• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım varr

Biz farklı illerdeyiz şuanda o astsubay doğuya gidecek ve ben üniversitede yüksek lisansla uğrasıyorum ve evlilik de bir birikim vs lazım o yüzden acele etmiyoruz ki sonradan sorunlar yasamayalım diye maddi manevi

yani o zaman bu konu cinselliğe bakışınıza bağlı herkesin dediği gibi.
Yani sevdiğim adamla birlikte oluyorum, hayatın ne getireceği belli de olmaz, evlenebiliriz de evlenmeyebiliriz de diyorsanız...

ben evlilik dışı ilişkiye hayır diyenlerdenim kendi hayatımda, başkasına da yap diye tavsiye veremiyorum o yüzden.

huzurlu olacağınız bir seçim yapmanız dileğiyle :)

kimse kendine mal gözüyle bakmaz.

Bakar.

Toplumun fikirlerini benimseyen kadinlar kendine mal gozuyle bakar.
Etrafina bak anlarsin. Bunca kendini acilmamis paket olarak tutmaya calisan kadin var, cidden kendileri de sevisirlerse degerlerinin dusecegi!!!, tercih edilmeyen mal olacaklari fikrindeler, onlar uzaydan mi geldi?

Kendin de istiyorsan bu konuyu neden actin peki? Evlenirsek evlenmezsek..... yazmissin, evlenmezseniz ne olacak mesela? Bakire olmadigi icin piyasa degerin dusecek. Sen de bu fikri cidden onemsemeseydin, pffffff canlari cehenneme deseydin, bu kadar tereddutte olmazdin.

Bu konuda rahat olsaydınız siz de beş sene beklemez yapardınız diye tahmin ediyorum. O istediği için kesinlikle! yapmayın. Siz de istiyorsanız yapın, hatta keşke daha önce yapsaydınız. Basit şeyler bunlar. Ama buna büyük anlamlar yüklediğiniz bir kültürde büyüdüyseniz, karşınızdaki insan da bu kültürden geliyorsa kesinlikle vermeyin, tutsun çükünü bence. Sizi sıkıştırmış, stres etmiş olmalı ki kendi duygularınız ve onun istekleri arasında kalmışsınız. Birini memnun etmek için, sorun çıkmasın diye filan asla kendinizi hiçe saymayın. Uzun vadede yaralarınızı sarmada güçlük çekebilirsiniz sonradan.
Hiçbir şekilde sıkıştırma durumu yok aksine benden daha pozitif erkek arkadasım bekleme etme konusunda beklerim ederim aldatmam vs ama ben muallaktayım söylediklerinde duramazsa diye nefsine sahip cıkamazsa diye

Zaten içerlediğiniz şeyler de farklıymış,benim yazdıklarımdan alakasız yerlere çektiniz şuanda ,hormonal olarak eşit şartlarda değiliz,bi gerçeklikten söz etmiştim,bunu hakkıdır yapar mantığında söylemediğimi en başta belirtmeme rağmen,hala bana bu açıktan yaklaşıyosunuz ben böyle bişeyin tartışması içinde bile değilim ki,zaten herkes kendine sahip çıksın mantığıyla düşünüyorum,ama siz konuyu küçük kıza,damacanaya kadar getirdiniz,duygu sömürüsü yapıyorsunuz,tartışma üslubu böyle olmamalı.

yahu neyin sömürüsünü yapıyorum
ne damacanayım ne de hayat kadını
erkekler ve hormon istilası fikrinizi sonuna kadar reddediyorum.
hepsi bu.
ayrıca neye içerleyeceğim?
güldürmeyin beni allah aşkına. durduk yere mesajı alıntılayan ve açıklama gereği hisseden sizsiniz. buna karşılık antitezimle size kendi firkimi açıklamaya çalışan ve ne enteresandır ki duygu sömürüsü yapmakla suçlanan benim.

konu sahibesinin konusuna odaklanmakta yarar görüyorum.
zira ben psikoloji, anatomi diyorum siz bana duygu sömürüsüyle saldırıyorsunuz.
çok yersiz çok gereksiz ve tamamen zaman kaybı.

Soruma cevap alamadım. Erkekler beklemez diyorsunuz ya 5 yıldır sizi aldattı o zaman bu adam. Oyle değil mi ?

yani o zaman bu konu cinselliğe bakışınıza bağlı herkesin dediği gibi.
Yani sevdiğim adamla birlikte oluyorum, hayatın ne getireceği belli de olmaz, evlenebiliriz de evlenmeyebiliriz de diyorsanız...

ben evlilik dışı ilişkiye hayır diyenlerdenim kendi hayatımda, başkasına da yap diye tavsiye veremiyorum o yüzden.

huzurlu olacağınız bir seçim yapmanız dileğiyle :)
amiin :)

Bakar.

Toplumun fikirlerini benimseyen kadinlar kendine mal gozuyle bakar.
Etrafina bak anlarsin. Bunca kendini acilmamis paket olarak tutmaya calisan kadin var, cidden kendileri de sevisirlerse degerlerinin dusecegi!!!, tercih edilmeyen mal olacaklari fikrindeler, onlar uzaydan mi geldi?

Kendin de istiyorsan bu konuyu neden actin peki? Evlenirsek evlenmezsek..... yazmissin, evlenmezseniz ne olacak mesela? Bakire olmadigi icin piyasa degerin dusecek. Sen de bu fikri cidden onemsemeseydin, pffffff canlari cehenneme deseydin, bu kadar tereddutte olmazdin.

söylediklerinize katılıyorum ama itiraf etmeliyim ki bu fikre ulaşmam için benim 30 yaşları görmem gerekti.

Cok onemi var.

29 yasinda kendi parasini kazanan, kimseye eyvallahi olmayan, bedenini taniyan, hayattan ne istedigini bilen, kendine mal gozuyle bakmayan bir kadin baska; ayyyyyyy benim kimse almayacak diktireyim, ya evlenmezsek, yapsam mi yapmasam mi diyen 19 yasindaki coluk cocuk baska.

Ben 1. kategorideyim. Ozel hayatimla ilgili kimsenin fikrine basvurmuyorum, kah kalbimin sesini, kah kafamin sesini dinliyorum.

söyelemek istediğim tamı tamına buydu.
teşekkürler MissCherryBlossom MissCherryBlossom

yahu neyin sömürüsünü yapıyorum
ne damacanayım ne de hayat kadını
erkekler ve hormon istilası fikrinizi sonuna kadar reddediyorum.
hepsi bu.
ayrıca neye içerleyeceğim?
güldürmeyin beni allah aşkına. durduk yere mesajı alıntılayan ve açıklama gereği hisseden sizsiniz. buna karşılık antitezimle size kendi firkimi açıklamaya çalışan ve ne enteresandır ki duygu sömürüsü yapmakla suçlanan benim.

konu sahibesinin konusuna odaklanmakta yarar görüyorum.
zira ben psikoloji, anatomi diyorum siz bana duygu sömürüsüyle saldırıyorsunuz.
çok yersiz çok gereksiz ve tamamen zaman kaybı.
Psikoloji,anatomi yanında ayrıca çok fazla bulandırıyorsunuz,bu hep yapılan bi hatadır zaten,yok damacana olsun,yok küçük kız olsun bildiğin bunların hepsi duygu sömürüsü çünkü konuyla alakası yok,ve de benim tartışma noktamdan kopuksunuz,çoğu kez iddia etmediğim şeyleri açıklama gereği duydunuz,zaten bu kadar değişik yerlere çekerek uzatıcağınızı tahmin etmemiştim,yine de tartışma için teşekkürler iyi geceler.

söylediklerinize katılıyorum ama itiraf etmeliyim ki bu fikre ulaşmam için benim 30 yaşları görmem gerekti.

Valla uzulmenizi istemem ammaaaaaaaaaaaaaa ben 22 mi, 23 yasinda mi neyken dediydim.:KK70::KK70::KK70::KK70: Sonra Avrupa'ya tasindim zaten, evi ozlesem de zirvalarla toplumun kadina zulmetmedigi bir toplumda yasamak cidden degisik.

Valla uzulmenizi istemem ammaaaaaaaaaaaaaa ben 22 mi, 23 yasinda mi neyken dediydim.:KK70::KK70::KK70::KK70: Sonra Avrupa'ya tasindim zaten, evi ozlesem de zirvalarla toplumun kadina zulmetmedigi bir toplumda yasamak cidde degisik.

ha ha Allahtan çok geç evlenmedim de :)

Kadınlar kendi kararlarını alırken bile erkeklere endeksli ülkemizde maalesef. Kesinlikle haklısınız.

Ama ben hala evlilik dışı ilişkiye hayır diyorum, tamamen kendimle alakalı olarak bu sefer ama :) Kendi bedenim kendi kararım.

Abartmak değil gerçekten böyle düşünüyorum erkek cinsi yıllar yılı beklemez yani bu sebepten ihanet olacağına ayrılmak daha mantıklı geliyor

Bütün mesajları okuduktan sonra tekrar yazmak istedim. Bana siz vermezseniz başkasına gidecek korkusundan dolayı bir şeyler yaşamak zorunda hissediyormuşsunuz gibi geldi şimdi de. O da sizinle benzer bir kültür yapısıyla büyüdüyse yapmamanız daha hayırlısı gibi gözüküyor. Ayrıca siz nasıl kendinizi tutabiliyorsanız, erkek de kendini tutabilir. Erkektir, yapar diye diye toplumu bizler bu hale getiriyoruz.

Evlenin. .
Buna sen karar ver. .
Ayrılık olursa sorun olur mu . .

Ama ben hala evlilik dışı ilişkiye hayır diyorum, tamamen kendimle alakalı olarak bu sefer ama :) Kendi bedenim kendi kararım.

Valla ben evet didiydim, hic de pisman degilim :KK70::KK70::KK70: Gerci sirf meraktan girmistim bu ise, herife bayildigimdan degil ama iyi ki yapmisim diyorum cunku evde kalma yolundayim :KK70: En azindan kizkurusu olarak olmicem:KK70:

Valla ben evet didiydim, hic de pisman degilim :KK70::KK70::KK70: Gerci sirf meraktan girmistim bu ise, herife bayildigimdan degil ama iyi ki yapmisim diyorum cunku evde kalma yolundayim :KK70: En azindan kizkurusu olarak olmicem:KK70:

Avrupa didin didin, şimdi evde kalma + kız kurusu diyorsun.
Bak bizim kültürden tam kopamamışsın :)

Ben kaçayım, malum kadın kısmısı gece gece netlerde çok dolaşmaz (var mıydı böyle bir kuralımız ya neyse)

Back
X