- 1 Ağustos 2012
- 1.456
- 520
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzun elbiseleri severim ama bakınca o elbise diz hizasında olsa daha hoş dururdu gibi geldi.benım nacizane fikrim:) sen bakma onlara zayıflığını kıskanıyolardır:)
bi kere uzun elbise zayıf kişilere yakışır onlar ne anlarlar bence giy canım çok güzel elbise fiziğinede yakışmış
Öf keşke bende zayıf olsam tek derdim kilo almak olsa(Bu arada elbisen üstün de gayet güzel durmuş canım gönül rahatlığıyla giyebilirsin.
teşekkür ederim ya hiç böyle tepkiler beklemiyodum mutlu oldumm iyiki varsnzzayıfım diye sürekli yüzüme vurulup duruyo ama yok işte diyetisyene gidiyorm alamyrm kilo çok üstüme geliyolr üzülüyorum alamıyorum diye annem bile zayıflıktn suna benzemissn buna benzemişsn deyip kötü şeylere benzetiyo sinirlerim bozzuldu çok kafama takıyorum öyle böyle değil onun annesi bana zayıf dedi diye içime öyle bi oturdu ki tamam beni düşündüğünden oruç tutma çok zayıfsn deyip ablamı örnek verdi iyi diye ne kadar agladım alamıyorum diye çok takmaya başladım dkk başı söylüyolar napıcam bilmiyorum
![]()
canım sadece bizim ülkede zayıflığı kusur görüyolar. kusur falan değil herkes incecik mankenlere özeniyo. yaş ilreledikçe heleki çocuk doğurunca şişiyolar resmenzayıflık kusur değil hatta avantajdır kilo bi şekilde alınır kafana takma zayıf insana çok minide yakışır bu şekilde uzun elbiselerde yakışır gayet güzel güle güle giyin
amaaan büyük kadınların laflarına da kulak asma kendileri çocuk doğurduktan sonra hayli kilo alınca seni zayıf görüyolar işte salla bence kendine güvenli ol kendini beğen ozaman herşey yolunda gidiyo
![]()
canım doğruyu söylemek gerekirse ben kendımde senın gibiyim zayıf ve uzunum uzun eteklerden mümkün oldugunca kaçıyorum..çünkü zayıf insanı uzun etek hem oldugundan daha zayıf ve sopa gibi yapıyo açıkçası..bence siyah bi pantolon ve şık bi tişörtle cok daha alımlı ve hoş görünebilirsin benım nacizane fikrim yine karar senın![]()
cnm ben 2 tane gömlek göruyorum orda ama biri yeşilli biri kahve bordolu gibi hangısını düşünüyosun :26:peki sence bu gömlek hangi pantolonla daha iyi gider canım ?farklı bi şey görmediği bi şey giymek istiyorum bu gömlekte yeni ve aileside olcgı için biraz şık olsa yani ablası abisi falan :)
cnm ben 2 tane gömlek göruyorum orda ama biri yeşilli biri kahve bordolu gibi hangısını düşünüyosun :26:
ben bunu cok begendımmm istersen yarın bi giy resmini koy yorum yapalım ona göre cnmya da bu çok mu abartı olur ki :26:![]()
bence gayet modern ve fiziğine cok yakışmışşşböyle duruyo canım :26: ? giymiştim bikerepeki bunlar nasıl ooooof çok kararsızım deli oldum
![]()
![]()
bence gayet modern ve fiziğine cok yakışmışşş![]()