Konu sahibi bile ben olsam yapmazdım derken, siz niye tanımadığınız Ada'mın avukatlığına soyundunuz anlamadım.degil ben bu adamı bir konu hakkında iyi iş cıkartan biri olarak sectiklerini okudum yanlış mıyım ?
o değişik fikirli insanlar geliyor ve sen bu işte iyisin gel bize de sunum yap demişler.
cerrahtan ne farkı var.
benim eşim uzak yol gemi kaptanı gel benim gemimde calış dendiginde hayır fikrin bana uymuyor mu diyecek? hayır aldıgı maaş ve iş şartlarına, kontratına bakacak
adamın avukatlıgını yapmıyorum .Konu sahibi bile ben olsam yapmazdım derken, siz niye tanımadığınız Ada'mın avukatlığına soyundunuz anlamadım.
Bir de o cerrah örneğiniz çok sığ kaldı. Alakası yok örneğinizin bu durumla
Son olarak benim eşime de aynı teklif yapılsa, hayır der.
Dediğim sebeplerden dolayı!
iş böyle birşeydegildir. iş iştir.
siyasi görüş işin dışındadır.
rektöre yakın bir profil cizmiyor.sadece işini iyi yapıyor.Anlıyorum ama bu sadece kişisel bir fikir. Sizin fikriniz. Başkalarının da başka fikirleri var. Sizin verdiğiniz örnekte o profesörün o okulda çalışması değil sorun, sırf işi sıkıntıya girmesin diye rektöre yakın bir profil çiziyorsa sıkıntı olan o. Bakın iş önemlidir ama iş için olmadığı bir şeymiş gibi görünmemeli insan.
rektöre yakın bir profil cizmiyor.sadece işini iyi yapıyor.
bakıon verdigim örneklerde ki insanlar hep benim etrafımda ve bir fiil görüştügüm insanlar.
Bende farklı düşünüp gayet arkadaş kaldığım insanlar var ne kadar saçma bir düşünce silmişsinizEvlenmezdim.
Bu konuyu oturup o insanla konuşun derim. Rahatsızlık duyduğunuzu anlatın derim.Davet etmişler, kabul etmiş. Mecbur değildi, yapmasa da olurdu. Sen de bunları bunları başardın, yaptın, anlat demişler. Çıkıp anlatacak ama anlatacağı insanlar belli, düzenleyenler belli. Yani ne görüşte olursa olsun uzaktan bakınca onların tarafında gözüküyor zaten.
Sen de haklısınDediklerin çok doğru.Ama şahsen yaşımdan dolayı bunu elemem.Zaten zor beğenirim.Tercihlerinin sebeplerini öğrenmek isterim. Onu kendi tutarlılığı içerisinde değerlendiririm. Eğer tercihlerinin arkası boşsa, neyi neden tercih ettiğini mantık çerçevesinde açıklayamıyorsa, paçalarından cehalet, fanatizm ve bilgisizlik akıyorsa olmaz. Soğurum öyle bir insandan. Öyle bir insandan hoşlanabildiğim için kendimden de soğurum. Bu bana çok zıt fikirlere ve tercihlere sahip olmasından ve bunun yaratacağı yaşam farklılığından başka bir şey ve bence ilk etapta çok daha önemli.
Bu durumda size siyasi görüşünü bastıra bastıra belirtip,fanatizm boyutuna getirmeyen bir insan profili çizdiniz.Dayatma ya da fanatizm değil. Yani forum kurallarını aşmadan şöyle anlatayım:
İşi gereği bu iki zıt görüşten birine daha yakın olursa daha avantajlı oluyor. Bir sunum yapacak, bu organizasyona ev sahipliği yapan grup da o siyasi tercihe daha yakın hatta onun kampanyalarını yapıyorlar resmen. Bizimkinin yapacağı sunum siyasi bir sunum değil, işle ilgili ama adamlar daha şimdiden konuşacağı kürsüye koca koca harflerle o siyasi tercihi yazmışlar. Yani o tercihi destekleyenlerin arasında, onların kampanyasında işiyle ilgili bir sunum yapacak, tercihin kocaman harflerle yazdığı o kürsüde... Kendi ağzıyla bana "ben şu oyu vereceğim" demedi. Fanatizm de yapmıyor, biz konuşmayız siyaset falan ama olay bu. Yani bir yandan da düşünüyorum ki o tercihe yakın olmasaydı o sunumu yapmayı kabul etmeyebilirdi sonuçta. Ben olsam yapmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?