• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirlerinize ihtiyacm var :/

evrembus

14.09.2014 ∞ ♥
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
1.456
520
148
bu elbiseyi sevgilimin doğum gününde giymek için aldım 2 gün sonra ama giyip giymemekte kararsız kaldım zayıf oldugumdan dolayı kimse bana bi şeyi yakıştırmıyo hep sen yazıfsın yakışmaz tepkisini alıyorum sizce üstümde nasıl durmuş :( ? ya da ne giymeliyim önerilerinizi alabilir miyim?? :16: $DSCF0008.webp

uzun elbiseleri severim ama bakınca o elbise diz hizasında olsa daha hoş dururdu gibi geldi.benım nacizane fikrim:) sen bakma onlara zayıflığını kıskanıyolardır:)

bi kere uzun elbise zayıf kişilere yakışır onlar ne anlarlar bence giy canım çok güzel elbise fiziğinede yakışmış

uzun elbiseleri severim ama bakınca o elbise diz hizasında olsa daha hoş dururdu gibi geldi.benım nacizane fikrim:) sen bakma onlara zayıflığını kıskanıyolardır:)

bende diz hizasında giyememe kötü duruyo gibi bi huy var ya illaki diz üstü olck ya da tam boydan :26: napsam bilemedim kestirsem mi acaba :1:

bi kere uzun elbise zayıf kişilere yakışır onlar ne anlarlar bence giy canım çok güzel elbise fiziğinede yakışmış

teşekkür ederim ya hiç böyle tepkiler beklemiyodum mutlu oldumm iyiki varsnz :16: zayıfım diye sürekli yüzüme vurulup duruyo ama yok işte diyetisyene gidiyorm alamyrm kilo çok üstüme geliyolr üzülüyorum alamıyorum diye annem bile zayıflıktn suna benzemissn buna benzemişsn deyip kötü şeylere benzetiyo sinirlerim bozzuldu çok kafama takıyorum öyle böyle değil onun annesi bana zayıf dedi diye içime öyle bi oturdu ki tamam beni düşündüğünden oruç tutma çok zayıfsn deyip ablamı örnek verdi iyi diye ne kadar agladım alamıyorum diye çok takmaya başladım dkk başı söylüyolar napıcam bilmiyorum :5:

Öf keşke bende zayıf olsam tek derdim kilo almak olsa :((Bu arada elbisen üstün de gayet güzel durmuş canım gönül rahatlığıyla giyebilirsin.

Öf keşke bende zayıf olsam tek derdim kilo almak olsa :((Bu arada elbisen üstün de gayet güzel durmuş canım gönül rahatlığıyla giyebilirsin.

teşekkür ederim gerçekten gönül rahatlığıyla giyicem bu sözlerden sonra :) yoksa bütün gün sıkılıp durucaktm gözler üstümdeymiş gibi hissedicektim üzülücektim bu onada yansıcaktı mesela hep bol şeyler giyiyorum belim çok ince kötü duruyomuş bi kere giydim demeyen kalmadı bi dahada giymedim moda olan eteğe çok hevesi var ee tabi içine üstüne dar bi şey giyiniliyo giyemiyorum belim inceymiş herkes sana yakışmaz kötü duruyo diyo giyemedim çok içimde kaldı sürekli bakıp duruyorum alamıyorum :5: arkadaşlarım bana çırpı bacak falan demeye başladı çokk sinir bozucu çok :5: :26:

canım doğruyu söylemek gerekirse ben kendımde senın gibiyim zayıf ve uzunum uzun eteklerden mümkün oldugunca kaçıyorum..çünkü zayıf insanı uzun etek hem oldugundan daha zayıf ve sopa gibi yapıyo açıkçası..bence siyah bi pantolon ve şık bi tişörtle cok daha alımlı ve hoş görünebilirsin benım nacizane fikrim yine karar senın :34:

teşekkür ederim ya hiç böyle tepkiler beklemiyodum mutlu oldumm iyiki varsnz :16: zayıfım diye sürekli yüzüme vurulup duruyo ama yok işte diyetisyene gidiyorm alamyrm kilo çok üstüme geliyolr üzülüyorum alamıyorum diye annem bile zayıflıktn suna benzemissn buna benzemişsn deyip kötü şeylere benzetiyo sinirlerim bozzuldu çok kafama takıyorum öyle böyle değil onun annesi bana zayıf dedi diye içime öyle bi oturdu ki tamam beni düşündüğünden oruç tutma çok zayıfsn deyip ablamı örnek verdi iyi diye ne kadar agladım alamıyorum diye çok takmaya başladım dkk başı söylüyolar napıcam bilmiyorum :5:

canım sadece bizim ülkede zayıflığı kusur görüyolar. kusur falan değil herkes incecik mankenlere özeniyo. yaş ilreledikçe heleki çocuk doğurunca şişiyolar resmen :1: zayıflık kusur değil hatta avantajdır kilo bi şekilde alınır kafana takma zayıf insana çok minide yakışır bu şekilde uzun elbiselerde yakışır gayet güzel güle güle giyin :nazar: amaaan büyük kadınların laflarına da kulak asma kendileri çocuk doğurduktan sonra hayli kilo alınca seni zayıf görüyolar işte salla bence kendine güvenli ol kendini beğen ozaman herşey yolunda gidiyo :3:

canım sadece bizim ülkede zayıflığı kusur görüyolar. kusur falan değil herkes incecik mankenlere özeniyo. yaş ilreledikçe heleki çocuk doğurunca şişiyolar resmen :1: zayıflık kusur değil hatta avantajdır kilo bi şekilde alınır kafana takma zayıf insana çok minide yakışır bu şekilde uzun elbiselerde yakışır gayet güzel güle güle giyin :nazar: amaaan büyük kadınların laflarına da kulak asma kendileri çocuk doğurduktan sonra hayli kilo alınca seni zayıf görüyolar işte salla bence kendine güvenli ol kendini beğen ozaman herşey yolunda gidiyo :3:

çok teşekkür ederim uğraşıp fikirlerinizi benmle paylaştığınız için :16:

canım doğruyu söylemek gerekirse ben kendımde senın gibiyim zayıf ve uzunum uzun eteklerden mümkün oldugunca kaçıyorum..çünkü zayıf insanı uzun etek hem oldugundan daha zayıf ve sopa gibi yapıyo açıkçası..bence siyah bi pantolon ve şık bi tişörtle cok daha alımlı ve hoş görünebilirsin benım nacizane fikrim yine karar senın :34:

canım bi dkk bi kombin daha atıcm onada bakrsanz sevinirim :) :16:

peki sence bu gömlek hangi pantolonla daha iyi gider canım ? :16: farklı bi şey görmediği bi şey giymek istiyorum bu gömlekte yeni ve aileside olcgı için biraz şık olsa yani ablası abisi falan :)

Eklentiler

• $DSCF0019.webp
    $DSCF0019.webp
    69,2 KB · Görüntüleme: 64
peki sence bu gömlek hangi pantolonla daha iyi gider canım ? :16: farklı bi şey görmediği bi şey giymek istiyorum bu gömlekte yeni ve aileside olcgı için biraz şık olsa yani ablası abisi falan :)
cnm ben 2 tane gömlek göruyorum orda ama biri yeşilli biri kahve bordolu gibi hangısını düşünüyosun :26:

ya da bu çok mu abartı olur ki :26: :31:

Eklentiler

• $DSCF0022.webp
    $DSCF0022.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 71
cnm ben 2 tane gömlek göruyorum orda ama biri yeşilli biri kahve bordolu gibi hangısını düşünüyosun :26:

işte tam o noktada sizin fikirlerinize ihtiyacım var :1: sizce hangisi güzel olur yeşilden ziyade kahve bordolu yakısıyo sanki bana ama biri günlük gibi ama :26:

böyle duruyo canım :26: ? giymiştim bikere :1: peki bunlar nasıl ooooof çok kararsızım deli oldum :31: :5:

Eklentiler

• $CIMG0021.webp
    $CIMG0021.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 54
  • $DSCF0056.webp
    $DSCF0056.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 84
  • $DSCF0063.webp
    $DSCF0063.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 55
doğum günü hediyem kızlar fikirlerinizi alabilir miyim :16: 365 gün sözleri kalpli kutuda kutusuna kadar ben yaptım emeğim olsun istedim :1: diğer kutuda bi adet küçük yastık var üstünde bir yastıkta kocamamız için yazıyo , asprin var arada bir başını ağırttığım için yazıyo , çikolata var ağız tadımızın bozulmaması için yazıyo , saat var zamanımı değerli kıldığın için yazıyo , fotoğraf albümümüz var anı ölümsüzleştirmek için yazıyo , selpak var mutluluk gözyaşlarımız için yazıyo , erkek bebek,kız bebek çorabı ve (sapkalı kız tokası var çok hoşuma gidiyodu :) dünyanın en güzel kızı nilimiz için ve dünyanın en yakışıklısı emremiz için yazıyo ( o zamana kadar saklasın bi zahmet :1: ) sonra gül var ses kaydediyo seni çok seviyorum vs diye sesimi kaydettim :) bi de baharlık mont ve sarardan gömlek aldım sizce nasıl olmuş :) ?

Eklentiler

• $DSCF0025.webp
    $DSCF0025.webp
    49 KB · Görüntüleme: 56
  • $DSCF0024.webp
    $DSCF0024.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $gmlk.webp
    $gmlk.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 53
  • $HY2591-1 - Kopya.webp
    $HY2591-1 - Kopya.webp