Fikirlerinizi merak ediyorum

Iste benim konsolda davlumbazda hevesim var. Sorun da bu yani

Konsolumu da 2 sene dolmadan sattım bu arada. Bir sürü şey alıyordu ama yerine küçük bir tv dolabı koydum.

Artık evlerde minimal retro eşyalar moda.
Biraz araştır. Evin de küçükse çok daha iyi olur.
Bırak konsol gibi anne dönemi mobilyaları..

Kızlar bunlari ben de dusundum ama beni de anlayin. Ilk kez eşyalarim olcak. Heves ediyorum

Dolaplarim kucuk canim. Mecbur tabak çanak konsola ihtiyacim olucak

L istemiyorum adam akilli takimim olsun istiyorum. Annemin evinde yillardir L Var ev kucuk.
Evin durumu itibariyle tek model olabiliyor baska turlu olmuyo malesef
Adam akıllı takımla l nin ne farkı var? İkisi de gayet güzel hatta l daha güzel şimdi o kadar modern şeyler var ki biraz açık olun yenilge hantal hantal iki üçlü iki ikili koltuk yerine minimal bir takım daha kullanışlı her zaman ayrıca artık öyle köşeler var ki hem koltuk olabiliyor hemde köşe kullanabiliyor fiyatı 3 bin falan al ondan değişik değişik kullan ev kendini mobilya ile göstermez doğru aksesuar ve kullanım şekliyle gösterir dünyanın en güzel mobilyasi da olsa duvar boyası ve aksesuar yanlışsa afedersiniz ama tırt yani

keşke satsaymıssın
ben evde baya birsey sattım:)
suanda bomboş evim

bu gümüşlük konusunda eşim takımı bozmak istemıyormus
satarsak yenı takım almamız gerekirmiş
o yuzden hala duruyor bende

Ohoo evde takım namına bir şey kalmadı o yüzden dert de kalmadı

Önce konsol satıldı sonra masa anneme gitti. En sonunda da gümüşlük atıldı.
Konsolun yerine minimal bir tv dolabı koymuştuk. Yemek takımlarımı alıyor.
Masam son 1 aya kadar yoktu 120cm boyunda açilabilen yaptırdık.
Takım yok dert yok anlayacağın.

İnanır mısın küçük olmasına rağmen apartmanda en ferah ev bizimki komşular şaşırıyorlar. Evden fazlalık gidince rahatlıyorum artık..

Kapıdan girdiğin gibi sağda mutfak dolaplari solda kolon var yani giriş dar.
Tam karsida yere kadar cam var balkona açiliyo.

Benim mutfağa benziyor.
Kapıyı açtın girdin mutfak, hemen önünde 4 kişilik masa, salon kısmında 1 üçlü 1 tekli, büyük bir tv ünitesi.
Bu kadar:) güzel de bir balkonum var karşılıklı 2 sandalye bir küçük masa, küçük bir dolap.

Ayrıca bulaşık makinesi kendine münhasır mutfak dolaplarından ayrı takılıyor :))

2 çocuk da var evde:)
Huzur olsun gerisi önemli değil.
Şimdi büyük eve taşınıcam, gene, bu kaçıncı evim emin olamadım.
Bu kadar takmayın kafanıza, ömürlük değil ya. Geçin olduğu şekilde yerleşin, sonra değiştirirsiniz ne olacak.

Benim ev böyle :)
Yani eşyalar o kadar şık değil ama yerleşimi böyle :) çok rahat ediyorum

Bizim oturduğumuz ev de 85 metrekare, 2+1, kira. Küçük odamıza L koltuk aldık, dar çünkü, geri kalan her şey sığdı. Belki odayı daha farklı düzenlemeniz gerekiyordur.

Ben de gümüşlük istemedim ama arada kitaplık yapmak için alsa mıydım ki diye düşünüyorum.

Ya işte anlatılanı dinlemiyorsun ki:)
Bak kaç çocuklu kadınlar sana ihtiyaç değil diyorlar. Bizim evde 4 kişi var mesela, ki çocuklar daha çok eşya kullanıyor. Bize yetiyor da sana niye yetmesin?
Kaç takım alacaksın iki kişi için?

Benim doğru düzgün mutfak dolabım yoktu. Altta tek göz bir dolap bırakmışlar yanlardaki çiftli gözleri çamaşır ve bulaşık makinesine ayırmışlar. Öyle berbat bir plan.
Evlendikten sonra mutfakta boş duvara dolap yaptırdık mesela düşün.

Ben de diyordum konsol çok şey alıyor diye ama asıl önemli olan eve göre eşya almak..

Benim ev böyle :)
Yani eşyalar o kadar şık değil ama yerleşimi böyle :) çok rahat ediyorum
güle güle kullanın keşke benimde öyle olsa ama öyle bir yerde yaşıyorum ki 1+1 için 900 kira benim 3+1 için de 450 kira istiyorlar uygun olsa girerdim hiç düşünmeden az eşya çok huzur şu yeni gelinler züccaciye dükkanı gibi yapıyor ya evi fotolara bakarken bile bayılacak gibi oluyorum

Nasıl bi yermiş orası
Benim ev de 1+1 ve 800 + aidat
O zaman evdeki eşyaları azaltıp huzurumuzu artıralım

Kirada da oturtabilirlerdi sizi bence şükredin halinize. En azından küçükte olsa bir ev vermişler. Siz de eşyalarınızı ona göre alın. Hem gümüşlük işine hiç girmeyin derim. Salonu oturma odası gibi geniş döşersiniz geniş oturma odası takımları var salonlar için ve çok şık, orada oturur yer içersiniz. Mutfak salona açıldığı için böyle değerlendirin bence. Oturma odası hiç almayın, biz aldık çocukta oldu ama hep salondayız mutfağa yakın diye. İleride geniş eve çıkınca yeniden alırsınız istediğiniz gibi. Bu arada tezgah üstü fırın kullanıyorum ben de, benim evim de küçük. Temizlerken çok rahat oluyor çok memnunum doğrusu. İlk yıllar çok gelen giden de olmaz yeni evlisiniz diye. İçinize sine sine oturun ve hiç beklentiye girmeyin. Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk :)

Hayır beklemezdim.
2 göz odam olsun, varsın her istediğim olmasın.
Ama kimsenin de benim üzerimde "sana şunu ettik" diye söyleyebileceği hakkı olmasın.

Deli olmayın ve BDV konularında sıkça işlenen bu mevzuları hatırlayın.

Olsun, bugün olmak zorunda mı herşey?
Daha gençsiniz, daha belki ne güzel evleriniz olacak, öyle düşünün.
Çoluk yok çocuk yok henüz, bırakın mobilyanızı sığdığınız kadarıyla alın.
Bırakın mutfağınızda da bir kaç şey eksik oluversin ne olur?
Ağzınızın tadı ve huzurunuz yerinizde olsun, inanın bunu hiç bir eşya size veremez.

Bence bu açıdan bakmalısınız.

Benim evim 85 metrekare mutfagimda tezgâhımda küçük üstelik kendimiz aldık hala borcunu ödüyoruz çalışıp sizin gibi bize verende olmadi.
Hiç şikayet etmiyorum elimden geldiğince guzellestirmeye çalışıyorum evimi.Hatta küçük olmasını seviyorum şirin tatlı kolay temizleniyor.

Öncelikle dekorasyon anlayışınızı değiştirin biraz modern olun eskide kaldı o takımlar gumuslukler orta yaşlı insanlar bile ev yenilerken böyle şeyler almıyor.
Küçük salona en münasip olan şey L koltuktur az yer kaplar daha modern durur.
Siz şikayet etmek yerine çözüm bulmaya bakın bulaşık makinesine de fırına da yer bulunur çünkü ben buldum .
Ben bulduysam bi yer herkes bulur.

Yok illa da hevesim var evimi eşyayla doldurmak istiyorum diyorsaniz çalışın karı koca daha büyük bir ev alın kimseden bir şey beklemeyin.

Kimseden bise beklememeyi ogrendim.. zira evimde tek bir copleri bile yok.. ev mev pehhh.. istemem kimse golge etmesin yeter..

Odaya girince mutfağa giriyorsun mutfaktan salona gecis var. O sekilde ayırabilir miyim bilmiyorum.
Kücuk odama L koltuk dusundum.
Yatak odam zaten dar değil.
Fikirlerini değerlendiricem
Bence küçük odayı L düşünmeyin direkt çamaşırhane ütü ıvır zıvır için düşünün çok işe yarar :) Ben şu an pişmanım hep salonda oturuyoruz keşke oturma odasını kendi evime geçince istediğim gibi alsaydım diye. Belki bir koltuk atarsınız ütü yaparken lazım olursa falan. Tabi tercih sizin...

Merhaba bana kalırsa ben evlenmeden herşeyin söylenip yapılmasından yanayım çok mantıklı yaklaşmışsın 2 kişi ve başka daireleri var kimse anlamıyorki 3 daireleri var siz daha yeni evleneceksiniz 1 tane olsun daha düzgün olsun ailenizi araya katarak söyleyemezmisiniz aceba yada nişanlınıza direk değilde nasıl sığacağın bu eve diye dert edindiğinizi sıkıntı yaptığınızı görürse o da ailesini söyleyebilir belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…