Fikirlerinize ihtiyacım var.

Ben karsi tarafin wats.mesajina istinaden yazdim 12 yili belki karsi tarafda ilk basta evli oldugunu biliyodu eş musveddesinin bodanmasıni bekledi bilmiyorum inanin kafam cok karisik

Konu gerçekse 1 sene bekleyin bence. Farklı bir şey olsa direkt boşanın derdim ama çocuğun düzeni bozulmasın sınav senesinde

Anladığım kadarıyla eşinizin boşanmaya niyeti yok,karşı tarafı oyalıyor.Tek kandırılan siz değilsiniz.İki kadını da şeytanca kandırmayı başarmış.Tehlikeli bir adam.
Karsi tarafta 12 yil nasi beklemis onu hic anlamadim ikimizide kullaniyorInsan musveddesi

YA bu erkeler iyice azdı. Birileri şunlara haddini bildirsin ya. Şaka gibi 12 yıl ne demek. 2007 den beri hemen hemen. Konuşun eşinizle hesap sorun. Elinize sopayı alın ağzını burnunu kırın
Doğru seçenek boşanmak. İnsan onuru ile bağdaşan hareket budur. Ama değil ki hemen boşansın. Ne zaman şartları elverir o zaman.

Tüm yazışmaları delil olması adına kopyalayın bence hiç bir şey belli etmeyin gidip boşanma davası açın tüm delilleri sunun boyu posu devrilesice de sizi nasıl uyuttuysa bi kendine gelsin. Nafaka ,tazminat bherseyi isteyin fazlaca da konuşup muhatap olmayın

Avukatla konustum karsi taraf cep telf.mesajlar delil olmuyormus.

Icim icimi yiyor ayni evde tahammul edemiyorum ama oglum eylulde 8.sınıfa gidecek son senesi lgs girecek bilmiyorum
Öğrendikten sonra 6 ay süreniz var bu arada. İyi düşünmeniz lazım. Elinizde güçlü bir koz var şu an. Boşanma için avukat çocuğunuz için psikolog yardımı alın.

Öğrendikten sonra 6 ay süreniz var bu arada. İyi düşünmeniz lazım. Elinizde güçlü bir koz var şu an. Boşanma için avukat çocuğunuz için psikolog yardımı alın.
Ama ispat edemiyorum.wats. yazisma delil kabul etmiyor avukat es musveddesinin telf gizli sifreyle aldigim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…