Fikirlerinize ihtiyacım var.

12 yıl çok fazla, demek çok emek verilmiş bir ilişki, hissetmediğinize göre.. Siz kaç yıllık evlisiniz ki.. eşinizin başarısına denecek yok
İyi cambazlık yapmış.
Iyi bir nafakayla boşanin.

12 yıl çok fazla, demek çok emek verilmiş bir ilişki, hissetmediğinize göre.. Siz kaç yıllık evlisiniz ki.. eşinizin başarısına denecek yok
İyi cambazlık yapmış.
Iyi bir nafakayla boşanin.
17 yillik evliyiz ben 41 yasindayim esim olacak şahıs 43 yasinda bende cok sasiriyorum 12 yıl cok uzun sacma geliyor.Aralarinda duygusal bağ olmasa bu kadar surmez benden neden boşanmadıda boyle bir yol çizdi aklım almıyor.Oturtamadığım şeyler var yada saglikli dusunemiyorum.

Arkadaşlar bu kadar şaşırmayın gercekten oluyor boyle seyler benim arkadaşımın babası,annesini 14 sene aldattı 94 senesinden 2008e kadar 2008 de boşandılar. Ve annesinin öğrenmesi sanırım 2005 gibi bişeydi çocukların liseyi bitirmesini bekledi. Konu sahibi gibi. Sonra da boşandı. Boyle ihanetler ve boyle ahlaksız adamlar cok var.
Babasının dostu tabiki biliyordu,evli olduğunu,cocukları oldugunu. Adam onunla evlenmedi ama sanırım ona araba aldi işyeri falan tuttu bu tip seyler oldu (tam emin değilim ama arkadaşım supheleniyordu)

Konu sahibi arkadaşım sende soğukkanlı olmalısın. 1 sene beklemen gerekiyorsa bekle tabiki..cocugun icin Arkadaşımın annesi de oyle yapti. Sonra iş kurdu kendine para da kazandi. O bosandiginda asagi yukari sizin yaşlardaydı ve 2.evliligini de yapti suanda cok mutlu masallah
Üzülme diyemem elbet cok uzun seneler olmus evliliginizde ama bir o kadar daha kandirilsaydiniz? Bu daha zor olurdu eminim.
O kadın da 22 senelik evliliğini bitirdi iste .
Boyle adamlar asla düzelmez.

O 12 yıl tanışıklığı vardır 12 yıl beraber olmayabilirler ama her erkek falso verir iyi davranmakla ilgisi yok telefon elinden düşmez. Ev açtıysa geç gelir veya arada gelmez vs vs.

Ben olsam boşanmayıp sadece ayrılır o kadının ne zaman evleniyoruz hayallerini bir güzel kursağında bırakır eş kişisin de boşanalım diye yalvartırdım peşimde

Bence eşin boşanmak istemiyor zaten
Metr.s kişisi de pek yüzsüzmüş
Konu sahibi çocuğuna falan söyleme sakın yazık çocuğa ergenlik zaten zor birde bu yükler binmesin omzuna

babamin bir arkadasi sevgilisi varken baska bir kadinla evlenmis. evlendikten sonra sevgilisinden cocugu olmus. bir kac sene sonra da karisindan iki cocugu olmus. evlendikten yaklasik 20sene sonra ortaya cikti tum hikaye. tabi pek cok şahit vardi. sahitler de dayim, babam gibi erkeklerdi. hepsi kadina biz senin bildigini düşündük, bu kadar sacma yalanlara nasil inanabilirsin ki diye sordular. nitekim o kadinin da buyuk cocugu universite sinavina girmek uzereydi ama kadin hemen bosandi. evi ve tüm mal varliklarini aldi. 15 yildan fazla oluyor tum bunlar olali. cocuklar hala babalari ile dpgru duzgun gorusmuyorlar, dugunlerine davet etmediler, kiz istemeler bile babasiz yapildi.

ben dogrusu size inanmadim ama kadin anlar diyenlere sahit oldugum bu hikayeyi anlatmak istedim.

Bence eşin boşanmak istemiyor zaten
Metr.s kişisi de pek yüzsüzmüş
Konu sahibi çocuğuna falan söyleme sakın yazık çocuğa ergenlik zaten zor birde bu yükler binmesin omzuna
Onlar ne yapmak istiyorsa yapsınlar ama pisliklerinde boğulsun cocugum icin 1 sene sabredecegim mecburen.

O 12 yıl tanışıklığı vardır 12 yıl beraber olmayabilirler ama her erkek falso verir iyi davranmakla ilgisi yok telefon elinden düşmez. Ev açtıysa geç gelir veya arada gelmez vs vs.
Muhtemelen ayni isyeri flortle basladi tahminimce yine wats.yazismadan anladigim 2 senedir iliski boyutu degismis, biz esimle birbirimizi kısitlamayi sevmezdik yani ben kitap okuyorsam o telf.oyun oynardı açıkcadi telf.kurcalamak aklıms gelmedi ya faxla guvenmek yada benim saflığım

Hiç telefonuna bakmazmıydınız ? Akşamları çok dışarı çıkmasından falan anlamıyormuydunuz ?

Hiç telefonuna bakmazmıydınız ? Akşamları çok dışarı çıkmasından falan anlamıyormuydunuz ?
Dısari haftada 1 gun arkadaslariyla cikardi cogunu taniyorum.Telefonuna hic bakmadım sanirim insan kendi boyle pislikler yapmayınca karsı tarafada konduramıyor.Neden bosanmayi tercih etmeyip bu yola basvurdu cok uzgunum kendi adıma pisligi kendi yapmış tasası bana düstu

o yazışmaların hepsının ekran goruntusunu kaydedın lutfen çok işinize yarar. Sadece kendılerını akıllı ve cok zekı sanıyor bu erkekler ... tek celsede boşayın gıtsın ıhanetın aması olmaz ....

Onun telefonundaki yazışmaları delil sunmam benim acımdan sorun yaratir mi yada delil sayılir mı

Çok garip bir durum ya kadınla az görüşüyorlardı demek ki yoksa mutlaka anlardınız.Bütün aldatmalarda şu iş yerlerinden çıkıyor.Kadın erkek ayrı yapsalar keşke ofisleri,bizim ülkemizin insanları arkadaşça çalışmayı beceremiyor

Açık açık vur yüzüne. Sonra dava da açarsın. Nafaka da alırsın bu şartlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…