• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar :(((

e bebeğim sana da diyom işte gelin ben bakarım size benim eve giren çıkanda olmaz rahat rahat büyütürüz veletleri üstüne bende hamile olursam miss yemede yanında yat:KK70::KK36:
3 lohusa artık naparız kim kimi rahatlatıcak bilemedim :KK70:

Sen o çocuğu bir doğur hele sankı kırk yıllık anneymışsın gıbı bakacaksın bundan emın ol! Kımsenın de sana karışmasına izin verme, aklına yatan sözlerı koy cebıne. Dikkat edıyorum da hep mışlı mişli konuşuyorsun.. Hayat senın bebek senın ötesı yok! Benım fikrim dur evınde gıtme bır yere. Bebeğin doğunca al koynuna sar sarmala... Annelerımız bızlerı sobalı evde doğurdu yazık onlar gıdemedı bır yere...

Ay en iyisi kendi evim valla herkes içimi aydınlattı en azından bi nebze kararsızlığım gitti en azından evimde istediğim gibi herkesi çağırabilirim rahat hareket ederim bide şimdikv kalırsam bırakmaz uzun bir süre falan aman Allah korusun çok teşekkür ederim kv mi kırmadan eşimede danışarak bu konuyu ona açmalıyız en yakın zamanda:KK43:
elbette kendi evin orası senin 1 göz oda olsun isterse kendi evinin sıcaklığını hissettir bebeğine ..küçük olsun ama huzur olsunn..

Sen o çocuğu bir doğur hele sankı kırk yıllık anneymışsın gıbı bakacaksın bundan emın ol! Kımsenın de sana karışmasına izin verme, aklına yatan sözlerı koy cebıne. Dikkat edıyorum da hep mışlı mişli konuşuyorsun.. Hayat senın bebek senın ötesı yok! Benım fikrim dur evınde gıtme bır yere. Bebeğin doğunca al koynuna sar sarmala... Annelerımız bızlerı sobalı evde doğurdu yazık onlar gıdemedı bır yere...
Haklısınız teşekkür ederim değerli fikirleriniz için evimde kalıcam bunca insan birşey biliyorki söylüyor dikkate alıcam tabiki ve bebeğimeee kendi özgür irademle bakıcaam:KK68:

elbette kendi evin orası senin 1 göz oda olsun isterse kendi evinin sıcaklığını hissettir bebeğine ..küçük olsun ama huzur olsunn..
Olmazsa odamdaki masamı kv me yollayıp bebeğime geniş bir alan oluşturup huzur içinde bebişimi büyütücem:KK68:

önce annenizle konuşun..ona danışın....kv evi daha mantıklı tabi..iyi insanlarsa rahat edersin..banyosu odası ayrı sonuçta..bir süre katlanmaya değer bence..

önce annenizle konuşun..ona danışın....kv evi daha mantıklı tabi..iyi insanlarsa rahat edersin..banyosu odası ayrı sonuçta..bir süre katlanmaya değer bence..
Eşimlede bir konuşayım kendi evim daha iyi geliyor şuan bana ama 10 hafta da neler değişir bilmiyorum bakıcaz artık

Benim de evim 1 yatak odası bir çocuk odası (ki epeyce ufak bir oda) bir de salondan ibaret. Yani oturup keyif yaptığımız zaman zaman da misafir ağırladığımız oda aynı oda. Ona rağmen ben kendi evimde kaldım ne anneme ne kayınvalideme gitmedim. İnsanın evi gibisi yok. Gelen misafirlerde zaten grup halinde gelmediler evin durumunu bildikleri için 3-5 kişi halinde geldiler sağolsunlar. Bir sorun yaşamadım. Kaldı ki eşim ciddi bir trafik kazası geçirdiğinde o küçük evime 20-25 kişi sığdırmış insanım. :)

hayırlısı..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..darısı benim başıma :KK68:

Benim de evim 1 yatak odası bir çocuk odası (ki epeyce ufak bir oda) bir de salondan ibaret. Yani oturup keyif yaptığımız zaman zaman da misafir ağırladığımız oda aynı oda. Ona rağmen ben kendi evimde kaldım ne anneme ne kayınvalideme gitmedim. İnsanın evi gibisi yok. Gelen misafirlerde zaten grup halinde gelmediler evin durumunu bildikleri için 3-5 kişi halinde geldiler sağolsunlar. Bir sorun yaşamadım. Kaldı ki eşim ciddi bir trafik kazası geçirdiğinde o küçük evime 20-25 kişi sığdırmış insanım. :)
Canım senin yine bir odan var benim salonla mutfak bir eve giriş kapısıda bir yani evden giriyosun direk mutfak ve salon o sıkıntı ama halledicem artık

Back
X