• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinize ihtiyacım varr

haddiniz aşmamanızı tavsiye ederim.
yaşı sorma sebebim bu konuda tavsiye ya da fikir verirken 19 yaşında bir genç kız ile 30 yaşında bir genç kadının farklı açılardan hayata bakacağı gerçeğini göz önüne almam.

evlilikten bahseden çocuk çok.
ağzıma laf aramıyorum isterseniz 40 yaşında olun beni ilgilendirmez sadece yazacağım önerinin yönünü belirledim.

bir de zaman ayırıp açık açık yazdım yahu ne safım.
madem evlilik düşünecek kadar büyüksünüz
sevişip sevişmemeye kendiniz karar verecek kadar da büyüksünüzdür.
harcadığım zamana acıdım cidden.
ayrıca bide ağza laf arıosak madem neden fikir soruyon demi binbir çeşit insan var burda ve binbir çeşit fikir duycan dolayısıyla buna tersliklerle cevap verceksen neden fıkır istiosun demı

5 yıl diye değil yaşı,ve bunca zaman bekliyor olması itibariyle

Ee peki o zaman hayat sizin, karar sizin.

Adamın teki zevke gelecek sizi aldatacak diye gidin o zaman birlikte olun.. O zaman kesin aldatmaz. İlişkisinin ve yaşadığının tam arkasında durur.
Çünkü kişiliksiz erkekler ancak böyle kişiliği oturuyor. Birden adam oluyorlar.

Dünyada 50 tane dert var şimdi.. İç savaş var.
Siz birlikte olsam mı olmasam mı diye ikileme düşüp burada soruyorsunuz.
Dediğim gibi hayat sizin benim ol dememle olacak mısınız ?

Bütün mesajları okuduktan sonra tekrar yazmak istedim. Bana siz vermezseniz başkasına gidecek korkusundan dolayı bir şeyler yaşamak zorunda hissediyormuşsunuz gibi geldi şimdi de. O da sizinle benzer bir kültür yapısıyla büyüdüyse yapmamanız daha hayırlısı gibi gözüküyor. Ayrıca siz nasıl kendinizi tutabiliyorsanız, erkek de kendini tutabilir. Erkektir, yapar diye diye toplumu bizler bu hale getiriyoruz.

Erkektir yapar değil ama adamlar kendini tutamıyor yani o nefse sahip çıkan insan sayısı çok az. Erkek arkadasımın laflarına bakarsam evet evlenene kadar sadece benimle olacak beni bekleyecek gibi ama ben tam olarak bu laflara inanmamam gerektiği kanısındayım. Evet açıkcası cok olumlu bakmıyorum evlenmeden ilişkiye onca güzel günleri ihanetle kapatacagıma ayrılmayı tercih ediyorum.Asla baskısı ısrarlı bi isteği olduğundan değil fikrime saygı duyacak bekleyeceğini söylecek eminim. Ama sözünde duramazsa ihanet ayrılıktan daha çok üzer

ayrıca bide ağza laf arıosak madem neden fikir soruyon demi binbir çeşit insan var burda ve binbir çeşit fikir duycan dolayısıyla buna tersliklerle cevap verceksen neden fıkır istiosun demı

Sonra durumu izah ettim tam olarak okumadan yargılamayın.

Bakar.

Toplumun fikirlerini benimseyen kadinlar kendine mal gozuyle bakar.
Etrafina bak anlarsin. Bunca kendini acilmamis paket olarak tutmaya calisan kadin var, cidden kendileri de sevisirlerse degerlerinin dusecegi!!!, tercih edilmeyen mal olacaklari fikrindeler, onlar uzaydan mi geldi?

Kendin de istiyorsan bu konuyu neden actin peki? Evlenirsek evlenmezsek..... yazmissin, evlenmezseniz ne olacak mesela? Bakire olmadigi icin piyasa degerin dusecek. Sen de bu fikri cidden onemsemeseydin, pffffff canlari cehenneme deseydin, bu kadar tereddutte olmazdin.
Bayılıyorum sana ya ;) tam benlik olmuş yazı. Herkesin kendi kararı kimene?

Ee peki o zaman hayat sizin, karar sizin.

Adamın teki zevke gelecek sizi aldatacak diye gidin o zaman birlikte olun.. O zaman kesin aldatmaz. İlişkisinin ve yaşadığının tam arkasında durur.
Çünkü kişiliksiz erkekler ancak böyle kişiliği oturuyor. Birden adam oluyorlar.

Dünyada 50 tane dert var şimdi.. İç savaş var.
Siz birlikte olsam mı olmasam mı diye ikileme düşüp burada soruyorsunuz.
Dediğim gibi hayat sizin benim ol dememle olacak mısınız ?

Konu başlığı fikirlerinize ihtiyacım var, mantıklı fikirler almaya calısıyorum ki sağolsunlar yargısız cevaplayan arkadaslar var. İç savaşı neden karıştırdınız ? İç savaş var siz ilişki yaşamıyor musunuz?İç savaş varken gayet forumlarda gezebiliyorsunuz mesela. Konuyu gereksiz gördüyseniz yazmasaydınız. Ben samimi olan arkadaslardan fikir bekledim sizin gibi eleştiri değil.

Konu başlığı fikirlerinize ihtiyacım var, mantıklı fikirler almaya calısıyorum ki sağolsunlar yargısız cevaplayan arkadaslar var. İç savaşı neden karıştırdınız ? İç savaş var siz ilişki yaşamıyor musunuz?İç savaş varken gayet forumlarda gezebiliyorsunuz mesela. Konuyu gereksiz gördüyseniz yazmasaydınız. Ben samimi olan arkadaslardan fikir bekledim sizin gibi eleştiri değil.

Boşver takılma derleeeeer. Senin yerinde olsam o kadar bekledikten sonra yapmazdim. Yani bi baskasi istiyor diye yapılacak bir is degil. Beklemisken bekle bence. Adamin ne oldugu da iyice cikar ortaya. Senin icinden gelmedikce yapma. (normalde sevisilmeyecekse sevgili olmanin mantigini cozebilmis degilim, bes yil sevismeden durmak bana gore izdirap böyle dusunmeme ragmen tamamen senin durumun icin yaziyorum bunu)

Boşver takılma derleeeeer. Senin yerinde olsam o kadar bekledikten sonra yapmazdim. Yani bi baskasi istiyor diye yapılacak bir is degil. Beklemisken bekle bence. Adamin ne oldugu da iyice cikar ortaya. Senin icinden gelmedikce yapma. (normalde sevisilmeyecekse sevgili olmanin mantigini cozebilmis degilim, bes yil sevismeden durmak bana gore izdirap böyle dusunmeme ragmen tamamen senin durumun icin yaziyorum bunu)

İçimden tabiki geliyor sevdiğim adamla olmak ama korkular daha baskın galiba

canın istiyosa seviş istemiyosa yapma
ayrılırsak pişman olur muyum diye kendine sor eğer cevabın evet se yapma

yahu biz yap yapma'mi dicez simdi :confused:
benim fikrimi almak istersen, uzak dur. Hem dinen caiz degil, hemde sonradan kendini kötu hissedebilirsin. dunyanin binbir hali var. Bi bakmissinki evlenemediniz. Sonra? Derdim var forum'umda artik hangi doktorda diktirebilirim konusu acarsin o yuzden sakiiiin yapma. Evlenin helal helal fink fink yapin :D

İşte bende bunu söylüyorum. Hem fikir alıyorsunuz hem hala aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz.
Bu yüzden kızdım.
Evet forumda geziyorum, yemek yiyorum , gülüyorum ama tamamen kendime ait, beni ilgilendiren konuları kimseye sormuyorum.
Sorarsam da verilen cvp.lara tekrar tekrar aynı cevabı vermem.
Fikir alıyorsam uygulamak üzerine alırım, kafamın dikine gitmek için değil.

İçimden tabiki geliyor sevdiğim adamla olmak ama korkular daha baskın galiba

Kendini zorunda görme korkuyorsan girişme. Ayrilirsaniz takarsin sen. Üzülürsün. Yok oyle degil diyorsan da bana gore zaten bes yil durman kabahat.

İşte böyle düşünenlerin düşüncesi daha önemli.
Yani birlikte olmayı sıkıntı görmeyen kişiler..( Burayı tam ifade edemedim)

Ben objektif olamam inançlarımdan , inandığım doğrulardan dolayı..
Arkadaş tam objektif davranmış..

Back
X