fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar

canım şuan 24 ayar külçe altın 97 98 civarı 22 ayar bilezik vs alım 87 civarı satışta 89 bozdurukende altının işçiliğine modeline göre düşüş oluyor benmkisi burma işçilik düşmüyorlar 87 bozacaklardı bozdurmadım ben

amin tatlım benim.bebek için bizde yanıp tutuşuyoruz henüz nasip olmadı.9 aydır deniyoruz.siz ne zamandır istiyorsunuz canım
2 buçuk yıldır istiyoruz canım pco var bende 2 yıldan sonra birisi aşılama diğeri normla yolla 2 gebeliğim oldu 6 ay içinde aama düşük oldu 2 side çok canım sıkılıyor buduruma siz dhaa yenisinz olur inşallah biran önce bende gelecek aya tekrar aşılama düşünüyorum bakalım sonuç ne olacak allah biranönce nasipeder inşalalh sanada banada isteyen herkese

arkadaşlar yorum yapan herkese teşekkürler altınları şuanda bozdurmamaya karar verdim

çok geçmiş olsun canım.istedikçe olmuyor bu bi gerçek.kafadan atmamız lazım buda imkansız.ne kadar düşünmeyeyim desemde hep aklımda bebek.herşeyin vakti zamanı var hayırlı zamanda olsun inşallah.benim tek korkum anne olamamak.bizim gibi çocuk özlemi çeken herkesdede vardır bu korku.inşallah en kısa zamanda kavuşuruz yavrularımıza canım.seni tanımıyorum hiç ama çok pozitif enerji alıyorum senden nedense :)

bende aynen senden pozitif enerji alıyorum :) canım
benmde en büyük korkum bebeksahibi olamamak zorla 2 yıldan sonra oldu onlarda düştü tedaviolmaya korkuyorum yine düşük oalcak diye tüm güzel dileklerine amin inşallah canım inşallah 2mizde anne olacağız allahın izniyle

tatlım eminim doktorun iki düşükten sonra neden düşük olduğunu araştıracaktır.kan pıhtılaşması diye bişey var bu yüzden düşük oluyormuş ama tedavisi olan bişey.belki öyle bişeydir tedaviyle düzelir hiç üzülme korkma.hamile kaldığımızda birbirimize haber verelim :) dualarım seninle canım

sağol canım benmde dualrım sennle geneteik testleri yaptrıdım sonuçların çıkmasını bekliyorum canım inşallah seni takipteyim hamileoluruz haberedriz birbirimize inşallah hatta bir topik açmayı düşünüyorum bebiş özlemi çekenlerle ilgili sana özelden yazarım topiğin linkini beraber orada dertleşir birlikte topik annesi oluruz :) olurmu :)

tabi olur canım :) hemde ne güzel olur.inşallah testlerinden en güzel sonuçları alırsın canım.bizimde göbüşlerimiz böyle olacak inşallah :)

tabi olur canım :) hemde ne güzel olur.inşallah testlerinden en güzel sonuçları alırsın canım.bizimde göbüşlerimiz böyle olacak inşallah :)
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh canımm bana müsade gece yatmaz gündüz kalkmazlar tayfasındanım öğleye kadar uyuyorum iyigeceler kendine iyibak

sende bendensin :) bende zombi gibi oldum iyice gece uyuyamıyorum :) tamam tatlım iyi geceler sende kendine çok iyi bak tatlı rüyalar
aynen gece yatmıyorum sabah uyanamıyorum 12 gibi kalkıyorum sen sabah erken uyanabiliyormusun yoksa sende benm gibimisin sanada tatlı rüyalar canım

bende 12den önce uyanamıyorum canım.hatta uyanabilmek için saati kuruyorum yoksa akşama kadar uyurum :) çok çok öptüm canımm
bende öptüm canım bebiş olursa öğleye kadar uyumaları özleyeceğiz bugünlerin tadını çıkartalım bence milette bukız akaşama kadar yatıyor diyor bilmiyorlar gece yatmıyorum iyigeceler tatlırüyalarr

bebiş olunca hayat onlara endeksli olacak nasıl olsa.benim ev sahibi karşı apartmanımda oturuyor.kadıncağız hep ışığımı görüyormuş gece uyandığında.adımı uykusuz pınar koydu aman boşver hayatın tadını nasıl çıkarıyorsan öyle yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…