Bakıma muhtaç biri değil bizden daha zengin gayrımenkulleri varHer evlat anne babasına bakmakla yükümlü yani ona verilen meblağın karşılığını beklemek bence bencillik bu. Bana anormal bi durum görünmedi almış kreşe vermişsiniz niye bana getir desin ki. Buna koyulacak bi ad yok. Torununu özlüyo, geliyo görüyo gidiyo.
Ne güzel gerçek sevgi olunca böyle oluyor demek kimuhtemelen ben de torun falan bakamam herhalde hic güvenmiyorum kendime bu konuda. cocuklarla ilgilenirken bile bir yerden sonra bunaldıgımı hissediyorum. Anneme hep derim sen olmadan napardım ben senin gibi tahammül edemezdim diye. o da zorlanıyor ama sevgisi herseyin üstesinden geliyor
O zaman ek olarak ekonomik destek vermeye neden ihtiyaç duydu eşinizBakıma muhtaç biri değil bizden daha zengin gayrımenkulleri var
Açıkçası hiç umrumda olmamasından dolayı verdiğin para gözüme battı dün akşam
Çünkü sürekli olarak istedi orataya insanları koydu eşim de bir defa böyle bir şey vereceğim demiş oldu zaten ondan önce bütün faturaları falan eşim ödüyordu aylık bir miktarda veriyordu ama bana yetmiyor bu para diye sürekli olarak olay çıkardı çirkeflik yaptı kendi ailesine Dadandı kendi ailesi de para vermemek için eşimi mecbur bıraktıO zaman ek olarak ekonomik destek vermeye neden ihtiyaç duydu eşiniz
Kv kızından istemez bizden alıp ona verir kaynımda maddi durumu ancak kendine yeten biri diye ondan da istemiyorBizde yıllardır eşimin ailesine yardım ediyoruz, kayınpederim de hayatta. Çünkü biz para göndermezsek sıkıntı yaşarlar, para mevzusu onlarla aramızda olan yakınlıktan bağımsız. Ben ailelerin ihtiyacı var ve imkânda varsa para yardımının yapılması gerektiğini düşünüyorum.
Eşiniz tek çocukta değilmiş, görümceniz ve diğer kaynınız neden yardım etmiyor? Kayınvalide değil eşiniz buradaki muhattabınız aslında sizin. Eşiniz para gönderme işini tek başına değil kardeşleriyle beraber yapabilir.
Ama bunlar demek değil ki kayınvalideniz gezmesin, para gönderiyorsunuz diye çocuğunuza baksın. Daha önceleri hayatınıza müdahale ediyormu öyle böyle olması daha iyi değil mi? Size küfreden kayınvalideyle görüşmek istememeniz lazım zaten.
aynen. ama bu sevgi karsılıgını da buluyor tabi. benim oglum da ben işten gelip annem eve dönecekken ayagına sarıkır gitme diye salya sümük yıkar ortalıgı. cogu aksam sırf onun için biz de gideriz annemlereNe güzel gerçek sevgi olunca böyle oluyor demek ki
Biz Vermedik ben bakarım dediği için bende ücretsiz iznimi kesip bebeği verdim bizi ortada bırakan o ilişkiyi koparmak istedi
Gerçekten ihtiyacı olsa yine yardım edilir ama gayrimenkulleri var zengin demissiniz, geçinmeyip kendi ailesinden para istemiş sonrasında, imkanı varken ayda 2000 TL göndermeyi baştan kabul etmek dogru değil.Kv kızından istemez bizden alıp ona verir kaynımda maddi durumu ancak kendine yeten biri diye ondan da istemiyor
Eşime gitmek istemediğimi belirttim o gelmemi istiyor bende bu durumda onu yalnız bırakmak istemiyorum zaten ben düğündeki iki saatten bahsetmiyorum bizimle gelmek istiyor araba ile düğüne gitmemiz iki saatlik yol ve kapalı ortam iki saat Yanyana olmak istemiyordum eşim zaten görüşmememe saygı duyuyor
Arabada olan iki saat başbaşa düğünle aynı mı belki düğünde rast bile gelmeyeceğizBakin demek istediğim de bu zaten.
Ne sis yansın ne kebap derseniz sürekli böyle olur.
Siz görüşüp görüşürken de o iki saat olmasın ama bu iki saat olsun diyemezsiniz. Cünkü tek tarafli değil.
Belki kayinvalide de arabadaki iki saati istiyor düğünde sizinle aynı masada oturmayacak?
Herkes kendi isine geleni secme egiliminde, sürekli karşı karşıya gelirsiniz.
O yüzden ya gitmezsiniz, oğlu ile gider, yada aynı arabada gidersiniz ki farklı bir şehirdeki aynidl dugune oğlunun arabası gidiyorken kadının yalnız gitmeye çalışması çok abes olur..
Ne denir İnan bilmiyorum bu kadar bencil olması sözde düşünür gibi yapması kendimi üzmek istemiyorum ama düşünmemek de elde değilyanı o kadr kucuk cocugu krese verılmesıne gönlu razı
oglundan para almaya da dvm edıyır vermezsenız ortalıgı ayaga kaldıracak
ne denir ki....
Hizmetçilik mi ne alakası var yardımcı olmak hizmetçilik mi oluyorTorununa bakmak istemiyor,sadece torununu sevmek istiyor ki gayet hakli. Kim ister hizmetcilik yapmak? Siz olsaniz ister miydiniz kendinizi kvnin yerine koyun
Torununa bakmak istemiyor,sadece torununu sevmek istiyor ki gayet hakli. Kim ister hizmetcilik yapmak? Siz olsaniz ister miydiniz kendinizi kvnin yerine koyun
Surada torun bakmayan kayınvalideye laf eden herkesin çetelesini tutup 30 yıl sonra görme ihtimalimiz olsa keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?