Beni istememeleri gibi bir durum yok. Başkası olsa da aynı durumda olacaklardı. Ama mesele maddiyat değil keşke öyle olsaydı daha çok psikolojik veya karakteristik bir durumailesi sizi istemiyor mu yoksa sadece maddi engellerden dolayı mı bir isteksizlik yada erteleme var ?
Ailesi yüzünden onu cezalandirmis olmaz miyim o zaman?İlişkinin başında evlilik konuşuldu diye mecbur evlenecek değilsin. Kaldı ki okullarınız yeni bitmiş daha hayatın baharındasınız. Anladığım kadarıyla maddi sıkıntılar da var.
Evlenmemek için daha uygun bir ortam olamazdı.
2 yıl oldu ben çalışmıyorumokul ne zaman bitti?
çalışmaya başladınız mı ikinizde?
yani bu evlilik olursa 1 ömür bu psikolojik sorunlarla mücadele edeceksiniz. muhtemelen de katlanarak artacaklar.Beni istememeleri gibi bir durum yok. Başkası olsa da aynı durumda olacaklardı. Ama mesele maddiyat değil keşke öyle olsaydı daha çok psikolojik veya karakteristik bir durum
Eğer evlenecek duruma gelebilirsek mutlaka anlatacağım fakat şimdiden zihinlerini karıştırmak istemiyorum onların dayani bu evlilik olursa 1 ömür bu psikolojik sorunlarla mücadele edeceksiniz. muhtemelen de katlanarak artacaklar.
göze alabiliyorsanız devam edin ama çok sağlıklı bir durum değil gibi..
bence ailenizle mutlaka paylaşın çünkü bu psikolojik ve karakteristik sebeplerle yarın öbür gün sizi zorda bırakacak şeyler de yapabilirler.
önceden bilsin aileniz.
Neredeyse aynı durumu yaşıyoruz. Anne-baba olarak görüntü için sadece o gün orada olsalar yeter. Sonrası bir şekilde hallolur. Ama ailemin onun ailesi olmadan bu duruma sıcak bakacağını sanmıyorum. Mahcupum onlara da karşı. Size çok mutluluklar dilerim, umarım sizin icin her şey çok daha güzel olurBenim eşimin ailesi de sorunlu insanlar. Dertleri bitmiyor. Ben hep uzak tuttum kendimi. Beni de severler aslında, kırıcı tek sözlerini duymadım. Sadece kendi içlerinde baya sorunlular. Eşimle de ilişkileri değişik. En son eşim resti çekti görüşmüyor, biz evlendik, onları da sürece dahil etmedik. Çok da mutluyuz. Arayıp sorarlarsa görüşüyoruz ama eşim çok kinci, özellikle babasını hiç affetmiyor. İşinizi gücünüzü elinize aldıysanız kendiniz yapın düğününüzü. Yaşınız gençse bekleyebilirsiniz de. Biz 35li yaşlardayız. Daha bağımsız davranabiliyoruz ailelerimizden.
Çok haklısınız. Ev işlerine yardım etmeyi bir ornek olarak vermiştim. Ayrılık konusunda da onun en çok benim için üzüldüğünü gördüğüm için, ne kadar iyi, sadık, merhametli biri olduğu için ona haksızlık etmek istemiyorum. Hepsi bir işaret mi yoksa güzel bir şeyı elde etmek için imtihan mi onu ayırt etmeye çalışıyorum. Bende dışarıdan bakan bir göz olsam tıpkı sizin gibi düşünürdüm.Size oyle gelmiyor, olaylar yuzunden yorulmuşsunuz ve heyecan bıtmıs.
Evlenırsenız posası cıkmis bir ılıskıyle evleneceksınız su saatten sonra malesef..
Ev isine yardım etmesi marifet degıl adamların, lutuf gıbı görmeyin sunları.
Kı evlenınce derdiniz ev islerine yardım etmiyor olmayacak, sinirli asabi bir kocam diyeceksiniz.
Bazı seyleri kesip atmak zordur ama, atınca beklenmedik bir rahatlama gelir. Sırtında yuk varmısta kalkmıs gıbı
Ayrılıktan korkmayın, mutsuz evlilikten korkun.
Canım benim, emınım ıyı biridır merhametlidir ama bazı seyler, vakti gelince biter.Çok haklısınız. Ev işlerine yardım etmeyi bir ornek olarak vermiştim. Ayrılık konusunda da onun en çok benim için üzüldüğünü gördüğüm için, ne kadar iyi, sadık, merhametli biri olduğu için ona haksızlık etmek istemiyorum. Hepsi bir işaret mi yoksa güzel bir şeyı elde etmek için imtihan mi onu ayırt etmeye çalışıyorum. Bende dışarıdan bakan bir göz olsam tıpkı sizin gibi düşünürdüm.
Sevgilinizi pskoloğa götürünHerkese merhaba. Benim için önemli olan bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. 3 yıllık bir ilişkim var. Bu süre boyunca çok zorlu yollardan geçtik. Hem bizi ilgilendiren konularda hem ailelerimizi ayrı ayrı ilgilendiren konularda çok zor şeyler yaşadık. Şimdi neredeyse hepsi geçti sayılır çok şükürFakat bizim için yeni bir sinav başladı. Biz ilişkimiz başlarken en bastan evlilik niyetiyle konusmustuk. Beklentimiz okul bittiginde ailelere soyleyip o yil içerisinde evlenmekti. Fakat erkek arkadaşımın ailesi yaşadıkları problemler sonucu çok iyi değiller. Bir türlü evliliğimiz için bir adım atmıyorlar. Aile içi problemlerle de ilgili konular var. İşin ucundan tutmuyorlar özetle. Onlar öyle yaptığı için erkek arkadaşımın ailesiyle arası bozuldu. Kendi sağlığı da bozuldu. Artık eskisi gibi biri değil. Daha kolay sinirlenen, daha kolay modu düşen birine dönüştü. Eski halinden eser kalmadı. Bana karşı normalde anlayışlı sevecen biri. Güvenim tam, sevgisinden eminim. Ev işleri olsun bir çok konuda bana yardım edecek birisi. Fakat artık uzun süredir hep olumsuz olaylar konuşur olduk. Heyecanımız kalmadı sanki biz de tukendik. Her şey çözülse bile artık mutlu olamayacakmısim gibi geliyor. Sizce şimdilik bana mı öyle geliyor? Ailesi konusunda ne yapmak lazım? Zorla güzellik olmaz derler. Onlar olmayacaksa nasıl evleneceğiz? Ailemin bu konuyu gerçekliğiyle bilse çok sıcak bakmayacaklarini bildiğim için onlarla bir şey paylasamadim. Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?