

Gercekten zor bir durum. Senin evlilik dusuncen ne bilmiyorum. Yani bu insan dogru insan mi? yani O da sana gercekten dogru insan gozuyle bakiyor mu? hani demis ta mukemmekle yakinsin diye. Tamam ama bu farkli bir sey.

Peki neden senle zaman gecirmeye devam ediyor? madem evlenemyi de duusnmuyor? yani az da degil, gonul eglencesi olsa 1.5 yil surmez.

Canim bilmiyorum ama sadece kendi fikrimi belirtiyorum. Bazen insanlari yoklugunla adam etmek lazim. Hani bir laf var ya eger birini seviyorsan serbest birak, donerse senindir, donmezse hic senin olmamistir diye. Yani illa evlenmek degil mesele. O zaman her ikiniz de kendi yolunuza bakin. yakinda oglun ergenlik cahina ulasacak ve emin ol senin hayatina yeni birilerini alman cok zorlasacaktir. yeni denemeler yeni insanlar olamayacak belki de. cunku ergen cocuklar pek sicak bakmiyorlar kendilerini terkedilmis hissediyorlar boyle durumda.

Allah yardimcin olsun. Zor bir durum.

Canım daha önce evlenmiş olman sorun değil bence...seviyosun o da seni seviyosa neden kendine mutluluğu çok görüyosun ki...inşallah mutlu olursun...

Canim cok uzuldum. Bosanmis olmak senin hatan degil ki. Kader bazen bizi bazi seyleri yapmaya zorluyor. Onunde sana sunulani secmekten baska sansin kalmiyor.

Gercekten zor bir durum. Senin evlilik dusuncen ne bilmiyorum. Yani bu insan dogru insan mi? yani O da sana gercekten dogru insan gozuyle bakiyor mu? hani demis ta mukemmekle yakinsin diye. Tamam ama bu farkli bir sey.

Peki neden senle zaman gecirmeye devam ediyor? madem evlenemyi de duusnmuyor? yani az da degil, gonul eglencesi olsa 1.5 yil surmez.

Canim bilmiyorum ama sadece kendi fikrimi belirtiyorum. Bazen insanlari yoklugunla adam etmek lazim. Hani bir laf var ya eger birini seviyorsan serbest birak, donerse senindir, donmezse hic senin olmamistir diye. Yani illa evlenmek degil mesele. O zaman her ikiniz de kendi yolunuza bakin. yakinda oglun ergenlik cahina ulasacak ve emin ol senin hayatina yeni birilerini alman cok zorlasacaktir. yeni denemeler yeni insanlar olamayacak belki de. cunku ergen cocuklar pek sicak bakmiyorlar kendilerini terkedilmis hissediyorlar boyle durumda.

Allah yardimcin olsun. Zor bir durum.
1.5yıl emek verdim bu ilişkiye tabiki.isterdimki herşeyin zamanla ii sonuşlansın.ama geçmişte yaşadııgm evlilik.beraber oldugum kişi için sorun işte.yani evlenmeyi düşünecegi bayan bekar ve bakire olmalı durumu yani cnm.boşa kürek çekmişim aslında 4ay önce bunu açık açık konuştuk çünkü.nezman evlenmeye karar verirse ki bu nezman olur bilemem.ozmana kadar aşık v esevgili.

karşınızdaki insanın ikili oynadığını ve size ikiyüzlü davrandığını düşünüyorum. yazık ki burada incinen siz oluyorsunuz. onun sizi incitmesine izin vermeyin lütfen. çünkü siz biriciksiniz ve hayata bir kere geliyorsunuz. mutlu günler diliyorum sizea.s.

karşınızdaki insanın ikili oynadığını ve size ikiyüzlü davrandığını düşünüyorum. yazık ki burada incinen siz oluyorsunuz. onun sizi incitmesine izin vermeyin lütfen. çünkü siz biriciksiniz ve hayata bir kere geliyorsunuz. mutlu günler diliyorum sizea.s.
inciyorum hemde fazlasıyla.herşey ii giderken anlaşırken.gün gelip ayrılmak zorunda oldugunu bilmek oldukça üzücü.yol yakınken bitirmek için cesarete ihtiyaçım var.güzel dileklerin için tşk ler cnm

Back
X