- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.879
- 548
Yürü be. Cok haklısın.
Bunlarla hemfikir olmayana hemen terörist demeyi pek severler zaten. Bu nasıl bir şerefsizliktir anlamiyorum.
Ama sana siyaset yakışıyor git bence yine sinirin kaldırırsa tabii
Yok bu aralar az gerginliğe ve morale ihtiyacım var. kv kp aldatma konuları bile geriyor. Girmicem diyorum gene de dayanamıyorum. Hani o konularda kkyı kapatınca unutabiliyorum da, referandum konusu benim geleceğim. Çocuklarımın geleceği. Dayanamıyorum.
evet daha öncede olmuştu anayasa referandumu idi ve evet çıktı bir dolu hakim savcı atadılar, kendileri atadı yani, sonra kendi atadıkları ocu bucu kandırıldık diye işten attılar, şimdi çıkıp bağımsız yargı için evet diyolar, yahu yargıyı siz şekillendirdiniz, bunca zaman taraflı idiyse tarafı kimdi, hüküm giyen mahkumlar ne kadar sağlıklı yargılandı diye sorarlar adama
Mune bu üye bana alenen hakaret etti, iki gün ban alıp sonra aynı teraneye devam edecek mi yani bu mudur? Size özelden de yazacağım, bu kadının bilgilerine hukuki haklarımı kullanmak için ulaşmak istiyorum.
Yani arkadaşlar bizi savunun savunun deyip duruyorsunuz kimse çıkıp da bu kadına sen napıyosun demedi. Ama ben hayır diyecek olsam ve de bu kadın evet diyenlerden olup bu kelimeyi kullansa linç edilirdi. Bu iki yüzlülük değil midir? Samimiyetine nasıl inanayım ben o kadar kendimi ifade etmeye çalıştığım insanların?
Dün baya tatlı tatlı BDVye yakışır ilerletiyorduk muhabbeti. Evet ve Hayır kelimelerini kullanmadan, kenarından geçerek anlatmaya çalışıyorduk, nerde koptu konu anlamadım.Bir çoğumuz uzak durmaya çalışıyoruz siyasetten. Ama gelip buluyor yine bizi.
Dün baya tatlı tatlı BDVye yakışır ilerletiyorduk muhabbeti. Evet ve Hayır kelimelerini kullanmadan, kenarından geçerek anlatmaya çalışıyorduk, nerde koptu konu anlamadım.
kinden bahsederken üslübunuza dikkat ettinizmiBunlara ver başörtüsü gerisini koyver.
Devletimi soymuş ,göçük altında yüzlerce adammı ölmüş
Masum kişilermi ölmüş
Teröristlerle işbirliğimi yapmış.
Tecavüzcüleri bile korudu bu hükümet ona bile ses yok.
Bugün a dediğine yarın b mi demiş umursamaz her denilene kafa sallar
Görmez duymaz işitmez.Ne bitmez kinmiş.
Adama padişah gibi her hakkı verin rahatlayın.
Bıktım bu ikiyüzlülükten.
İşte bu yüzden hayır demem mümkün değil,
Yapma allah aşkına canınfıstığı ya, kendisine sorsan böyle kıvırır ama sen yapma bari. Ama niyeyse hoş görülüyor yaptığı çünkü o hayır diyecek ben demeyeceğim.Size mi şerefsiz demiş yoksa hemfikir olmayanlara terörist yakıştırması yapanlara mı demiş bir inceleyeceğim.
Sadece bu konuya bakarak bile bizim ülkemizde farklı şeyler olmadığını görürsün, bak olay başörtüsüne gelmiş ben öğle arasındayken, ama evet makbulü senin dediğin,siyaset ve din ayrı olmalı, ne yazık ki burası Türkiye, siyasi partilerin söylemi dini bi kere,bu ülke Kuran-ı kerimin miting meydanında sallandığını gördü
Yapma allah aşkına canınfıstığı ya, kendisine sorsan böyle kıvırır ama sen yapma bari. Ama niyeyse hoş görülüyor yaptığı çünkü o hayır diyecek ben demeyeceğim.
Baktım alıntılardan böyle görünüyor, banlanır büyük ihtimalle. Neden hoşgörülsün. Sen alıntılayana kadar farketmemiştim bile. Yönetim de gerekeni yapacaktır. Böyle düşünme rica ediyorum. Bize her gün kaç kere terörist, vatan haini ve hatta şeytan deniliyor biliyor musun? Onu da hoş gören evetçiler var. Ne diyim ben o zaman. Bütün evetçiler aynısınız mı diyeyim.
Terörist=pkk=hdpfakat hayır diyerek şimdiye kadar zarardan başka şey görmediğim bir kanat ile bir de teröristlerin yanında olmam mümkün değil
Şu ifadede sana ait yalnızMihail Zoscenko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?