Fikirlerinize ihtiyacım var

shiftcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
2.025
556
123
şimdi bayanlar benim 3 senedir birlikte olduğum birisi var, babam hariç ailemin hepsinin bilgisi vardı bu kişiden. daha sonra onun beni aldattığını öğrendim tabi annemde farketmiş suratımdan ne oldu diyince acım çok yeni olduğundan olayı sadece özetledim beni aldatmış falan diye. bundan 10 ay kadar önce oldu olaylar. daha sonra ben 5 aylık bir ayrılıktan sonra sevgilimi affettim onun dürüstlüğüne inandım ve 5 aydır bir hatasını da görmedim. tabi anneme barıştığımı söyleyemedim. kabul etmez diye. nitekim de haklı kızının üzülmesini istemez.

fakat son zamanlarda bir şeylerden şüpheleniyor hayatında biri mi var diyor sürekli takip olayında tabi kötü anlamda takip değil bu sadece ne olup bitiyor öğrenmek için. bana imalarda bulunuyor eski sevgilimle barıştığıma dair. yani kısaca ne kadar saklamış olsam da annelik içgüdüsü sanırım olayı çözmüş gibi. ben sürekli yok öyle bişe diye kaçamak cevaplar veriyorum ama sıkıştırılmaktan yoruldum.

size soracağım şey şu: nası bir dille bu olayı ona açıklasam barıştığımı nasıl söylesem? nasıl açıklasam? yada söylemesem mi?

lütfen bana yardım edin çünkü kendi başıma kuracağım tüm cümleler taraflı bir bakış açısıyla oluyo ve bir çoğunuz anne olduğunuz için annelik duygularını daha iyi bilir yorumlar yapabilirsiniz.

şimdiden teşekkür ederim .a.s.

wallaha canim eger aldatmicagina eminsen bence acikla annene bilmesi daha iyidir baskasindan duyacagina senden duysun bence:)

sen o adamı affederek en büyük hatayı yapmışsın zaten..
sen niye düşünüyorsun ki bu mevzuyu,sevgiline anlat?
senin yaptığın adiliğini anneme anlatmıştım şimdi toparlayamıyorum de?
o ne diyecek bakalım ..
sanıyorum umrunda olmayacaktır..

evlenmek mi istiyor seninle ciddi mi?
eğer öyle ise o ikna etsin aileni.. zira sen affederek gelecekteki tüm ihanetlere boyun eğmişsin arkadaşım..
denenmiş denenmiyor..

üstelik ne evlisin ne de çocuğun var..​

evlilik için daha en azından 3 yıl var önümüzde dolayısıyla onu şimdiden damat muamelesine sokup ailemle sürekli muhatap etmek istemiyorum. ki sonuçta ne nişan var ne söz var ortada. yani evet bir kere tanıştılar görüştüler ama zaten ailemde öyle gelsin gitsin otursun sohbet edelim tarzı şeyleri sevmezler. o yüzden onun açıklama yapması imkansız. bu durumdan onun haberi de var istersen ben konuşurum yaptığım hatayı açıklar hepsinden özür dilerim diyo ama böyle bir şeyi yapamam.

Aynen katiliyorum.....ne kadarda bir kere aldatan her zaman aldatir felsefesindeysim evli ve cocuklu bir kadinin esini affetmesi belki bir sans daha vermesini bir bakima anlayabiliyorum.

Fakat böyle bir durumda hic anlayisim yoktur....ve Anneninde olacagini sanmiyorum..

anneni tanımıyorum.. aynı şey benim başıma gelseydi annem burnumdan getirir ayrılmamı isterdi.. asla kabul etmezdi.. bu sebeple ailenin duruşu önemli bu olaya karşı..
sakin bir gün de anneni karşına al.. herşeyi baştan sona anlat,erkek arkadaşına neyine inanıp tekrar güvendiysen annene de onları anlat.. biz birlikteyiz deme birlikte olmayı düşünüyoruz falan de.. tepkisini ölç ve ilk etapta kafasına bu fikri sok..alışmaya çalışsın düşünmeye çalışsın..

annenin de fikrini alıyormuş gibi davran yani,herşey bir yana.. annenin de fikrini al.. yani ne bileyim seni aldatmış adam ya yine aldatırsa ben korkarım çok ya,annem de istemezse bir de adam da beni sonra yine aldatırsa kaldıramam bunu..

şimdi kızıyorusn muhtemelen bana ama,ne bileyim keşke yeni bir sayfa açsaydın..keşke..

valla bence affetmekle hata yapmışsın...ne evlisin ne çocuğun var, dünyadaki tek erkek o mu sanki?
ben anne değilim hatta evli bile değilim ama şahsen kızım bana kendisini aldatan sevgilisini affettiğini söylese çok üzülür ve kızıma kızarım ; damat adayı ağzıyla kuş tutsa aradan 50 yıl da geçse affetmem...

yok neden kızayım ben fikirlerinizi almak için açtım başlığı. aslında ben temiz sayfayı açmıştım ama ciddi anlamda çok dürüst bi şekilde herşeyi anlatınca ben ayrı geçirdiğimiz 5 ayda herşeyi düşündüm herşeyi çözdüm diyince bir şans daha vermek istedim ben ve dediğim gibi 5 ayda aldatmayı bıraktım kötü bir söz kötü bir davranışta bile bulunmadı. bende kendime söz verdim kanıtlamayı bırak hissettiğim anda bu ilişkiyi bitiricem diye. şimdilik öyle birşey yok.

ben aslında ilk barıştıığımda anneme söylemek için biraz zamanın geçmesini onun davranışlarındaki değişikliğin kararlılığının sadece kısa süreceğini düşünmüştüm o yüzden bir deneme süresi vermek için hemen söylememiştim. ama şimdi 5 ay geçti ve ben anneme yalan söylemek istemiyorum. söylemesi çok zor olacak ama yalan söylemekten iyidir diye düşünüyorum.

annen ne kadar karşı da olsa senin kararlılığın karşısında ilişkinizi kabul etmek zorunda kalabilir.ayrılmanız yönünde baskı yapsa bu sefer ters tepicek,bunun bilincindedir.erkek arkadasında kendini sevdirsin ailene,onların güwenini kazansın.annene eninde sonunda anlatıcaksın,mutlu bi anını kolla o zaman anlat derim.

aslında annem her kararımın arkasında durur çünkü çılgın ergen genç kız gibi davranmayacağımı bilir. ayrılma konusunda baskı yapacağını sanmıyorum bana en fazla kızım yazık değil mi evli değilsin bilmemne değilsin neden hayatını karartıyosun der bunu çok iyi biliyorum çünkü bende bunları çok düşündüm.
derinss arkadaşımın söyledikleri kafama çok yattı beraberliği düşünüyo gibi davranabilirim aslında fikirlerini alırım falan. inşallah iyi olur bilemiyorum.

derinss'e katılıyorum yavaş yavaş anlatmaya başla.. şimdilik barışma fikrin varmış gibi.. sevgiline sölediklerinin aynısını annene de sölersin, en ufak bi hata gördüm mü arkama bakmadan giderim die.. tabi aldatmadan sonra sen tekrar kabul edince annen senin çok aşık olduğunu, hayır diyemediğini, belki biraz zayıf olduğunu (çocuğa karşı) filan düşünebilir normal olarak.. bu imajı vermekten kaçınman onu ikna etmek için yeterlidir die düşünüyorum..

Senin anlattıklarına göre annen anlayışsız bir insan değil...
İstemesede sırf sen istedin diye bu ilişkiye onay verecek bir insan...Ben annene ama alıştırarak ama direk tercih sana kalmış mutlaka söylemenden yanayım...
Yazık kadın başkasından duyarsa hoş olmaz. Erkek arkadaşın seni aldatmış bir daha yapmaz diye bişey yok. Çok dikkat etmen gerektiğinin zaten sende farkındasın. Ama sürekli tetikte olmakda insanı çok yorar canım...

Bence otur annenle her şeyi konuş
Anne bu sonuçta anne yaa...
Her ne olursa olsun yanında olan 2 kişiden biri, diğeri de baban zaten.
Annem bana hep şöyle söyler :
"Sen bana dürüst ol, ben seni bütün dünyaya karşı savunur, korurum."
Sen de anneciğine karşı dürüst ol, anlat her şeyi.
O zaten biliyordur neyin ne olduğunu, ama sen ondan gizledikçe üzülüyordur.
Erkek arkadaşını affetmiş olmana ben yorum yapamam, haddime düşmez diye düşünüyorum.
Kabul ettiysen geri, vardır bir bildiğin.
Ama nolur kardeşim yaa, gizleme anneciğinden bir şeyi :1hug:

2,5 3 senelik bir beraberliğin ardından seni aldatıyo ve sen affediyosun büyük konuşmayı sevmem ne zaman konuşsam başıma geldi çünki.ama ben senin yerinde olsam asla affetmezdim annenin yerin de olsam kesinlikle onay da vermezdim bu ilişkiye

bence cok gecmeden anlat annene bılsın onun hıslerı daha kuvvetlıdır

Hata yapmışsın canım annene söyleme bence nasılsa yine ayrılacaksınız..kızma ama ben sonunuzu göremiyorum düğüne de cok varmış..
üstüne gül koklayan bir adamı nasıl affettin güzleim çocugun mu vardı da bagışladın sevgim vardı deme çünkü sevgi karşılıklıysa affedilir..aldatmada sevgi olduguna inanmam asla ve asla..

annen sen anlatınca anlar,istemese bile kabul eder.ama sen asıl sevgiline karşı çok dikkatli ol.birkere aldatan bir daha yaparsa eğer,sen üzüleceksin annen de senden çok üzülecek yine:1no2:
kolay gelsin tatlım:teselli:

daha en basta ilk hata aldatmayi kabul etme bir sefer aldatmis birine nasil guveneceksin annen en dogru sekilde davraniyor cunku ilerisini goruyor anneler bazen cocuklarinin goremedigi seyleri gorur farketmiyecekleri seyleri farkeder bence annenle konusacagina bence o kisiyi terket evlendikten sonra bu sayfada pismanin anne sozu dinlemedim aldatiliyorum basligi adi altinda konu acmazsin umarim BIR KEZ ALDATAN HERZAMAN ALDATIR BUNU UNUTMA

ben senin yerinde olsam şuan barıştığımı söylemezdim
mesela bi gün "x de beni sormuş arkadaşa " derdim
bir gün "x bana mesaj atmış" derdim
sonra x bana çok ısrar ediyor falan derdim.
sonrasındada mesajlaşıyoruz,çok pişman, kararsız kaldım derdim.
böylece hafif hafif fikre alışır.
sonrada galiba ben de onu unutamamışım bi şans vermek istiyorum dersin.
yani sanırım bu taktik işe yarar.
anne biz barıştık beş aydır birlikteyiz dersen güveninide sarsarsın.
gerçi ben hep senden taktik alıyorum ama bu sefer bende yazayım dedim:1hug:

Son düzenleyen: Moderatör:
Annene söyle veeee ailen özellikle ve özellikle annen onaylamıyorsa aşıkdan ölüyorsan bile vazgeç derim bize sölemesi kolay ama seni bir kere aldattıysa gerisi gerlir boşver ben daha iyisine layığım de geççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…