- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi derdime derman
-
Iste benim konsolda davlumbazda hevesim var. Sorun da bu yani
Kızlar bunlari ben de dusundum ama beni de anlayin. Ilk kez eşyalarim olcak. Heves ediyorumAçık mutfak madem yemek odası alma onun yerine şık mutfak masası al,yada orta sehpa al açınca masa olur katlanınca sehpa,sandalyeleri kullanacağın zaman korsun,geri zaman kapalı balkona korsun,davlumbaz yerine aspiratör taktır güzel modelleri var,ocağı bulaşık makinesinin üzerinede koydurabilirsin,yada bulaşık makinesi dolap içiyse yine onun üst kısmına gelecek şekilde koydurursun ocağı.
Dolaplarim kucuk canim. Mecbur tabak çanak konsola ihtiyacim olucakKonsolumu da 2 sene dolmadan sattım bu arada. Bir sürü şey alıyordu ama yerine küçük bir tv dolabı koydum.
Artık evlerde minimal retro eşyalar moda.
Biraz araştır. Evin de küçükse çok daha iyi olur.
Bırak konsol gibi anne dönemi mobilyaları..
Adam akıllı takımla l nin ne farkı var? İkisi de gayet güzel hatta l daha güzel şimdi o kadar modern şeyler var ki biraz açık olun yenilge hantal hantal iki üçlü iki ikili koltuk yerine minimal bir takım daha kullanışlı her zaman ayrıca artık öyle köşeler var ki hem koltuk olabiliyor hemde köşe kullanabiliyor fiyatı 3 bin falan al ondan değişik değişik kullan ev kendini mobilya ile göstermez doğru aksesuar ve kullanım şekliyle gösterir dünyanın en güzel mobilyasi da olsa duvar boyası ve aksesuar yanlışsa afedersiniz ama tırt yaniL istemiyorum adam akilli takimim olsun istiyorum. Annemin evinde yillardir L Var ev kucuk.
Evin durumu itibariyle tek model olabiliyor baska turlu olmuyo malesef
keşke satsaymıssın
ben evde baya birsey sattım:)
suanda bomboş evim
bu gümüşlük konusunda eşim takımı bozmak istemıyormus
satarsak yenı takım almamız gerekirmiş
o yuzden hala duruyor bende
Kapıdan girdiğin gibi sağda mutfak dolaplari solda kolon var yani giriş dar.
Tam karsida yere kadar cam var balkona açiliyo.
Bence size bu tarz şeyler demesi gerekmez sonuçta vermişler işte evi kira derdiniz bitmiş çalışın daha güzelini alın bana sorarsanız açık mutfak evlere ben köşe takımı yakıştırıyorum ayrıca gümüşlük falan çok demode artık işiniz bile olmasın tam bir fazlalık ayrıca masa almak yerine mutfak dolabıyla aynı renk ince uzun bir dolap ya da masa yaptırip mutfağı u gibi gösterip orayı da masa gibi kullanabilirsiniz bak benim evim 3 1 ama inan çok isterdim 1 1 olmasını ve açık mutfak olmasını fıstık gibi modern şekilde düzenlerdim
Bahsettiğim şeyi örnek atıyorum Eki Görüntüle 2131816 Eki Görüntüle 2131817 böyle modern şeyler varken on yıllık evli gibi ev dizmeyin bence
Dolaplarim kucuk canim. Mecbur tabak çanak konsola ihtiyacim olucak
Dolaplarim kucuk canim. Mecbur tabak çanak konsola ihtiyacim olucak
Kızlar bunlari ben de dusundum ama beni de anlayin. Ilk kez eşyalarim olcak. Heves ediyorum
güle güle kullanın keşke benimde öyle olsa ama öyle bir yerde yaşıyorum ki 1+1 için 900 kira benim 3+1 için de 450 kira istiyorlar uygun olsa girerdim hiç düşünmeden az eşya çok huzur şu yeni gelinler züccaciye dükkanı gibi yapıyor ya evi fotolara bakarken bile bayılacak gibi oluyorumBenim ev böyle :)
Yani eşyalar o kadar şık değil ama yerleşimi böyle :) çok rahat ediyorum
güle güle kullanın keşke benimde öyle olsa ama öyle bir yerde yaşıyorum ki 1+1 için 900 kira benim 3+1 için de 450 kira istiyorlar uygun olsa girerdim hiç düşünmeden az eşya çok huzur şu yeni gelinler züccaciye dükkanı gibi yapıyor ya evi fotolara bakarken bile bayılacak gibi oluyorum
Bence küçük odayı L düşünmeyin direkt çamaşırhane ütü ıvır zıvır için düşünün çok işe yarar :) Ben şu an pişmanım hep salonda oturuyoruz keşke oturma odasını kendi evime geçince istediğim gibi alsaydım diye. Belki bir koltuk atarsınız ütü yaparken lazım olursa falan. Tabi tercih sizin...Odaya girince mutfağa giriyorsun mutfaktan salona gecis var. O sekilde ayırabilir miyim bilmiyorum.
Kücuk odama L koltuk dusundum.
Yatak odam zaten dar değil.
Fikirlerini değerlendiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?