Fikirlerinize ihtiyacim var!

Zorla güzellik olmaz tabi ama yaşantılar eşinin beklentisi hisleri ve acaba senin gitmen için mi bu çabası?
Suanki davranışını soylıyım yaşayan ölü hicbirseyden zevk almayan sanki onu boşasam da umrunda değil çünkü bu isteğini dile getirdigim halde bana karşı soguk

Teşekkür ederim yapıcı yorumumuz için fakat eşime herzaman guler yüz gösterip ilgimi asla esirgemedim ama sürekli onun resimlerine baktığı için beni sevmediği düşünmem normal degilmi

Hayır, normal değil. Tekrarlıyorum MERAKTAN bakar. Kim olsa bakar. Bakmam diyen de dibine kadar yalan söyler :)

Meraktan bir kac kere bakilir. Hadi diyelim 3 ayda 4 ayda bir bakilir. 1 yil geriye dönük sürekli bakmis.
Belki oncesi de var. Adamda meraktan ötesi var. Konu sahibi eşini kazanmak için elinden geleni yaparsin ama kalbe zorla girilmiyor

Aynen cok şükür benle aynı fikirde biri çıktı yani ben ona kendimi zorla nasıl sevdiririm ki ondan ayrılıp benle evlenmis belki de unuturum diye sanırım ama güzelliğim bile ise yaramamış anlasilan kalbi bir başkasına ait bu benim canımı acıtan

biz esimle evlenmeden once cok uzun zaman sevgililik donemi yasadik.simdi bazen diyorumki aceba biz evlenemeseydik ve baskasiyla evlenseydin beni hatirlar merak edermiydin diyorum.insanin karisi kimse ona sadik kalmali ama sevdigim icin aklima gelirdin diyor..insan bazi duygulari hayatinda bir sefer yasiyor ve bu hikayenin sonu elinde olmayan sebeplerden bitiyorsa mutlaka icinde kaliyor..belliki esinizinde icinde kalmis ama bu sizi sevmedigi koşa koşa ona gitmek istedigi anlamina gelmiyor.yasanmis ve bitmis bir iliski o esinizi kaybetmek istemiyorsaniz bu konuyu kapayip yuzune vurmaktan vazgecin o sizin kocaniz artik.ilimli olur kafanizdaki sorulari atarsaniz bence esiniz duzelir..tabi siz bilirsiniz hakkinizda hayirlisi..

Yok ben hep icim de yaşadım 2 kere yada 3 kere açmışımdır birdaha konuyu kapatıp evliliği kurtarmaya baktım ama bu konuyu açmadan bana ilgisiz olduğunu Yüzüm e bile bakmadığını dile getirdim
Yatakları ayırmaya ne gerek var? Ne olur bakmışsa bakmış. Her kez geçmişdekileri merak edip bakabilir. Fazla büyütmüşsünüz, arada soğukluk olmuş.

Yatakları ayırmaya ne gerek var? Ne olur bakmışsa bakmış. Her kez geçmişdekileri merak edip bakabilir. Fazla büyütmüşsünüz, arada soğukluk olmuş.
Ozaman kısa sürdü ki yatak ayirma benim takıldıgım nokta 1 yıl boyunca her gün eski nişanlısına bakmasi ki bana kanser teşhisi koymuştu bir doktor onun için doktora gitmiştim o gün bile ona bakmış bana en çok koyan da bu oldu zaten ben canım la cebellesiyorum o onun yaptığı normal mi

Eşinizle açıkca konuşun, niyeti neymiş? Çok geçmiş olsun. Hastalığınız ne durumda?

Eşinizle açıkca konuşun, niyeti neymiş? Çok geçmiş olsun. Hastalığınız ne durumda?
Hastaligim kanser boyutun da değilmiş doktor azizliği ne gelip psikolojimi bozmuştum ama geçti artık çok şükür
Eşimle konuşmaya gelince zaten ağzından iki kelime çıkan bir insan olsa kendimi burda yormicam cvp aramak için asla aslaaaa konuşmaz benle konussada uzlaşamazsın zaten yani eşim derdini anlatıp derman bulucagin biri değil herhangi bir konuda bisey derim tek lafı boşver olur bukadar ikinci kelime çıkmaz agzindan yanlizliktan ölüyorum artık ya bence böyle bir tip tanımamışsınızdır şimdiye kadar

Bunu bilerek birlikte yaşamak zor olacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…