Fikirlerinizi merak ediyorum

Allah yardimciniz olsun
yardıma muhtaç değilim:)
o zaman herseyı kendımız aldıgımız için para ayıramadık ve ıyısı olsun istedik
şuan iki arabamız , kendimize ait evimiz var
işlerimiz gelirizmizz de iyi
2 sene kiradaoturduk ama keske bana da 100 m2 ev verselerdi
çok da küçük değilmiş verdikleri ev
onlar tam rahat edecekleri yastalar , daha buyugunu istiyorsanız eşinle çalışın daha ıyısını siz alın.

gümüşlük kadar gereksiz bir ev eşyası daha yok..

Sorma.
5 sene önce bir salaklık yapıp aldım kime uyduysam. Çocuk odası yapınca yatakodamda atıl durdu 2-3 sene. Gelip alan olmadı (ablam alacaktı) koydum en sonunda kapının önüne..
2 dakikada aldılar. Hala alıcısı varmış bak.

Sevindim adiniza

Kendi evimizde daha rahat oluruz diye kirayi istemiyoruz. Benimki 100 civardir. Ama ayri mutfak yok. Mutfak salon ayni.
Yatak odasi bi de bos oda var. 2 tane 3lü asla siğmiyo.
Mutfaktan ve camın balkona acilan kapisindan dolayi

amerikan mutfak yani eviniz. yanlış anlamayın, size illa o evi seveceksiniz gibisinden telkin vermeye çalışmıyorum. ama dedim ya şu heves ve kullanışlılık ikilemini çok net yaşadım. o nedenle yazıyorum bu mesajları. ben sizin yerinizde olsam mutfak ve salonu birbirinden ayıran bir ada tezgah yoksa eğer iki alanı birbirinden ayırmak için https://www.google.com.tr/search?dc...0k1j0i67k1.0.TCWjYOOAp9I#imgrc=LQxMNDrrZeU_NM: şu tarz bir mutfak masası alırdım. böylece iki alan birbirinden farklıymış gibi durur ve araya bir sınır çekmiş olursunuz. salona 2 tane 3lü koltuğa hiç gerek yok. hatta şunu söyleyeyim size 3lü ve ikili koltuklar arasında 10 cm bi fark var ya da yok. öyle 2li koltuklar bahsettiğiniz gibi çok küçük değiller. hatta bence iki tane 3lüdense bir 3lü bir 2li salonlara daha yakışıyor. yemek masasını alırken açılıp kapanan modeller var. kalabalık olduğunuzda masayı açar genişletirsiniz ama normal zamanda devasa bir masa alıp yerinizi daraltmaya hiç gerek yok emin olun. ve bence konsoldansa bol bol saklama alanı olan, şık bir tv ünitesi alırsanız en azından salonu çok daraltmamış olursunuz. boş odanıza bir L koltuk alın. o kadar kullanışlı ve şık modeller var ki. hatta eğer seviyorsanız bir kütüphane de kurabilirsiniz o odaya. yatak odasına kaba başlığı olan bir yatak almaktansa sade bir model seçebilirsiniz. şu kaba işlemeli modellerin bir süre sonra modası geçiyor. modası geçmese dahi gözü çok yoruyor.

Aslinda bir ev ne kadar kucuk olursa olsun hersey de sigiyor illa ki. Bu devirde bulasik makinesi sigmayan mutfak yok. 1+0 daireler var onlara sigiyorsa sizinkine de sigar. Siz bence musait bir zamanda ya bir ic mimar ile gorusun fikir alin veya bu isten anlayan arkadaslariniza falan sorun fikirlerini. Benim evim de minicik ama her sey sigiyor. Calisir alirsaniz ileride hem daha kiymetli olur eviniz. Ne guzel havadan gelen bir ev var,maasinizdan kira oder gibi kenara para koyun simdiden pesinat olsun. Birkac sene sonra kredi ceker ev alirsiniz gonlunuze gore ne guzel. Allah mutlu mesut yasama nasip etsin esinizle

Ben de almıstım 5 sene evvel
şuanda salonda onlar bana ben onlara bakıyorum

Bence size bu tarz şeyler demesi gerekmez sonuçta vermişler işte evi kira derdiniz bitmiş çalışın daha güzelini alın bana sorarsanız açık mutfak evlere ben köşe takımı yakıştırıyorum ayrıca gümüşlük falan çok demode artık işiniz bile olmasın tam bir fazlalık ayrıca masa almak yerine mutfak dolabıyla aynı renk ince uzun bir dolap ya da masa yaptırip mutfağı u gibi gösterip orayı da masa gibi kullanabilirsiniz bak benim evim 3 1 ama inan çok isterdim 1 1 olmasını ve açık mutfak olmasını fıstık gibi modern şekilde düzenlerdim
Bahsettiğim şeyi örnek atıyorum böyle modern şeyler varken on yıllık evli gibi ev dizmeyin bence

Odaya girince mutfağa giriyorsun mutfaktan salona gecis var. O sekilde ayırabilir miyim bilmiyorum.
Kücuk odama L koltuk dusundum.
Yatak odam zaten dar değil.
Fikirlerini değerlendiricem

Eski evimiz 2+1 di 85 mt kare falandı ama her eşya sığmıştı şimdi ki evimiz 3+1 165 mt falan annem küçücük eve her eşyayı sığdırmışım der büyük eve sığdıramadım der ev büyüyünce eşya da çoğaldı tabi :) gümüşlük konsol vs yok evde halı-perde türleri çok.

L istemiyorum adam akilli takimim olsun istiyorum. Annemin evinde yillardir L Var ev kucuk.
Evin durumu itibariyle tek model olabiliyor baska turlu olmuyo malesef

Ben de almıstım 5 sene evvel
şuanda salonda onlar bana ben onlara bakıyorum

Eşim evi yerleştirirken bile dik dik bakıyordu kendisine. En sonunda arka odaya taşıyıp gözüönünden kaybetti.

Ama çocuk odası yapılırken yattığımız odaya aldık ablam götürecek diye. Sevmediği ot burnunda bitti yani.

Caanım gümüşlük bir banyoya girmedi.

En sonunda ben dedim sırtlanıp koyalım kapının önüne diye. Maksimum 2 dakikada götürülmüş. Boşu boşuna tutmuşuz evde..

He ben 1 defa satışa çıkardım da ederinden az verildi diye satmadım ama bedavaya gitti iyi mi

Gümüşlük ne gereksiz bişey ya
Para tuzağı
Az ve öz eşya alırsan misler gibi yaşarsın eşinin ailesinin verdiği evde
Beğenmiyor iseniz kiraya çıkmak da mantıklı bir seçenek

keşke satsaymıssın
ben evde baya birsey sattım:)
suanda bomboş evim

bu gümüşlük konusunda eşim takımı bozmak istemıyormus
satarsak yenı takım almamız gerekirmiş
o yuzden hala duruyor bende

Odaya girince mutfağa giriyorsun mutfaktan salona gecis var. O sekilde ayırabilir miyim bilmiyorum.
Kücuk odama L koltuk dusundum.
Yatak odam zaten dar değil.
Fikirlerini değerlendiricem
Açık mutfak madem yemek odası alma onun yerine şık mutfak masası al,yada orta sehpa al açınca masa olur katlanınca sehpa,sandalyeleri kullanacağın zaman korsun,geri zaman kapalı balkona korsun,davlumbaz yerine aspiratör taktır güzel modelleri var,ocağı bulaşık makinesinin üzerinede koydurabilirsin,yada bulaşık makinesi dolap içiyse yine onun üst kısmına gelecek şekilde koydurursun ocağı.

Kapıdan girdiğin gibi sağda mutfak dolaplari solda kolon var yani giriş dar.
Tam karsida yere kadar cam var balkona açiliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…