Fikirlerinize ihtiyacım var.

Hayat var

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
35
10
38
46
Herkese merhaba kk üyeleri, gorusleriniz benim icin cok onemli.Aldatılıyorum ve 12 yıldır suren bir iliskiymis, aynı isyerinden esim 43 yasında iliski yasadığı bayan 35 cep telefonu sifresini ogrendim ve yazışmalarını okudum resmen karı koca gibi yıllarca yasamıslar ve bu konuda nasil farketmedim kendime cok kızıyorum.çunku benimlede cok iyiydi sizlere danışmak istedigim ben 41 yasindayim oglum var 14 yadina girdi bu sene 8.sınıfa gidecek son senesi calismiyorum.calisma hayatim oldu prim doldurdum emeklilik icin yas bekliyorum.oglum liseye balikesir akcay tarafinda baslasin bende bi is bulurum diyorum.Yeni bir hayat icin 1 sene daha sabretmelimiyim gerci ayni evde nasil olacak bilmiyorum ama bu arada esim benim onun telf.sifresini bildigimi bilmiyor.Yorumlarınınız cok onemli.Sevgiler

YA bu erkeler iyice azdı. Birileri şunlara haddini bildirsin ya. Şaka gibi 12 yıl ne demek. 2007 den beri hemen hemen. Konuşun eşinizle hesap sorun. Elinize sopayı alın ağzını burnunu kırın

YA bu erkeler iyice azdı. Birileri şunlara haddini bildirsin ya. Şaka gibi 12 yıl ne demek. 2007 den beri hemen hemen. Konuşun eşinizle hesap sorun. Elinize sopayı alın ağzını burnunu kırın
Bunu yapmak icin kendimi zor tutuyorum ama surunsunde istiyorum

Gercekten yeni ogrendim.11 martta ogrendim cunku hicbir sorunumuz yoktu.12 yil oldugunu wats.yazismada karsi taraf yazmis sana 12 yılımı verdim diye
Anladım şimdi. Çocuğunuz için 1yil sabretmelisiniz iyi bir liseye gitmesi için ama çok zor olur sabretmek bilemedim.

Bunu yapmak icin kendimi zor tutuyorum ama surunsunde istiyorum
Ben dövüyorum valla ciddi ciddi herkese rezil ediyorum bir hatasını görürsem. Yapmayacak çünkü. Heryerini mosmor etmiştim en son. Ağladı geldi yine bana sarıldı.

Kusura bakmayın ama bı insan eşini 12 yılda anlamaz mı? Hiç bişey olmasa telefonuna bakar ve 12 yıl ne demek. 12 yıl Hayall dünyasında mı yaşadınız? Neyi bekliyorsunuz? Söyleyin. 12 yıldır keriz yerine koymak ne demek. Hangisine sinirlensem bilemedim, Sizin umursamaz tavrınıza mı? Yoksa eşinizin 12 senedir sizi idare etmesine mi?

yok canım 1 sene daha bekle 12 sene beklemişsiniz nede olsa.

Alıntı yapın diyoruz huuuuu

Konu sahibi, eşinizin sevgilisi ilişkiye başladığında 23 yaşındaymış.Toydur, heyecana kapılmıştır, başlamıştır, buraya kadar tamam.
Ama hiç bir kadın kendisinin 12 sene oyalanmasına izin vermez. Bir sene, 2,3,4 hadi 5 sene boşansın diye bekler. Kendisi de anne olmak ister çünkü. Kendisi de gelinlik giymek ister. Olmayacağını anlarsa yaşı geçiyor diye ayrılır, başkasını bulur.

Gerçekçi gelmedi o yüzden.

Ya lutfen yadırgamayin oglum var ve bu sene son senesi 12 senede fark etsem zaten boyle olmazdi.coktan bitmisti cikmaxdayim fikirlerinize ihtiyacim var kendime yeterince kiziyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…