fikirlerinizi merak ettim arkadaşlar...

Ben bi art niyet dusunmedim. Cunku olabiliyor oyle karisikliklar.

Ben art niyet sezemedim.. ceyreği bulamayinca son care size sormuşlardır artik meraktan çatlamamak icin :)

Normalde yok artik senaryo yazmışsınız diye düşünmüştüm ama attigi mesaji okuyunca, bence de dediginiz gibi bir durum var ortada dedim.
Kendi başıma boyle bir sey gelse, yani ayni iki kutuda kime ceyrek taktim kime tam taktim bilemesem, boyle mahcup olarak sormam. Buyuk bir panik ve heyecanla arardim ve kutuda ne var bi bakıverin derdim. Hatta abime de degil, direkt eşine sorardım paketi ona verdigim icin.
Böyle bin lafla mahcup mahcup sorulacak bir sey degil.

nedense böyle yaptı işte bana değil abisine sordu.zaten bana vermesi de garibime gitmedi değil genelde ben olmam onun muhattabı...onda da içi rahat etmedi sanırım yine beni devreden çıkartıp abisine sordu.bundan sonra hediye getirirse abine ver mi deyim sence hiç almayıp?

Ben art niyet sezemedim.. ceyreği bulamayinca son care size sormuşlardır artik meraktan çatlamamak icin :)
çeyreği bulamama durumu yok canım onu zaten takıp buraya gelmişler.eve gelirken oturmaya insan kontrol etmez mi yani.iki kutuyu da kapalı mı verir?hadi bunu gelirken açıp bakmadın diğerini de mi kapalı verdin yani?

Art niyet yok bence.
Belki çeyrek altını da kutusuyla verdilerse arkadaşlarına,o yüzden emin olamamışlardır.
yani iki kutu var birisinde çeyrek birisinde tüm altın var birine düğün hediyesi olarak kutulardan herhangi birini kapalı şekilde verdiler çeyrektir niyetine sonra bize geldiler oturmaya kalan kutuyu da bize verdiler tümür niyetine yine hiç açmadan bakmadan öyle mi?

Art niyet yok bence.
Belki çeyrek altını da kutusuyla verdilerse arkadaşlarına,o yüzden emin olamamışlardır.
2 kutu var birinde çeyrek birinde tüm olan onlara herhangi birini verdiler sonra aradan zaman geçti diğer kutuyu alıp bize geldiler ve ona da hiç bakmadan açmadan getirdiler tümdür diyerek.böyle mi sence?
tabi ki karışıklık olabilir ama bana nedense mantıklı gelmiyor bir türlü.parçaları birleştirince oluyor buda.şu kadar altın taktım ben düğünde haberin olsun abi diyen biri sonuçta ve bana verdi bende içeri gittim altını alınca diye abisine haber vermek istedi gibi geliyor ne hediye getirdiğini...

O zamsn niyetini tahmin edersin az çok
o düğün sonrası şu kadar gram taktım diye belirttiği için böyle düşünüyorum daha çok.ve sürekli her konuda abisini muhattap aldığı için şimdiye kadar abisini konuya dahil etmek istedi haberi olsun istercesine vurgulamak için yaptı gibi geliyor bu yuzden.onun dışında kimsenin içini bilemezsin ki zaten ne kadar tanırsan tanı...

2 kutu var birinde çeyrek birinde tüm olan onlara herhangi birini verdiler sonra aradan zaman geçti diğer kutuyu alıp bize geldiler ve ona da hiç bakmadan açmadan getirdiler tümdür diyerek.böyle mi sence?
Bakın,siz zaten kendinizi bu davranışın art niyetli olduğuna inandırmışsınız ve bizden de bunu onaylayacak yorumlar istiyorsunuz.
Ama ben size öyle bir yorum yapmayacağım.Çünkü iyi tarafından bakmanız lazım.Böyle düşünmeye devam ederseniz,adamların yaptığı her işte art niyet ararsınız ve bu da eşinizle aranızın bozulmasına sebep olur.Gerek yok,takılmayın bu kadar.

Eşinize tam altın olduğunu söylememiş miydiniz onlar gittikten sonra.
İncelik yapıp ev hediyesi olarak güzel, pahalı, işinize yarayacak bir hediye getirmişler.

Gerçekten kafasını kurcalamis olabilir. Ben de geçen bir evrak gönderiyordum yani imzaladim eminim ama tekrar tekrar bakmistim imzaladim mi diye iki kağıt vardı doğru olanı mı gonderiyorum diye. Böyle anlatınca komik oluyor ama insan bazen sacma şekilde evhamlaniyor karıştırdım mı acaba diye.

Sizin düşündüğünüz gibi olsa da yine de kafaya takmaya değmez. Abisi görmedi ya belki çeyrek diye düşünür hiç konusu açılmaz diye vurgulamak istemiştir. Hoş değil ama koskoca altın sonucta

Yok bence inadına yine acmadan iceri götürün. Kendi kendine catlasin, her seferinde ne bahane bulacak bakalim.

Ben de tam bunu yazacaktım. Okuduğumda bu şekilde olduğu aklıma geldi.

Eşinizle tam altın aldıklarını konuşmadınız mı? Ben olsam “valla bravo bu devirde kıymet verip pahalı bir hediye almışlar” derdim.
Eşinizin kardeşi de bence abisine duyurmak için söylemiş. Tahmininiz doğru gibi.

nasıl ya takı kutusu rengi mi?maşallah yani bütün herşeyde altınların karışması üzerine kurulmuş sanki.2 altın alıyorsun biri tam biri çeyrek birini 1 hafta önce veriyorsun hiç açmadan kutusuyla birisine alan kişi de aynı benim gibi açmıyor o an ve sonra bize geliyorsun bu süreçte diğer kutuyu da hiç açmadan getiriyorsun bana veriyorsun
Ben de tam bunu yazacaktım. Okuduğumda bu şekilde olduğu aklıma geldi.
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…