Canim cok uzuldum. Bosanmis olmak senin hatan degil ki. Kader bazen bizi bazi seyleri yapmaya zorluyor. Onunde sana sunulani secmekten baska sansin kalmiyor.
Gercekten zor bir durum. Senin evlilik dusuncen ne bilmiyorum. Yani bu insan dogru insan mi? yani O da sana gercekten dogru insan gozuyle bakiyor mu? hani demis ta mukemmekle yakinsin diye. Tamam ama bu farkli bir sey.
Peki neden senle zaman gecirmeye devam ediyor? madem evlenemyi de duusnmuyor? yani az da degil, gonul eglencesi olsa 1.5 yil surmez.
Canim bilmiyorum ama sadece kendi fikrimi belirtiyorum. Bazen insanlari yoklugunla adam etmek lazim. Hani bir laf var ya eger birini seviyorsan serbest birak, donerse senindir, donmezse hic senin olmamistir diye. Yani illa evlenmek degil mesele. O zaman her ikiniz de kendi yolunuza bakin. yakinda oglun ergenlik cahina ulasacak ve emin ol senin hayatina yeni birilerini alman cok zorlasacaktir. yeni denemeler yeni insanlar olamayacak belki de. cunku ergen cocuklar pek sicak bakmiyorlar kendilerini terkedilmis hissediyorlar boyle durumda.
Allah yardimcin olsun. Zor bir durum.