Fikirlerinizi Merak Ediyorum...

tuaf insanların siyası fikirlerine göremi göz ardı ediyorsunuz belki sizin mahallede olup yanlış düşünen yada bizim mahalede olup dogru düşünen yokmudur

benim için hayatın her alanında ya siyah vardır ya beyaz
griler bana göre değil ayrıca göz ardı zaten beğendiğimiz bize yakın bulmadığımız ya da düşüncelerine önem vermediğimiz kişileri görmememiz için yapılmış bir şey amacına uygun kullandığımı düşünüyorum
sadece siyasi anlamda değil her koşulda ben kullanıyorum zaten onu

Şaşırdım ve üzüldüm.
Yani aslında hayat tarzı farklı olup iş için evet diyen bir eşe ben saygı duyamazdım.
Daha da şaşırdım bu mesajınızla
şaşırılacak uzulecek bır durum ben goremıyorum bu sekılde mılyonlarca ınsan var...

hem herkesin kendi kararı, o bana saygı duyuyorsa bende ona duyarım saygı beklıyorsanız saygı duymayı öğrenmelisiniz hayatın her alanında....

Şunu samimiyetle söylüyorum, ben geçmişte olanlar yüzünden bu uygulamalarla ilgisi olmayan insanlara kin dolu değilim. Sırf sağ sol başörtüsü falan da değil üstelik, benim çevrem nesiller boyu korkularından çocuklarına anadillerini öğretmediler, aman okulda konuşmayın diye tembih ederlermiş. Şimdi anadilim unutulmak üzere, ki bu topraklar için ölen bu ülkeye her daim hizmet eden zenginlik katan bir halka bu reva değildi. Demem o ki bir şekilde yaşadık yani bunları, ama bunların sorumlusu şimdiki nesil değil ve ben ve yaşadığım çevre adına konuşursam kin dolu değiliz. Bir insanın zulüm görmesine sevinmemiz mümkün değil böyle düşünüyorsan üzülürüm sahiden demek ki yanlış bir izlenim bırakmışız.

+1

herkese tavsiyem televizyonda tartışma programı izlemek yerine sadece değişiklik metnini okuyup öyle oy kullanın
özellikle barolar birliğinin sitesinde var baskanın düşüncelerini okumadan sadece değişiklik metnini incelerseniz daha iyi fikir sahibi olursunuz neye oy verdiğiniz hakkında herkes kendine göre tv kanalı secer onu izler oradaki düşünceleri sürekli dinler bu da etkiler doğal olarak
metni okursanız neyin değişeceğini de anlarsınız
metin derken sadece mecliste oylanan esas metinden bahsediyorum kimsenin şahsi düşüncesini içermeyen

Taban tabana çok zıtsa tabi olmaz bence de.O durumda hiç başlamam ben.Aşık olup zor duruma da düşmek istemem.

Ben arada bakıyorum ne kadar saçmalıyorlar ya da yalan söylüyorlar görüyorum.Yalandan kim ölmüş.Karşısındakini çocuk yerine koyuyorlar.Veriyorlar gazı. .Eşimse sinir küpü oluyor direkt kapa diyor.

Son düzenleme:

Çözüm kimseye gereğinden fazla güç vermemek. Güçler ayrılığını bozmamak.
O sınıftan süründürülerek çıkan arkadaşlarımla omuz omuza mücadele ettim. Bu sıkıntıyı yaşayanlardan biri kuzenim. Okurken çalışırken her alanda sıkıntı yaşadı. Bu demek değil ki, bu kadar gücü tek bir adama vereyim. Hem de zamanında oy verdiğim bir adama. Vermem. Vermek doğru değildir.

Yahu ne güzel siyasete girmiyordum oldu mu şimdi.
Hala biri evet dedi ya da hayır dedi diye fikir belirliyoruz ya ne diyim. Açıp da şu maddeler ne yapıyormuş ya diyen yok.

Konu açıldı.Evetçilerden sadece bir kişi cevap yazdı yorumuda başta bende öyle sanmıştım ama bu Irakın kendi içindeki Kürt Bölgesi .Bu PKK bayrağı değil oldu.Gene bir savunma mekanizması toz konduramama.

Diğerlerinden ses gelmedi.

Her zaman diyorum bizim millet üç maymunu oynamayı seviyor.

Bundan önce de bir evet hayır durumu olmuştu.Aileler bölünmüştü resmen bizde de.Şimdi genelde aynı düşündüğümüz için sorun yok.Fanatiklik olmadığı sürece ben hergörüşten insanla bu meseleleri fazla konuşmadıkça diğer uyumlar güzelse anlaştığımı düşünüyorum.Çünkü aynı görüştesin ama gr aynı tarz değilsin uyumun gr yok.Kişilikleriniz çok farklı.Sana kötülüğü dokunuyor saygı duymuyor falan.Diğer insanlarda hiç önem arzetmiyor bu benim için.Ama tabiki mümkünse aynı görüş isterim hayatımdaki erkeği.

evet daha öncede olmuştu anayasa referandumu idi ve evet çıktı bir dolu hakim savcı atadılar, kendileri atadı yani, sonra kendi atadıkları ocu bucu kandırıldık diye işten attılar, şimdi çıkıp bağımsız yargı için evet diyolar, yahu yargıyı siz şekillendirdiniz, bunca zaman taraflı idiyse tarafı kimdi, hüküm giyen mahkumlar ne kadar sağlıklı yargılandı diye sorarlar adama

canm üzgünüm ama net olarak söylemese de o taraftan gibi görünüyor. çünkü zaten belirli bir çizgiye sahip kesim iş yapacağı kesimi de yine kendi çizgilerinden olan insanlardan seçer.

Bunlara ver başörtüsünü gerisini koyver.Müslümanlığın bile içini boşalttı bu hükümet.Sadece şekilciler.Ahlaksızlığın zirvesindeyiz.

Devletimi soymuş ,göçük altında yüzlerce adammı ölmüş

Masum kişilermi ölmüş

Teröristlerle işbirliğimi yapmış.

Tecavüzcüleri bile korudu bu hükümet ona bile ses yok.

Bugün a dediğine yarın b mi demiş umursamaz her denilene kafa sallar

Görmez duymaz işitmez.Ne bitmez kinmiş.

Adama padişah gibi her hakkı verin rahatlayın.

Bıktım bu ikiyüzlülükten.

Birde vatan millet sakarya edebiyatı yapmıyorlar mı daha da sinir oluyorum.O peşinden gittiğiniz adam vatanı satan kişi.

Son düzenleme:
Verdiğiniz örnekle de konu pek bağdaşmadı.

Dini tercih ve siyasi tercih çok farklı şeyler farkındasınız değil mi?

Sadece bu konuya bakarak bile bizim ülkemizde farklı şeyler olmadığını görürsün, bak olay başörtüsüne gelmiş ben öğle arasındayken, ama evet makbulü senin dediğin,siyaset ve din ayrı olmalı, ne yazık ki burası Türkiye, siyasi partilerin söylemi dini bi kere,bu ülke Kuran-ı kerimin miting meydanında sallandığını gördü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…