Fikirlerinize çok ihtiyacım var..

arkadaşlarım birşey sorcam..bu da nekadar saf demeyin..merak ettiğim:
bu erkekler sevmediği biriyle nasıl yatacaklar aynı yatakta..nasıl içlerine siniyor..
olur mu böyle bişey yaw:??

bu arada erkeklerin bu konudaki düşüncesi sadece cinsel ihtiyaçlarını karşılamak.olaya kadınlar gibi duygusal yaklaşmıyorlar.çamaşır yıksaın,ütü yapsın yemek yapsın falan filan işte...

Ben sana kendimden örnek vereyim canım. Ben de özellikle ailelerin yüzünden nişan attım nişanlımla çok büyük problemlerimiz olmadığı için aradan nerdeyse 2 yıl geçtiği halde hala unutamıyorum.Hala da arada sırada görüşürüm. Ama insanlar başka insanlarla tanıştırmak istedikleri zaman tanışıyorum. Ama biliyorumki birgün başkasıyla olsa bile eski nişanlım hep içimde bir yara bir ukte olarak kalacak. Onun yerini hiçkimse alamaz benim için. Şu an senin tanştığın insan için de eminim bu geçerli. Eğer sırf aileleler yüzündn bitmişse o kızı kolal kolay atamaz içinden. Bence aceleye getirme çok çok iyi düşün. İki günde seviyorum demesi bile çok saçma. Önce iyice emin ol sonra kararını ver derim ben.

böyle bir tecrübe sahibi biri olarak sen de böyle söylüyorsan ben hislerimde yanılmamışım derim...zaten diyordum ama böyle yazıları okuyunca herşey daha da kesinleşiyor..teşekkür ederim canım..yanlış birşey yapmamışım demekki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…