sen o adamı affederek en büyük hatayı yapmışsın zaten..
sen niye düşünüyorsun ki bu mevzuyu,sevgiline anlat?
senin yaptığın adiliğini anneme anlatmıştım şimdi toparlayamıyorum de?
o ne diyecek bakalım ..
sanıyorum umrunda olmayacaktır..
evlenmek mi istiyor seninle ciddi mi?
eğer öyle ise o ikna etsin aileni.. zira sen affederek gelecekteki tüm ihanetlere boyun eğmişsin arkadaşım..
denenmiş denenmiyor..
üstelik ne evlisin ne de çocuğun var..
evlilik için daha en azından 3 yıl var önümüzde dolayısıyla onu şimdiden damat muamelesine sokup ailemle sürekli muhatap etmek istemiyorum. ki sonuçta ne nişan var ne söz var ortada. yani evet bir kere tanıştılar görüştüler ama zaten ailemde öyle gelsin gitsin otursun sohbet edelim tarzı şeyleri sevmezler. o yüzden onun açıklama yapması imkansız. bu durumdan onun haberi de var istersen ben konuşurum yaptığım hatayı açıklar hepsinden özür dilerim diyo ama böyle bir şeyi yapamam.
anneni tanımıyorum.. aynı şey benim başıma gelseydi annem burnumdan getirir ayrılmamı isterdi.. asla kabul etmezdi.. bu sebeple ailenin duruşu önemli bu olaya karşı..
sakin bir gün de anneni karşına al.. herşeyi baştan sona anlat,erkek arkadaşına neyine inanıp tekrar güvendiysen annene de onları anlat.. biz birlikteyiz deme birlikte olmayı düşünüyoruz falan de.. tepkisini ölç ve ilk etapta kafasına bu fikri sok..alışmaya çalışsın düşünmeye çalışsın..
annenin de fikrini alıyormuş gibi davran yani,herşey bir yana.. annenin de fikrini al.. yani ne bileyim seni aldatmış adam ya yine aldatırsa ben korkarım çok ya,annem de istemezse bir de adam da beni sonra yine aldatırsa kaldıramam bunu..
şimdi kızıyorusn muhtemelen bana ama,ne bileyim keşke yeni bir sayfa açsaydın..keşke..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?