- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
-
kötü hislerle birşeyi kurcalamadım kesin bir sonuca da varmadım zaten eğer gerçekten böyleyse üzülürüm konu bu aslında o yüzden fikir sormak istedim sadece genel olarak.ben kötü bir niyet olduğunu düşünmedim. herşeyi bu kadar ince ve kötü hislerle kurcalamamak lazım hayatta.
evet buna takıldımBuna mı takıldınız ?
saygisiz bi yorum yaptiysam kusura bakmayin. ben de cok evhamliyimdir cok dusunurum her seyi, ama dışardan bakinca anlasiliyor doğrusu iste. insan boyle boyle yipraniyor. bu konuda kotu hic bi niyet gorunmuyor burdan bakinca. kendinizi bu tarz seylerle ugrastirmayin :)kötü hislerle birşeyi kurcalamadım kesin bir sonuca da varmadım zaten eğer gerçekten böyleyse üzülürüm konu bu aslında o yüzden fikir sormak istedim sadece genel olarak.
ya kötü niyet demiyorum ama acaba ne bilim işte abisinin haberi de olsun filan gibisinden mi vurgulamak istedi acaba diye düşündüm çünkü bende orada açmadım sanırım ama aklımda birşey olduğu için değil ne bilim aklıma gelmedi.erkekler böyle şeylerin üzerinde durmaz önemsemez unuturlar o da bu yüzden mi altını çizmek istedi bilmiyorum.ya da doğrudur belki.ama keşke bana sorsaydı o zaman aklımın ucundan geçmezdi böyle birşey düşünmek.K kucukelma30 merhaba..
Bu nasıl bir kurgu, nasıl bir hayal gücü:))
Gercekten aklımın ucundan bile geçmez boyle düşünmek. Cok fazla sorgulamayın bence. Kötü niyet olsa zaten baştan altın getirmezler..
canım zaten öyle ben benim için böyle mi düşündü acaba ya da bana güvenmedi mi orada açmadım diye buna takıldım buna üzüldüm ama emin de değilim sonuçta.keşke açsaydım orada.ya da keşke bana sorsaydı bana verdi sonuçta madem neden abisine sorduEviniz hayırlı uğurlu olsun.
Allah başka dert vermesin.
Keşke tam altın getirenim olaydıda böyle dertlerim olaydı....
Şaka bir yana, ben art niyet göremedim.
Ayrıca art niyet olsaydı da yerinizde olsam umursamazdım.
He he diyerek geçin gitsin, ne olacak yahu...
canım zaten öyle ben benim için böyle mi düşündü acaba ya da bana güvenmedi mi orada açmadım diye buna takıldım buna üzüldüm ama emin de değilim sonuçta.keşke açsaydım orada.ya da keşke bana sorsaydı bana verdi sonuçta madem neden abisine sordu
çok önemli değil aslında o kısmı çünkü altında kalmayız elbet.bu ne bizi zengin eder ne onları fakir eder.ben maddiyattan çok maneviyata değer verdiğim için davranışlarına daha çok takılıyorum açıkçasıınsan bazen boş bulunuyor dıkkat etmıyor ve bir yanlışlık olmasından endışe etmişlerdir ,
bir fincan takımı alıp gelmemişler ne güzel düşünmüşler altın almışlar bence , takıldıgına degmez
ya arkadaşlar eleştirmeyi ne kadar çok seviyorsunuz yaa..her türlü fikrinize saygılıyım ama doğru düzgün yorum yapmayacaksanız zaman harcamayın lütfen.Sizin icin hayat zor olmali
bence boşanmalısınarkadaşlar yeni ev aldık eşimin kardeşi ve eşi bize oturmaya geldi.başka bir şehirde yaşıyorlar normalde.neyse geldiklerinde ev hediyesi olarak tüm altın getirmişler otururken hayırlı olsun deyip kardeşi bana uzattı altın kutusunu bende teşekkür edip önce kendisini sonra eşini öptüm aynı şekilde eşimde öyle yaptı.gerek yoktu filan dedik.ben kutuyu aldım o an doğaçlama baktım aldım içeriye gittim ortaya koyamayacağım için yani.neyse ertesi gün kardeşi eşimi aramış ve emin olamadık biz iki tane altın almıştık birisi çeyrek birisi tümdü.gelmeden önce bir tanıdığa düğün hediyesi takmak için almıştık çeyreği.acaba karışmış mıdır diye aklımıza takıldı kusura bakma nolur sorulmaz ama böyle şeyler içimize dert oldu diye sormuş.eşimde henüz bakmadım eve gidince kontrol ederiz demiş.sonra bana söyledi bende tümdü dedim eve gidincede gösterdim.sonra aklıma takıldı acaba eşim orada bakmadığı için altına mı böyle söyleme gereği duydu ya da gördüğünden emin mi olmak istedi?bilmiyorum bana mı güvenmedi saklayacağımı mı düşündü ya da?siz olsanız ne düşünürdünüz?sonuçta diğer altını buraya gelmeden önce takmışlar e bunu da en azından eve gelmeden kontrol etmez mi insan açılamayacak bir şey değilki.bilmiyorum ya çok üzüldüm ama bu olayın üzerine benim için gerçekten böyle mi düşünmüştür ya da verdiği hediyeyi vurgulamak mı istedi abisine.keşke hiçbirşey getirmeselerdi
Bunu sormadimbence boşanmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?