- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi CiNNET NUR
-
O zaman o bozulduğunuz noktanın açıklamasını yapın. Buradan gelen bir yorumdan diğer kadını bu şekilde kendinizce rencide edemezsiniz.
Ben neden rencide edeyim ya kendi kendini rencide eden o. Daha mi ayrıntı vereyim evlendiğimiz ilk zamanlarda çıplak fotograflarla dolu cinsel içerikli mesajlar atıyordu? Bu da mi olmadi buna da mi cevap yok gibilerinden ? Ne demeliyim mesela bu kadına?O zaman o bozulduğunuz noktanın açıklamasını yapın. Buradan gelen bir yorumdan diğer kadını bu şekilde kendinizce rencide edemezsiniz.
Teşekkür ederim güzel düşüncelerinden ötürü canım benim. Ben de öyle yaptım kırdım attım sonrasindao zaman cidden bellekten haberi olmayabilir.o kadınla 6 sene harcamış , ama evlenmemiş bırakmış.kızın belli ki ilgisi varmış bağlanmış ama eşin öyle görmüyormuş.ama senle evlenmiş sen onun için öyle değilmişsin.kızın halt yemesi bence o bellek.içine toplayıp bak anılarımız tarzı cebine atmalar, ya da direkt vermeler.eşinin de önemsediği ya da bildiği bir şey olsaydı senin eline geçebilecek bir yerde tutmazdı yok ederdi.adamın sana karşı bir yanlışı bir sorununuz yoksa kır at gitsin.erkekler yapıyor böyle ya romantik ortammış falan takılma.o romantizm eşinden çıksaydı şu an onunla nikahlı olurdu.
Boşanayım madem.Eşimin eskiden sevdiği aşık olduğu bir kadın olması; eşimin bir kadını 6 yıl boyunca seks için kullandığını söylemesinden iyidir. Siz bir Kadın olarak eşinizin eski sevgilisinden bu şekilde bahsetmesini nasıl hazmettiniz ben onu anlayamadım
Kendinizi haklı çıkartmak için yeni ayrıntılar vermediğinizi nereden bileyim?Ben neden rencide edeyim ya kendi kendini rencide eden o. Daha mi ayrıntı vereyim evlendiğimiz ilk zamanlarda çıplak fotograflarla dolu cinsel içerikli mesajlar atıyordu? Bu da mi olmadi buna da mi cevap yok gibilerinden ? Ne demeliyim mesela bu kadına?
Suçlusunuz demiyorum.yalani görmezden gelmişsiniz bariz.sadece cinsellik olsa ne o kahvaltılar ne birlikte yaşamalar nede mum ışığında yemekler yenirdi.6 yıl. Hiç mi düşünmediniz. Ama benden nacizane tavsiye.adamin gözüne sokup durmayın.sizden uzaklaşınca gideceği ilk yer o kadın olacaktır. Kapatın konuyu yok sayınŞuan gerçekten saçmalıyorsun. Bu söylediklerinin hepsi benim sorunum mu sence ya şaka mı yapıyorsun
Siz sonuçta içinde cinsellik olan bir ilişkisi olduğunu biliyordunuz. Ee bu ilişkide duygu olmasa bile tek düzelik beklenemez. Hele ki 6 yıl söz konusu. Eşiniz yine bir şeyler hissetmemiş olabilir siz onu daha iyi tanıyorsunuz.Peki fotografları evlendikten sonra görünce tepkim nasıl olmalıydı?
Tamam :)Kendinizi haklı çıkartmak için yeni ayrıntılar vermediğinizi nereden bileyim?
Yorumunuz bir üyenin “bir kadının mutsuzluğu üzerine yuva kurmanız”a karşılık bir cevap olması gerekirken kadının sevip sevmediğini yolladığı fotoğraflara, sextinge bağlamışsınız. Bu yaptığınız haklı çıkmak için belaltına vurmak olduğundan yeni ayrıntılar inandırıcılığını yitiriyor benim için.
Teşekkür ederim.Suçlusunuz demiyorum.yalani görmezden gelmişsiniz bariz.sadece cinsellik olsa ne o kahvaltılar ne birlikte yaşamalar nede mum ışığında yemekler yenirdi.6 yıl. Hiç mi düşünmediniz. Ama benden nacizane tavsiye.adamin gözüne sokup durmayın.sizden uzaklaşınca gideceği ilk yer o kadın olacaktır. Kapatın konuyu yok sayın
O kizla neden evlenmek istememis?Şöyle aktarayim canım. Biz 2016nin ortasinda nişanlandık. Bunların ilişkisi de 2010-2016'nin basinda bitmis anladığım kadarıyla. Kızın eski bir sosyal medya hesabında görmüştüm bu tarihleri
Sözde duygusal bağ kurmamış işte. O yüzdenmişmişmişO kizla neden evlenmek istememis?
5-6 yil yasayacagimi yasadim temiz bir aile kizi bulayim da evleneyim demis gibime geliyor.Sözde duygusal bağ kurmamış işte. O yüzdenmişmişmiş
Başkasının mutsuzluğu üzerine yuva kurmuşsunuz derken ? Burada benim suçum ne pardon ?!!!!! Çok sevmiş olması çırılçıplak fotoğraflar göndermesi yatakta pozlar vermesi anlamına mı geliyor? Cinsel mesajlar seks dolu diyaloglar mi çekmesini gerektiriyor ?
Ayrıca banane yani ben mi ayırdım onları. Bu ne saçma bir eleştiri????!!!
Cinsellik yasamasi kizin kendi tercihi. Su anki esinizle bunlari yasamis sonucta tek basina degil. Yani ortada asagilanacak bir durum varsa esinizi de asagilamaniz gerekir. Bence sizin zihniyetiniz de esinizle ayni. O yuzden sizinle evlenmis. Olan da obur kiza olmus maalesefBaşkasının mutsuzluğu üzerine yuva kurmuşsunuz derken ? Burada benim suçum ne pardon ?!!!!! Çok sevmiş olması çırılçıplak fotoğraflar göndermesi yatakta pozlar vermesi anlamına mı geliyor? Cinsel mesajlar seks dolu diyaloglar mi çekmesini gerektiriyor ?
Ayrıca banane yani ben mi ayırdım onları. Bu ne saçma bir eleştiri????!!!
Bu arada sevgilin ya da eşinle böyle bir durumla karşılaşırsan. Sen son derece normal karşıla olur mu. Evli olduğunu ya da sevgilisi olduğunu bile bile Mesaj atmaya bu tarz şeyler göndermeye kalkarsa asla tepki verme. Çünkü seven sevdiğine dokunmaz :) :) :)Kendinizi haklı çıkartmak için yeni ayrıntılar vermediğinizi nereden bileyim?
Yorumunuz bir üyenin “bir kadının mutsuzluğu üzerine yuva kurmanız”a karşılık bir cevap olması gerekirken kadının sevip sevmediğini yolladığı fotoğraflara, sextinge bağlamışsınız. Bu yaptığınız haklı çıkmak için belaltına vurmak olduğundan yeni ayrıntılar inandırıcılığını yitiriyor benim için.
Emin ol asıl tepkileri eşime verdim. Ve o kızla da asla muhattap olmadım. Öbür kıza bir şey olsaydı evli adama da ısrarla farklı şeyler atıp durmazdı değil mi :)Cinsellik yasamasi kizin kendi tercihi. Su anki esinizle bunlari yasamis sonucta tek basina degil. Yani ortada asagilanacak bir durum varsa esinizi de asagilamaniz gerekir. Bence sizin zihniyetiniz de esinizle ayni. O yuzden sizinle evlenmis. Olan da obur kiza olmus maalesef
Ben zaten hep söylerim. Aldatılmak benim En hassas noktalarımdan bir tanesi. Eşimin bunun dışında bir yalanını yakalamadım. Ama kesinlikle yalan söylemez diye net konuşamam.. sonuçta beyin okuma özelliğim yok . Her şey vicdanı ile Allah arasında artık.Şu sıralar açılan konularda çok fazla isminizi gördüğüm için geçmiş konularınıza baktım. Bence bilinçaltınızda ciddi bir aldatılma korkusu var. Her an tetiktesiniz ve resmen açığını arıyor gibisiniz. Dikkatimi çekiyordu ama bu konuyla birlikte nedenini anladım. Eşiniz bu şekilde yalanlar söyleyen biriyse pek haksız sayılmazsınız, yalan söyleyen birinden ben herşeyi beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?