- Konu Sahibi hezarfen00
-
Ya eski sevgilisini unutamasa ne olacak kız çoktan evlenmiş gitmiş bile...Seni sevdiğini söylüyor yalan söylüyor olabilir mi bilmiorum..Ama bi kızı gerçekten tam seven ve yasını uzun süre tutan erkek yeni sevdiğine de öyle bağlanır bence....İki günde unutabilen erkek tiplerinden pek hoşlanmıyorum ben...Böyleleri daha ideal geliyor bana ....Kalbinin sesini dinle derim canım
ben böyle oldu bittiye getirmelerden hep korkarım.ne bu acelecilik daha birbirinizi yeteri kadar tanımadan böyle..
dediğin gibi ailesi istiyor diye evlenmek istiyor olabilir.6 sene dile kolay..böyle erkekler hemen unuturun aksine çok uzun seneler unutamayanlarda var tabi banada öyle gibi geldi..hoşlanıyo musun sen peki ne düşünüyosun ?
bak benim erkek arkadaşım var 2 senedir ne söz ne nişan şu an hiçbişey yok sadece ailelerimiz biliyor.ama 4 senelik sevgilisiyle aynı mahallede oturuyorlar ve ben hep düşünüyorum görse etkilenir mi, napar diye düşünmeden edemiyorum.hatta bi kere ben masada oturuyodum yemek almaya gitti döndüğünde onla karşılaştığını söyledi benim yine aklıma o tarz şeyler geldi.yani ben daha hiçbişey olmadan bunları düşünüyorsam sen bu kişiyle evlendikten sonra aklına gelmicek mi ? muhakkak gelecek ve huzursuz olcaksın.belki o zaman irtibata geçmeye çalışacak bunlarıda düşünmelisin bence.
Doğru söylüyorsun öyle erkek de çok...Ancak bunu zamanla anlayabilirsin..Şimdi bişey anlaşılmaz sen karar vermede acele etme bi süre tanımaya çalış istersen...İçinden ne geçiyorsa onu yap...Şansın açık olsun canım...sevmeden seviyorum diyen erkekler yolmu sence..ben bekarım ama etrafımda öyle şeyler oluyorki hepsine şahidim..benden önce birini çok sevmiş olması beni ondan soğutuyor
adamın içine fena oturmuş eski sevgilisi ve artık sevdiği için değil yalnız kalmamak için idareten evlenecek bence...
6 sene diyorsun az değil...
arkadaşım sen haklı çıktın..şimdi arkadaşının facesinde etiketlenmiş..bir kızla çimlere oturmuşlar sevgili gibi..kız bunun ceketini giymiş...Allah a havale ediyorum böyle insanları hiç düşünmüyorlar mı yarın aynı şey kendi kızlarıının başına gelecek..artık kimseye güvenmem..yemin olsun güvenmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?