Fikirlerinize çok ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aslında kendime vaktim bile kalmıyor akşama kadar çalışıyorum eve gidip yemek vs. sonra seramik yapıyorum evde hobi olarak fakat yine de bu kadar şeyin arasında epeyce önemli bir yere koymuşum insanları.. Yardım almayı düşünür oldum ben de bunu muhakkak yapıcam ilk fırsatta yoksa olan hep kendime olacak.. Çok tatlısınız yorumunuz iyi geldi teşekkür ederim.

Şurdan eminim sebebinin o olduğuna .. Attığı mesajı oğluna okuyunca o da sormuş nedir yani sebep diye o da ilk söyledği gibi teyzesini ortaya koymuş.. Başka bir sebep yok yani. Teşekkür ederim samimi yorumunuz için.

Söylemesi kolay yapması zordur ama biraz bencil biraz da gamsız olmak lazım şu hayatta, yoksa çok incitilirsiniz.
Rica ederim, kendinize iyi bakın, en çok kendinizi sevin

Yani alt tarafı hediye almışsınız, karşılık görmeyince sanki küsmek için bahane arıyormuş gibisiniz.
Telefonu açmamanız kv yaptığından çok daha ayıp bana göre.
çok zor çok yorucu bir insana benziyorsuuuz. Evlerden Irak.

Duygusal zamaninizda hassas olmaniz normal. Evet en azından bir tesekkur etmesi lazim, kim olsa hediyeye tesekkur edilir.

Ama gonlumu almasi lazimdi deyip telefonlarini acmamak kisirdongu. Telefonu acmazsaniz gonlunuzu almaya calisamaz. En azindan bir acip diyeceklerini dinleyip ona gore kararinizi verseymissiniz keske.

Siz de yorum yapmak için yorum yapmış gibisiniz kimsenin hayatını bizzat yaşamadan höd höd konuşmak sanırım en kolayı ben böyle davranırım siz istediğiniz gibi davranırsınız asıl sizin gibi kötü niyetliler görgü kurallarından bi haber yaşayan insanlar evlerden hayatlardan ırak olmalı diye düşünüyorum.

Haklısınız belli ki hediye alınıp sayılmayı hak eden biri değilmiş. Mesafe koyun.

Kayınvalidenizin hediye için teşekkür mahiyetinde araması gerekirdi. Ama aramadığında da bu kadar büyütmezdim ben. Sonradan aramış açmamışsınız. O anda açsaydınız konu şimdiye çözülmüş olurdu.
Görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin bundan sonra. Ne kadar eşimizin annesi olsa da el sonuçta. Annemiz gibi olamaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…