fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

vadesiz hesapta nasıl bir kesinti uygulanıyorki benim daha önce hesabım vardı böyle birşey olmadı olduysada ben farketmedim şimdi eşim hesap açtı vadesiz hesap nasıl bir kesinti oluyor
Öyle çok büyük meblada değil ama oluyor 6 ayda yılda bir falan. Hatta ben bankacı işe konuşunca illa zorla faiz hesaba teşvik ediliyoruz diye içlenmiştim. Belki bankadan bankaya değişiyor dur

Altın hesabı niye istemiyor eşiniz.

Bana mantıklı gelen yanı. Her altın düştü çıktı derken elinde altın ile dolaşmak tehlikeli. Ayrıca mesela altın birden yükseldi aç interneti tek tuşla bozdur hepsini. Düşünce tek işlemle yine bağla .kolay ve emniyetli geliyor bana

bilmiyorum internet üzerindne yapılan işlemlere çok sıcak bakmıyor oyüzden

Öyle çok büyük meblada değil ama oluyor 6 ayda yılda bir falan. Hatta ben bankacı işe konuşunca illa zorla faiz hesaba teşvik ediliyoruz diye içlenmiştim. Belki bankadan bankaya değişiyor dur
mesela yılda 10 20 lira falanmı

düşündümde şimdi 2011den buyana altın fiyatlarına baktım sadece 2013 te düşüş olmuş diğer yıllarda giderek yükselmiş uzun vadelimi düşünsem acaba altın yatırımını yani 1 2 yıla kadar evalamayız gibi görünüyor ozmaan mı bozdursam acaba

canım bende altının yükselmesini bekliyorum.kuyumcu bi yakınımız var bekleyin daha çıkacak dedi.hergün altını takip ediyorum.inşallah yükseldiği an kara geçeriz

canım bende altının yükselmesini bekliyorum.kuyumcu bi yakınımız var bekleyin daha çıkacak dedi.hergün altını takip ediyorum.inşallah yükseldiği an kara geçeriz

inşallah canım bende yükseleceğini umut ediyorum şuan nette 22ayar alış 86.90 yaızyor beklemek mantıklı sanırım biraz daha yükselirse bozdururum yok yükselemzsede acelem yok şimdilik kolumda dursun

Nakitten harcamadığınız sürece zararı olmaz tabi altın kendini şaşırıp istikrarlı bir şekilde artarsa diye de bir ihtimal var.

Kesinti nin tutarını hiç hatırlamıyorum açıkçası 50 falan diye aklımda kalmış. Gerçi bankadaki meblada ile orantılı olabilir. Yada bankadan bankaya değişebilir. ama Düşünsenize para durduğu yerde azalıyor.

tabiki azalmasını istemem vadeli hesap olunca nasıl oluyor peki

inşallah canım bende yükseleceğini umut ediyorum şuan nette 22ayar alış 86.90 yaızyor beklemek mantıklı sanırım biraz daha yükselirse bozdururum yok yükselemzsede acelem yok şimdilik kolumda dursun
canım zarara uğramayalımda çok karda etmeyelim bende bunun derdindeyim.altınları aldığımızda satışı 88 liraydı.şu haliyle bozdurursak zarar edicez.dursun biraz daha bekle canım.

canım zarara uğramayalımda çok karda etmeyelim bende bunun derdindeyim.altınları aldığımızda satışı 88 liraydı.şu haliyle bozdurursak zarar edicez.dursun biraz daha bekle canım.
ben 83 almıştım sanırım yanlış hatrlamıyorsam senn kaç grm ben şuan satsam 400 civarı kar ediyorum 85 gramdan

çeyrekta baya farkediyor bozdururken canım ya zarar etmeyin çeyrek yatırım aracı değil bence burma bilezikte çok farkolmuyor
öyle canımda mecbur işte.düğünde takılan herşey gidecek.evimize tadilat yaptırcaz baştan aşağıya.epey bi paraya ihtiyaç var.işçiliksiz bilezik en iyisi.benim bileziklerde işçilik yok ordan zarar etmicez bari

birkaç gün daha bakalım yükselince bozduralım ozaman canım en mantıklısı o görnyo bende ev alabilmek için birikip yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince şimdilik çok zor 3 5 ne birikirse kar 1 2 yıl ne birikirse geri kalanda krediyle oluur inşallah

inşallah hayırlısıyla bol bol birikimlerin olur canım.bizimde yetmeyecek kesin.kalanını kredi çekeceğiz.kredidende çok korkarım ama mecburuz.inşallah gönlüne göre olur herşey.kirada oturmak çok zor.2 yılda boyumuzun ölçüsünü aldık kirada :)

sen eğer altın takmayı seviyorsan verme taraftarıda olamazsın zaten kararsızlığında eşine güvenememen yani tam emin değilsin bozdurunca bankaya atacak ben altın istediğimde almayacak gibi düşünceye kapılıyosan verip kötü olmaktansa vermeden kötü ol daha iyi ama şimdi işin şu boyutu altın düşman getirir altın süt gibidir yılan süte nasıl gelir düşmanın öyle gelir bozdurun bankaya atın evde altın bulunması güvenlik açısındanda sakıncalı düşük bir para olsada bir küpe için kadına tecavüz edip öldürende var Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…