- 14 Ocak 2017
- 16
- 2
- 1
- Konu Sahibi Ebruuuuuu29
-
Sadece sustu ve ben bu konuyu açtığımda da cevap vermeyip oflayıp pufladiEşin tüm bunlar karşısında konuşması açıklaması duruşu isteği nedir?
Yok öncesinde de ilgisizlik vardı dışarı çıkmalar telefon hala da 7 24 elinde zate tüm gun ışte eve gelince de Tv ve tel eğer ben kızarsam çocuklarla oynar bende teklif ettim evlilik terapistine gitmeyi oralı olmadiZor bir durum. Terkedildiği için takıntı haline getirmiş olabilir. Ama ilgisizliğinin 2. Çocuktan sonra olduğunu söylüyorsunuz demek ki eski nişanlısıyla alakası yok bu durumun. çocuktan sonra erkeklerin geçici bir durumu oluyor bazen arkadaşımın eşi de yapmıştı bunları hatta çocuğa elini bile sürmüyormuş. Geçti gitti çok şükür. İyi düşünün akıllıca davranın. Eğer yuvanızı Seviyorsanız aile terapistinden yardım alın eşiniz kabul etmezse de büyükleri devreye sokun.
Sen bu aramasini görene kadar iliskinizde bir sorun, aranizda bir uzaklasma var mıydı? Yoksa siz bunu yüzüne vurunca mi sorunlar ortaya çıktı?
- Bilmiyorum esim sürekli baksa ne hissederdim? Ama aklina gelip bir yada iki kere bakmasinda sorun olmazdi.
Arada nisanlima takintili bi kiz vardi. Açıp ona ben bile bakiyorum merakimdan sirf.
(Ki tramvatik bir ayrılık, meraki olmasi bence normal.)
- affedemeyeceginiz kadar büyük bir sorun ise bosanmaliydiniz. Evliliginiz devam ettigi halde ayni sorunlari icinizde büyütüp ona göre davraniyorsaniz vitmeyen evliliğin son sancılı sürecini ellerinizle getiriyorsunuz demektir.
- Bebek kismettir elbette kimse ne zaman geleceğini bilemez ama zorla birlikte oldugunuzu söylüyorsunuz. Korunmak daha mantikli imis iliskinizin kurtaricisi bir bebek değildir asla.
Şu aratma olayını ne uzatmışsınız yahu adamda soğumuş belli ki herkes herkesi meraktam aratıyor ne var yani
Bir de sizinle birlikte olmak istrmeyenden adamdan 2.yi yapıp tuy dikmişsiniz
Ben telefonu bir şüpheyle karıştırmadim sadece oyun falan oynarım dedim birden karşıma çıktı ilişkiye hiç girmiyor değiliz aktif değiliz sadece ickiliydiKazayla ikinci çocuk nasıl oluyor bende bunu anlamıyorum.
Anladığım kadarıyla yatakları falan ayırarak aranıza soğukluk girmiş. Burada yanlış yapmışsınız. Ayrıca kaldıramayacağınız şeyler için veya boşanmayacaksınız telefonu ne diye karıştırırsınız. Alın işte sonra böyle aranız bozulur.
1 yıl boyunca her gün onun resimlerine bakması normal yani öylemi konuştular mi bilmiyorum çünkü şoktan mesajlara bakmak aklıma gelmedi zaten hemen facebook sildiAratmissa aratmis merak etmis aratmis ama ihanet etmemis.bu kadar takilip huzurunuzu bozacak birsey de yokmus.
Zorla güzellik olmaz tabi ama yaşantılar eşinin beklentisi hisleri ve acaba senin gitmen için mi bu çabası?Sadece sustu ve ben bu konuyu açtığımda da cevap vermeyip oflayıp pufladi
Teşekkür ederim yapıcı yorumumuz için fakat eşime herzaman guler yüz gösterip ilgimi asla esirgemedim ama sürekli onun resimlerine baktığı için beni sevmediği düşünmem normal degilmiİnsanlar birbirinin hayatını merak eder ki bundan doğal ne var?! Ben de yapıyorum, aklıma biri geldiğinde basıp arıyorum. Yatakları ayıracak kadar ileri götürmüşsün! Resmen kıskanmışsın. Sen onu baskı altına aldıkça adam kaçmaya çalışmış olan biten bu.
Bir de şunu anlamıyorum, herkes hemen çok kolay "boşan" yazıyor. Ya arkadaşlar kafayı mı yedik hepten noldu? Hangi konuya girsem hepsinde "boşan" yazıyosunuz.. Bu insanların sosyo ekonomik durumundan, şartlarından haberiniz var mı? Ortada çoluk çocuk varken siz bu kadınlar perişan, parasız pulsuz, ortalıkta rezil olsun mu istiyosunuz? Sanki boşansalar ceplerine para koyup sahip çıkacaksınız :)
Adam boşanmak istese kadına söyler zaten.
Güzel kardeşim eşine sıkıntı verme bu konuyla ilgili. Hürmet et, iyi davran, güler yüz göster. Adamı evde hoş tut o da dışarıya çıkmasın, sana ilgi göstersin. Evli olsanız dahi herkesin özel alanları vardır, sen onun özel alanına sosyal medyasını kurcalayarak müdahale etmişsin. Evli olmak eşinle ağız burun iç içe yaşamak zorunda olmak değil. Biraz boşluk ver kocana. Tekrar söylüyorum; eşini boğmuşsun, adam senden sıkılmış, yapma.
Bizim durumda pisikolojik aldatma olmuyormu peki adam kafayı takmış gibi aratmis eskisiniHerkesin bir eskisi vardır .Ama aci ile ama guzellik ile bitsin .Ara ara bakmış olması onu özlüyor merak ediyor hatta hala seviyor anlamına gelmez .Mesela ben eski esime bakıyorum ara ara ,hala ölmemiş diyorum
Yatak ayiracak kadar bir sey yokmuş ki , durup dururken huzurunuzu bozmuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?