Herkese merhaba. Benim için önemli olan bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var. 3 yıllık bir ilişkim var. Bu süre boyunca çok zorlu yollardan geçtik. Hem bizi ilgilendiren konularda hem ailelerimizi ayrı ayrı ilgilendiren konularda çok zor şeyler yaşadık. Şimdi neredeyse hepsi geçti sayılır çok şükür
Fakat bizim için yeni bir sinav başladı. Biz ilişkimiz başlarken en bastan evlilik niyetiyle konusmustuk. Beklentimiz okul bittiginde ailelere soyleyip o yil içerisinde evlenmekti. Fakat erkek arkadaşımın ailesi yaşadıkları problemler sonucu çok iyi değiller. Bir türlü evliliğimiz için bir adım atmıyorlar. Aile içi problemlerle de ilgili konular var. İşin ucundan tutmuyorlar özetle. Onlar öyle yaptığı için erkek arkadaşımın ailesiyle arası bozuldu. Kendi sağlığı da bozuldu. Artık eskisi gibi biri değil. Daha kolay sinirlenen, daha kolay modu düşen birine dönüştü. Eski halinden eser kalmadı. Bana karşı normalde anlayışlı sevecen biri. Güvenim tam, sevgisinden eminim. Ev işleri olsun bir çok konuda bana yardım edecek birisi. Fakat artık uzun süredir hep olumsuz olaylar konuşur olduk. Heyecanımız kalmadı sanki biz de tukendik. Her şey çözülse bile artık mutlu olamayacakmısim gibi geliyor. Sizce şimdilik bana mı öyle geliyor? Ailesi konusunda ne yapmak lazım? Zorla güzellik olmaz derler. Onlar olmayacaksa nasıl evleneceğiz? Ailemin bu konuyu gerçekliğiyle bilse çok sıcak bakmayacaklarini bildiğim için onlarla bir şey paylasamadim. Siz olsanız ne yapardınız?