fikirlerinizi merak ettim arkadaşlar...

Okudum . Kusura bakma da biraz basit biri gibi . Takarsan içinden çıkamazsın en iyisi Düşünme bile
Altininda filan degilim ya beni bi dusuncesi rahatsiz eden ne bilim nasil boyle dusunur o kisimdayim ve bgn bunu dusunen yarin herseyi yanlis anlayabilir veya dusunebilir...asla boyle seyler yapamam ya gercekten..

Altininda filan degilim ya beni bi dusuncesi rahatsiz eden ne bilim nasil boyle dusunur o kisimdayim ve bgn bunu dusunen yarin herseyi yanlis anlayabilir veya dusunebilir...asla boyle seyler yapamam ya gercekten..
Yaptığı Saçma gibi duruyor ama üzerinde durmaya da pek değmez bence

Anlayamadım eşin onları mı haklı buldu ?
Tabiii kiii...oyle bir msj yazmiski abicim kusura bakma cok cekiniyorum boyle birseyi sormak istemezdim ama o kdr cok aklimiza takildiki bu konu eger yanlislik olduysa duzelticez o yuzden sormak zorunda kaldim arkadasimiza gelmeden dugun hediyesi olarak ceyrek takmistik onunla size verdigimiz altin karisti mi acaba diye aklimjza takildi eger karistiysa cok sacma olucak gibi gayet kibarca ve sozde cok cekinerek sormus...cok dilbazdir zaten kendisi eline su dokemem..

Yani bakmadan diğer takıyı kutusuyla diğer tarafa vermiş olabilirler.Ne bilim kutusunun renginden ayırmaya çalışıp sonradan kafaları karışmış olabilir.Bana art niyetleri varmış gibi gelmedi.
Siz biraz aklıselim düşünün bakalım belki durumu çözersiniz.

Bak ne kadar politik Yazmış gördün mü ? Insan çnce taktığı Altının çeyrek mi tam mı oldupunu bilemez mi ? Şimdi anladım seni inşallah eşinde anlar

Kuruntu iyi degildir. Kutu bos ya da dolu...esin gordu ya da gormedi... bosver...
Kutuda ceyrek altin var miydi diye sormuslar. Bakarsin yoksa yoktur. Gerisi icin senaryo yazma. Gerisi onlarin problemi. Sen kendinden eminsen tamam. Neden surekli hersap verme geregi hissediyorsunuz ki? Sizden cok mu hesap soruluyor ki her seyi bu kadar ince dusunuyorsunuz? Birakin ne dusunurlerse dusunsunler. Kutuda bir altin varsa bir altin vardir. Digerini bulamadilarsa bu onlarin problemi.

Bak ne kadar politik Yazmış gördün mü ? Insan çnce taktığı Altının çeyrek mi tam mı oldupunu bilemez mi ? Şimdi anladım seni inşallah eşinde anlar
Esim anlamaz yaa...ben boyle biriyle bas edemem...kendime kiziyorum keske orada acsaydim diye ..ne bilim boyle yapacagini...bundan sonra bisey getirdiginde ya esime ver dicem ya alip vericem tabii bana verirse...ya da gene alip iceri gidicem bakalim bu sefer nasil ogrenicek abisi bakti mi gordu mu?hey Allahim yaa...

Hani sana verdi ya sanki sen görmüşsün ama eşine göstermemişsin gibi test etmek istedi değil mi

Hani sana verdi ya sanki sen görmüşsün ama eşine göstermemişsin gibi test etmek istedi değil mi
Evet esime gostermedim o an yani ne bilim aklima gelmedi ya onunde aldim zaten ama acip al bak bunu almislar demedim yani.aldim soyle bir baktim tesekkur ettim iceri goturdum.boyle bir sey olacagini hic dusunmezdim.damadin kardesinden bir tum diye bagirsa miydim anlamiyorumki.surekli biz su kadar gram altin taktik bak abi biz tam altin taktik gordun mu sende modu gibi geldi.of ne bilim gunahini da almak istemiyorum ya..ya altinda maltinda degilim bu dusunceler cok kotu eger boyleyse gercekten bu kadar hesapci ya da kotu dusunen biri mi karsimdaki ben bunu sorguluyorum aslinda...

Ama gmrünceni az öok tanırsın canım öyle hesap yapan biri midir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…