Fikirlerinize çok ihtiyacım var..

Sevdiğim evlendi.Artık kimseyi sevemem.Bari ailemin onayladığı biriyle evleneyim,benim de evim barkım olsun....Diye düşünüyor olabilir.

Acele etmemekte fayda var.

ne güzel özetlemişsin.hep böyle düşünen erkekler tarafından kızlar harcanıyor.erkekler boşanmadan bayanlar kadar zarar görmüyor.acı gerçek

Merhaba , Gorucu usulu yada sizin kendinizin bi sekilde tanistigi biri . hic farketmez egerki icinizde bir suphe varsa bir kurt gibi icinizi kemirip durur . Duygularinizdan emin olamiyorsaniz birlikte gecirdiginiz zamanlarda aklinin baskasinda oldugunu size hissetitiyorsa hayatiniz bu sekilde gecmez sinir hastasi olursunuz aile icin asla evlenmeyin onlar degil siz birlikte hayat sureceksinizz. Ilerde degisir demeyin kimse kimseyi degistirmez gozden geldiginiz seyler sonra onunuze yeniden gelince cok caniniz yanar ve o supheleri buyutup turlu turlu senaryolar yazarsiniz aklinizda , ne zaman tartissaniz bu nu yasarsiniz . bir cocuk sahibide olursaniz sayet hayat iyice zorlasir cekilmez bir hal alir cocuklarim icin birlikteyim dusuncesi yari dogru yari degil siz hayati yasayamadiktan sonra ne kadar mutluluk yansir cocuklariniza dfa onu dusunun. Elini tuttugunuzda basinizi yasladiginizda gozlerine bakinca mutluluk goremiyor huzur hissetmiyorsaniz bu maceraya hic baslamayin . Eminimki karsiniza size deger verip sevecek biri cikar kimse hayatta tek basina kalmaz . iyi dusunun ve asla acaba degisirmi sorusunu aklinizdan cikarin kisi bugun neyse yarinda o olur sadece siz gormezden gelebilecekseniz yurur ama nereye kadar onuda bilemem.

çok teşekkürler arkadaşlar..zaten bitti bu iş olmadı..sevgisinden emin olamadığım için bitirmiştim..hislerimde yanılmamışım..son açtığım konuda da söyledim..arkadaşının facesinde etiketlenmiş kızın biriyle yanyana çimlerde oturmuşlar..ceketini kız giymiş...cok canım sıkıldı keşke hiç görüşmeseydim..böyle insanlar yüzünden insan kendini mutsuz ediyor..

kadınlar hisseder.ne hissediyorsan doğrudur.kimsenin yarabandı olma .düşün biraz daha .zamana bırak dediğin gibi aceleye getirme

saol canım..az kalsın yarabandı oluyordum ama verilmiş sadakam varmış desem yeridir..sevdiğinden emin olamadığım için bitirmiştim zaten..daha dün beni sevdiğini söyleyen kişi bugün bir başkasıyla..ahhh ahhh bu benim kafa..keşke hiç görüşmeseydim

evet canım kimi tutturabilirse..
inşallah namuslu dürüst bir kızı kandırmaz..
öyle bir kızın başını yakmaz dilerim..
rabbim kendi gibi birine düşürsün da anlasın hatasını inşalah..çünkü böyşe erkekler kendi gibi kızları hakediyorlar..

kız bahsettğinz eski sevgilisi mi anlamadım :26: normal kız arkadaşı olamaz mı hepimizin dışarda samimi olduğu erkek arkadaşları vardır heralde...

verilmiş sadakan varmış heyecana kapılıp evlenipte sonradan anlasaydın.bi fakir sevindir belayı savdın.
ayrıca çok takdir ettim seni.çok akıllı bi kızsın. başkası olsa (ki çevremde çok var)sırf evde kalmayım diye evlemek isteyen biri çıkınca atlıyolar üstüne.sonra mı sonrası malum.ya boşanma ayada eziyet bi hayat...
Yolun açık olsun.

Son düzenleme:

teşekkür edrim arkadaşım..inşallah hepimiz güzel hayırlı evlilikler yaparız..benim için herşeyin sonu önemli..cicim ayları elbet gelip geçecek sonrası önemli..bazen aksi oluyor şeytan vesvese veriyor...kimse dört dörtlük değildir kabul et işte diyor ama sonradan aklımı başıma alıyorum..26 yaşındayım evlilik vakti geldi ama bitürlü kısmet olmadı bu güne kadar..dua ediyorum hakkımızda heyırlısı olsun herkes için..

teşekkürler canım..ben 26 yaşındayım çok isterdim 25 yaşında evli olmayı..hep hayal ederdim ama olmadı..bazen vesvese geliyor kimse dörtlük değildir kabul et işte bunu diyor ama sonra kendime geliyorum..benim için herşeyin sonu önemli..cicim ayları bir ömür sürmücek..çok korkuyorum yanlış bir evlilik yapmaktan..Allah ım hepimizin gönlüne göre hayırlısını versin inşallah

ben 30 yaşındayım çevremde bahsettiğim insanların hayatını görünce diyorum iyiki evlenmemişim.dediğin gibi aşk bitiyor.Allahtan daha iyi bilecek değiliz.hayırlısını o bilir sen yeterki kalbini temiz tut.

arkadaşlarım birşey sorcam..bu da nekadar saf demeyin..merak ettiğim:
bu erkekler sevmediği biriyle nasıl yatacaklar aynı yatakta..nasıl içlerine siniyor..
olur mu böyle bişey yaw:??

canım inanırmısın daha o gün 2 arkadaş iş yerinde bir oda var toplantı salonu gibi bir yer..ikisi de evli..ikisinin de bebekleri var..kapıyı bir açtım içerdeler..ışıklarda sönük..bişey yaptıklarını sanmıyorum düşünmek bile istemiyorum ama böyle örnekleri görünce midem bulanıyor ya..birinin evde kocası, diğerinin karısı...

yuhh bide böyleleri var...

her işte bir hayır vardır.keşke görüşmeseydim deme.buda bir tecrübe oldu sana.üzülme arkadaşım allah karşına en hayırlısını çıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…