- 12 Nisan 2016
- 7
- 1
- 1
- Konu Sahibi Neyapsamacaba
-
Belliki bu soruları sorduğuna göre etkilenmişsin.Bence onun yazmasını bekleyin,yani ondan emin olun ,yoksa kırılabilirsiniz...Kızkardeşim görücü usulüyle çok görüşme yaşadı oradan biliyorum...Şimdi bir sonraki adımı atmasını beklemek daha doğru gibi.....Merhaba hanımlar,
Uzun zamandır yardım aldığım bir siteydi. Ama şuan görüşlerinizi merak ediyorum.
Dert mi bilemiyorum ama ben azıcık dert edindim sanki :) Hemen konuya girmek istiyorum. Modern görücü usulüyle biriyle tanıştım. Dışarda bir kafede yanlız görüştük. Görüşme gayet normal geçti. Açıkcası benim için olumsuz bir durum söz konusu değildi. Hatta görüşmeden birkaç saat sonrasında nasılsın diye sordu. Arada akşamlarıda konuştuk . Kız ağırdan satmalı hep erkek yazmalı diye düşünen birisi değilim bu arada bu yüzden hep ondan beklemedim bende yazdım.
Şimdi merak ettiğim hergün konuşmak gerekirmi . Bugün ile birlikte 2 gündür hiç konuşmadık mesela bu normal mi? Yada istemiyor o yüzden mi yazmıyor? Bu gün yazmazsa ben yazsam çok mu garip olur?
Çok soru sordum kusura bakmayın. bu arada yaşlar 24 ve 28
ya belki adamin isi vardir.vakit bulamadi yazmaya.hemen kotu dusunmeyin.Bende bu durumdan biraz rahatsız oldum açıkcası . İlk konuşmamızda olumsuz bi düşünce içine girerse açıksa söylemesi gerektiğini söylemiştim. Sonuçta olgun insanlarız böyle bi durumda açıkca ifade etmesi gerekmezmiydi .
Belliki bu soruları sorduğuna göre etkilenmişsin.Bence onun yazmasını bekleyin,yani ondan emin olun ,yoksa kırılabilirsiniz...Kızkardeşim görücü usulüyle çok görüşme yaşadı oradan biliyorum...Şimdi bir sonraki adımı atmasını beklemek daha doğru gibi.....
Yani hemen olumsuzluğa yormayın benceBende bu durumdan biraz rahatsız oldum açıkcası . İlk konuşmamızda olumsuz bi düşünce içine girerse açıksa söylemesi gerektiğini söylemiştim. Sonuçta olgun insanlarız böyle bi durumda açıkca ifade etmesi gerekmezmiydi .
Merhaba hanımlar,
Uzun zamandır yardım aldığım bir siteydi. Ama şuan görüşlerinizi merak ediyorum.
Dert mi bilemiyorum ama ben azıcık dert edindim sanki :) Hemen konuya girmek istiyorum. Modern görücü usulüyle biriyle tanıştım. Dışarda bir kafede yanlız görüştük. Görüşme gayet normal geçti. Açıkcası benim için olumsuz bir durum söz konusu değildi. Hatta görüşmeden birkaç saat sonrasında nasılsın diye sordu. Arada akşamlarıda konuştuk . Kız ağırdan satmalı hep erkek yazmalı diye düşünen birisi değilim bu arada bu yüzden hep ondan beklemedim bende yazdım.
Şimdi merak ettiğim hergün konuşmak gerekirmi . Bugün ile birlikte 2 gündür hiç konuşmadık mesela bu normal mi? Yada istemiyor o yüzden mi yazmıyor? Bu gün yazmazsa ben yazsam çok mu garip olur?
Çok soru sordum kusura bakmayın. bu arada yaşlar 24 ve 28
Geçen yine böyle bir konu vardı,oraya da yazmıştım kız kardeşim 34 yaşında ,mayısta evleniyor....Hele şükürYani etkilenmek denebilirmi bilmiyorum ama aileminde onay vermesi ve arada güvendiğim kişilerin referansı gibi nedenler dolayısıyla sıcak bakmıştım birazcıcıkta etkilenmiş olabilirim. O zaman beklemede kalıyım en iyisi
Yani bencede konuşmadan tanıyamayız birbirimizi bu yüzden 2 gündür konuşmamış olmamız beni rahatsız etti. Benden adım bekliyo olamaz değilmi sonuçta en son iletişime geçen benim.
Ama anlamıyorum bu erkekler neden açık değil . Birde kadınları anlamak zor derler.
Geçen yine böyle bir konu vardı,oraya da yazmıştım kız kardeşim 34 yaşında ,mayısta evleniyor....Hele şükür...Sayesinde bu görüşmelerden, tez çıkaracak bilgiye ulaştık Erkekler bu tip durumlarda, genelde karşı tarafın ilgisini pek olumlu görmüyor, malesef,nedeni herhalde biraz ağırdan almaları gerektiğini düşünüyorlar sanırım!Ama kısmetse ve etkilenmişse arayı uzatmaması gerek....Bazen aile ,bazen çevredeki insan baskısından olsa gerek, istemeden bir ilişki içine girmekten çekiniyorlar...Bu tip durumlardada nedense hep arkasında onaylanmamış bir ilişki,ya da başka bir bayana olan ilgi oluyor!yani aranmazsan kendi özelliklerinden olduğu sonucunu çıkarma derim!
Sevgili degilsiniz o yüzden her gün konusmaniz gerekmez bence ama sen mesaj atabilirsin. Belki senin tavrını merak ediyordur;-)
Şuan yaşın çok genç,bu baskı olayı bazen yanlış sonuçlar doğmasına neden olur!Hatta beni dinlersen evlilik düşünen,görüşmek isteyen erkeklere haberin yokmuş gibi, biraraya getirmeleri daha doğru olur,hoş bunun içinde erken diyebilirim ama tabi hayat senin!Birazcık oda var tabi ailemin bilgisi dahilinde olduğu için bende üzerimde birazcık baskı hissediyorum hem merak ediyorlar hemde eğer olumsuzsa bir nevi reddedilmek ve bunu aileninde bilmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?