- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
-
Insallah dediginiz gibidir...
Kaç senedir tanıyorsun ?Cnm bu konularda yeni taniyorum.bilmiyorum ya genel olarak bana mesafelidir muhattabi her zmn abisidir.benimde oyle oldu zmnla..gercekten bilmiyorum umarim ben yaniliyorumdur bunu cok isterim...
5 senedirKaç senedir tanıyorsun ?
O zamsn niyetini tahmin edersin az çok5 senedir
Ben bi art niyet dusunmedim. Cunku olabiliyor oyle karisikliklar.arkadaşlar yeni ev aldık eşimin kardeşi ve eşi bize oturmaya geldi.başka bir şehirde yaşıyorlar normalde.neyse geldiklerinde ev hediyesi olarak tüm altın getirmişler otururken hayırlı olsun deyip kardeşi bana uzattı altın kutusunu bende teşekkür edip önce kendisini sonra eşini öptüm aynı şekilde eşimde öyle yaptı.gerek yoktu filan dedik.ben kutuyu aldım o an doğaçlama baktım aldım içeriye gittim ortaya koyamayacağım için yani.neyse ertesi gün kardeşi eşimi aramış ve emin olamadık biz iki tane altın almıştık birisi çeyrek birisi tümdü.gelmeden önce bir tanıdığa düğün hediyesi takmak için almıştık çeyreği.acaba karışmış mıdır diye aklımıza takıldı kusura bakma nolur sorulmaz ama böyle şeyler içimize dert oldu diye sormuş.eşimde henüz bakmadım eve gidince kontrol ederiz demiş.sonra bana söyledi bende tümdü dedim eve gidincede gösterdim.sonra aklıma takıldı acaba eşim orada bakmadığı için altına mı böyle söyleme gereği duydu ya da gördüğünden emin mi olmak istedi?bilmiyorum bana mı güvenmedi saklayacağımı mı düşündü ya da?siz olsanız ne düşünürdünüz?sonuçta diğer altını buraya gelmeden önce takmışlar e bunu da en azından eve gelmeden kontrol etmez mi insan açılamayacak bir şey değilki.bilmiyorum ya çok üzüldüm ama bu olayın üzerine benim için gerçekten böyle mi düşünmüştür ya da verdiği hediyeyi vurgulamak mı istedi abisine.keşke hiçbirşey getirmeselerdi
Not: bu kisi dugunden sonra abisine ozellikle msj atip kac gram altin taktigini soyleyip daha sonra esinle aranda mevzu olur belki demisti...bende bu yuzden yine vurgulamak mi istiyor ne taktigini diye dusundum...cunku sadece ben gordum o an ve iceriye gittim tamamen dogaclama...
Ben art niyet sezemedim.. ceyreği bulamayinca son care size sormuşlardır artik meraktan çatlamamak icin :)arkadaşlar yeni ev aldık eşimin kardeşi ve eşi bize oturmaya geldi.başka bir şehirde yaşıyorlar normalde.neyse geldiklerinde ev hediyesi olarak tüm altın getirmişler otururken hayırlı olsun deyip kardeşi bana uzattı altın kutusunu bende teşekkür edip önce kendisini sonra eşini öptüm aynı şekilde eşimde öyle yaptı.gerek yoktu filan dedik.ben kutuyu aldım o an doğaçlama baktım aldım içeriye gittim ortaya koyamayacağım için yani.neyse ertesi gün kardeşi eşimi aramış ve emin olamadık biz iki tane altın almıştık birisi çeyrek birisi tümdü.gelmeden önce bir tanıdığa düğün hediyesi takmak için almıştık çeyreği.acaba karışmış mıdır diye aklımıza takıldı kusura bakma nolur sorulmaz ama böyle şeyler içimize dert oldu diye sormuş.eşimde henüz bakmadım eve gidince kontrol ederiz demiş.sonra bana söyledi bende tümdü dedim eve gidincede gösterdim.sonra aklıma takıldı acaba eşim orada bakmadığı için altına mı böyle söyleme gereği duydu ya da gördüğünden emin mi olmak istedi?bilmiyorum bana mı güvenmedi saklayacağımı mı düşündü ya da?siz olsanız ne düşünürdünüz?sonuçta diğer altını buraya gelmeden önce takmışlar e bunu da en azından eve gelmeden kontrol etmez mi insan açılamayacak bir şey değilki.bilmiyorum ya çok üzüldüm ama bu olayın üzerine benim için gerçekten böyle mi düşünmüştür ya da verdiği hediyeyi vurgulamak mı istedi abisine.keşke hiçbirşey getirmeselerdi
Not: bu kisi dugunden sonra abisine ozellikle msj atip kac gram altin taktigini soyleyip daha sonra esinle aranda mevzu olur belki demisti...bende bu yuzden yine vurgulamak mi istiyor ne taktigini diye dusundum...cunku sadece ben gordum o an ve iceriye gittim tamamen dogaclama...
nedense böyle yaptı işte bana değil abisine sordu.zaten bana vermesi de garibime gitmedi değil genelde ben olmam onun muhattabı...onda da içi rahat etmedi sanırım yine beni devreden çıkartıp abisine sordu.bundan sonra hediye getirirse abine ver mi deyim sence hiç almayıp?Normalde yok artik senaryo yazmışsınız diye düşünmüştüm ama attigi mesaji okuyunca, bence de dediginiz gibi bir durum var ortada dedim.
Kendi başıma boyle bir sey gelse, yani ayni iki kutuda kime ceyrek taktim kime tam taktim bilemesem, boyle mahcup olarak sormam. Buyuk bir panik ve heyecanla arardim ve kutuda ne var bi bakıverin derdim. Hatta abime de degil, direkt eşine sorardım paketi ona verdigim icin.
Böyle bin lafla mahcup mahcup sorulacak bir sey degil.
çeyreği bulamama durumu yok canım onu zaten takıp buraya gelmişler.eve gelirken oturmaya insan kontrol etmez mi yani.iki kutuyu da kapalı mı verir?hadi bunu gelirken açıp bakmadın diğerini de mi kapalı verdin yani?Ben art niyet sezemedim.. ceyreği bulamayinca son care size sormuşlardır artik meraktan çatlamamak icin :)
yani iki kutu var birisinde çeyrek birisinde tüm altın var birine düğün hediyesi olarak kutulardan herhangi birini kapalı şekilde verdiler çeyrektir niyetine sonra bize geldiler oturmaya kalan kutuyu da bize verdiler tümür niyetine yine hiç açmadan bakmadan öyle mi?Art niyet yok bence.
Belki çeyrek altını da kutusuyla verdilerse arkadaşlarına,o yüzden emin olamamışlardır.
2 kutu var birinde çeyrek birinde tüm olan onlara herhangi birini verdiler sonra aradan zaman geçti diğer kutuyu alıp bize geldiler ve ona da hiç bakmadan açmadan getirdiler tümdür diyerek.böyle mi sence?Art niyet yok bence.
Belki çeyrek altını da kutusuyla verdilerse arkadaşlarına,o yüzden emin olamamışlardır.
o düğün sonrası şu kadar gram taktım diye belirttiği için böyle düşünüyorum daha çok.ve sürekli her konuda abisini muhattap aldığı için şimdiye kadar abisini konuya dahil etmek istedi haberi olsun istercesine vurgulamak için yaptı gibi geliyor bu yuzden.onun dışında kimsenin içini bilemezsin ki zaten ne kadar tanırsan tanı...O zamsn niyetini tahmin edersin az çok
Bakın,siz zaten kendinizi bu davranışın art niyetli olduğuna inandırmışsınız ve bizden de bunu onaylayacak yorumlar istiyorsunuz.2 kutu var birinde çeyrek birinde tüm olan onlara herhangi birini verdiler sonra aradan zaman geçti diğer kutuyu alıp bize geldiler ve ona da hiç bakmadan açmadan getirdiler tümdür diyerek.böyle mi sence?
nedense böyle yaptı işte bana değil abisine sordu.zaten bana vermesi de garibime gitmedi değil genelde ben olmam onun muhattabı...onda da içi rahat etmedi sanırım yine beni devreden çıkartıp abisine sordu.bundan sonra hediye getirirse abine ver mi deyim sence hiç almayıp?
Ben de tam bunu yazacaktım. Okuduğumda bu şekilde olduğu aklıma geldi.yani iki kutu var birisinde çeyrek birisinde tüm altın var birine düğün hediyesi olarak kutulardan herhangi birini kapalı şekilde verdiler çeyrektir niyetine sonra bize geldiler oturmaya kalan kutuyu da bize verdiler tümür niyetine yine hiç açmadan bakmadan öyle mi?
nasıl ya takı kutusu rengi mi?maşallah yani bütün herşeyde altınların karışması üzerine kurulmuş sanki.2 altın alıyorsun biri tam biri çeyrek birini 1 hafta önce veriyorsun hiç açmadan kutusuyla birisine alan kişi de aynı benim gibi açmıyor o an ve sonra bize geliyorsun bu süreçte diğer kutuyu da hiç açmadan getiriyorsun bana veriyorsunYani bakmadan diğer takıyı kutusuyla diğer tarafa vermiş olabilirler.Ne bilim kutusunun renginden ayırmaya çalışıp sonradan kafaları karışmış olabilir.Bana art niyetleri varmış gibi gelmedi.
Siz biraz aklıselim düşünün bakalım belki durumu çözersiniz.
:)Ben de tam bunu yazacaktım. Okuduğumda bu şekilde olduğu aklıma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?