- 25 Kasım 2014
- 290
- 201
- 48
- 34
- Konu Sahibi pamuksekerim23
-
şuan bozdurursanız kar edersiniz gramında 27 lira kar güzel bir kar oranıAnladim canim yarin kapalicarsiya gidecektim yeni evlendigimiz zamam almistik o zaman altinin grami 60 tl falandi suan kar ederim sanirim benim icin mantikli ama siz biraz daha bekleyin derim.
1 kaçgün takip et düşüşe geçerse hemen bozdur yükslemeye devam ederse bekle biraz daha yükslesin hergün takipet ona göre kararını ver yükselmeye devam edecek gibi görünyor şimdilik benceKafam karisti en iyisi tanidik kuyumcuya danismak:)
şuan bozdurursanız kar edersiniz gramında 27 lira kar güzel bir kar oranı
hayırlısı olsun şimdilik beklemedeyim son dk fikrim değişmezse bozdurmamaya karar verdim
1 kaçgün takip et düşüşe geçerse hemen bozdur yükslemeye devam ederse bekle biraz daha yükslesin hergün takipet ona göre kararını ver yükselmeye devam edecek gibi görünyor şimdilik bence
çok iyi yapmışsınız canım bankaya yatırmakla benim eşim işyeri işletiyor mal alımı olduğunda bankadaki parayı kullanabiliyor oyüzden harcanabilir benimkisi oyüzden en iyisi kolumda durması şimdilikbirikim yaptığımız için parayı direk bankaya yatırdık canım.harcamam aman aman :) inşallah canım bozduracağında altın çoook yükselmiş olur.kuyumcumuz çok güvenilir bi tanıdık altın yükselir mi diye sorduk "kimse bilemez haberlerdeki altın yükselecek lafına bakma herkes altın alsın diye kuyumcuların abartması" dedi.1-2 yıla ne olacağı belli olmaz tatlım inşallah bol karlı ve bereketli kazançlarınız olur.
amin canımmHakkinizda hayirlisi nasilsa oyle olsun, Allah bereket nasip etsin insallahh.
ricaederm canm hayırlısı olsun inşallahBende oyle dusunuyorum hatta esime vereyim bozdurmak istediklerimi bizim dukkan orda inise gectigi gibi goturup bozsun, cok sagol canim.
valla bu işlerden kar etmek icin isin cok icinde olanlaraa sormak laızm kı gramın cok degil kar degil zarar bile edebilirsin cünkü altıns uan 85 ama sen bozarken 79 tl den alıcaklar alırken ve satarken arasında 6 lira fark var kimi yerde olsun 5 lira yani siz en az 90 tl oldugu zamanı bekleyinki 85 te bozulsun bide ne zaman yapmıstınız yani gremını kactan yaptınızarkadaşlar 85 gram civarı altınım var şuanda altın yükselmiş durumuda
şuan bozdursam çok değil 400 lira civarı karımız olacak eşim bozduralım ev almak için birikim yaptığımız banka hesabımıza koyalım altın düşünce takrar alalım yükselince tekrar bozduralım buşekilde kar elde etmiş oluruz diyor eşimi dinleyip altınları bozdurmalımıyız sizce
400 lira icin asla bozma bence ev almak isteyen o anda bozar sen bankaya koyucan ne kar edicen 100 200 ama altının yaza 105 110 oldgunu düsününce basını taslar avurursun 400 tl icin bileziklerimi bozdm diye sakın verme ev alıkken bozarsın altın her zaman kazandırıortaalama 7400 yapıyor biz alırken 6940 almıştık
bankadaki paranın üzerine eklemeyi düşünüyoruz bozdurunca maksat azda olsa (400 lira civarı) kar yapmak düşünce tekrar alırız yükselince takrar bozduruz bu şekilde devam edip kar edriz diye düşündük ama bilemedim kararsız kaldım
sakın bozdurma canım yapma valla sonra cok pısman olursun bankada para durcakta ne olcakk altının sana zararı ne soncuta sen suna bisey almıycan bunla bozdurma sakınteşekkürederim sanırım bozdurmak en mantıklısı şuanda
bozdurmaktan vazgeçtim 87 alacaktı kuyumcu ama ben vazgeçtim ev alırken bozdurmak daha mantıklı ozmanada altın düşer yükselir şansıma kalmış artık 82 buçuk yada 83 tü alırken bizvalla bu işlerden kar etmek icin isin cok icinde olanlaraa sormak laızm kı gramın cok degil kar degil zarar bile edebilirsin cünkü altıns uan 85 ama sen bozarken 79 tl den alıcaklar alırken ve satarken arasında 6 lira fark var kimi yerde olsun 5 lira yani siz en az 90 tl oldugu zamanı bekleyinki 85 te bozulsun bide ne zaman yapmıstınız yani gremını kactan yaptınız
bozdurmayacağım canım vazgeçtim sağol fikir verdiğin içinsakın bozdurma canım yapma valla sonra cok pısman olursun bankada para durcakta ne olcakk altının sana zararı ne soncuta sen suna bisey almıycan bunla bozdurma sakın
eee yani tabıkı 2 seneye ya altının gramı 110 olursa hatırla 2 sene önce kücük altın 185 e cıkmıtstı yanıa ltının gramıda 115 le 120 arasıyla sen 2 sene bekle canımdüşündümde şimdi 2011den buyana altın fiyatlarına baktım sadece 2013 te düşüş olmuş diğer yıllarda giderek yükselmiş uzun vadelimi düşünsem acaba altın yatırımını yani 1 2 yıla kadar evalamayız gibi görünüyor ozmaan mı bozdursam acaba
sükürbozdurmayacağım canım vazgeçtim sağol fikir verdiğin için
aynen canım beklemediym şuanda ev alcağımız zaman bozduracağım inşalalheee yani tabıkı 2 seneye ya altının gramı 110 olursa hatırla 2 sene önce kücük altın 185 e cıkmıtstı yanıa ltının gramıda 115 le 120 arasıyla sen 2 sene bekle canım
24 ayar ne bileizik nede set vardır arkadaslar bilmiyosunuz sanırım 24 ayar islenmemşs altına denir onuda anca külce olarak alır satarsın sen 22 ayar bilezik fiyatına bak onada bozarken 5 6 lira düsükten alıyoalr alım satım farkı diye bozarken öyle yani24 ayar canım 97 olan 22 ayarda 87 88 alış şuan
günlere gir canım ben öyle yapıyroum mesela 100 tlden 10 yada 12 kisi olursa ii olur kalanınıda esinlen alırsın 1500 e bi bilezik daha yap 2 seneye kadarBence biraz daha altın biriktirmelisiniz. Miktar elle tutulur bir miktar değil. Bekleyin derim.
amin tatlım benim.bebek için bizde yanıp tutuşuyoruzçok iyi yapmışsınız canım bankaya yatırmakla benim eşim işyeri işletiyor mal alımı olduğunda bankadaki parayı kullanabiliyor oyüzden harcanabilir benimkisi oyüzden en iyisi kolumda durması şimdilik
çok sağol canım güzel dileklerin için aminnn inşallah cümlemizin evine bereket verisn rabbim birikimlerimiz artsın ev sahibi olalım biran önce
arabamız var çok şükür allahtan tek istediğim sevdiklerim sağolsun sağlıklı olsun bir evim birde bebeğim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?