- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
-
:) arkadaslar dalga gecmeyin yaa bahsettigim baska bisey ama...Ben de bu dertten istiyorum.
Bana da tam altın getirsinler, arayıp "yanında çeyrek de var mıydı" diye sorsunlar.
Tekrar okur musunuz konuyu bir not ekledimBir kötü niyet sezmedim açıkcası . Bu kadar derin düşünürseniz çok yorulursunuz
Boyle birine nasil davranilir peki?Tam altın verdiklerini eşinizin de öğrenmesi İçin vurgulama yapmış.
Okudum . Kusura bakma da biraz basit biri gibi . Takarsan içinden çıkamazsın en iyisi Düşünme bileTekrar okur musunuz konuyu bir not ekledim
Altininda filan degilim ya beni bi dusuncesi rahatsiz eden ne bilim nasil boyle dusunur o kisimdayim ve bgn bunu dusunen yarin herseyi yanlis anlayabilir veya dusunebilir...asla boyle seyler yapamam ya gercekten..Okudum . Kusura bakma da biraz basit biri gibi . Takarsan içinden çıkamazsın en iyisi Düşünme bile
Bir daha birşey verecek olduğunda eşinizi yanınızda şahit tutun yada bana degil eşime verin eşime diyin deyin onlar da anlar.Muhatap eşiniz olsun yani.Boyle birine nasil davranilir peki?
Bu arada esimin yorumu da yazik ya onlara da dert olmus dusunsene karistirdiklarini ne sacma olurdu oldu...saka gibi...hicbise demedim...Okudum . Kusura bakma da biraz basit biri gibi . Takarsan içinden çıkamazsın en iyisi Düşünme bile
Yaptığı Saçma gibi duruyor ama üzerinde durmaya da pek değmez benceAltininda filan degilim ya beni bi dusuncesi rahatsiz eden ne bilim nasil boyle dusunur o kisimdayim ve bgn bunu dusunen yarin herseyi yanlis anlayabilir veya dusunebilir...asla boyle seyler yapamam ya gercekten..
Anlayamadım eşin onları mı haklı buldu ?Bu arada esimin yorumu da yazik ya onlara da dert olmus dusunsene karistirdiklarini ne sacma olurdu oldu...saka gibi...hicbise demedim...
Tabiii kiii...oyle bir msj yazmiski abicim kusura bakma cok cekiniyorum boyle birseyi sormak istemezdim ama o kdr cok aklimiza takildiki bu konu eger yanlislik olduysa duzelticez o yuzden sormak zorunda kaldim arkadasimiza gelmeden dugun hediyesi olarak ceyrek takmistik onunla size verdigimiz altin karisti mi acaba diye aklimjza takildi eger karistiysa cok sacma olucak gibi gayet kibarca ve sozde cok cekinerek sormus...cok dilbazdir zaten kendisi eline su dokemem..Anlayamadım eşin onları mı haklı buldu ?
Bak ne kadar politik Yazmış gördün mü ? Insan çnce taktığı Altının çeyrek mi tam mı oldupunu bilemez mi ? Şimdi anladım seni inşallah eşinde anlarTabiii kiii...oyle bir msj yazmiski abicim kusura bakma cok cekiniyorum boyle birseyi sormak istemezdim ama o kdr cok aklimiza takildiki bu konu eger yanlislik olduysa duzelticez o yuzden sormak zorunda kaldim arkadasimiza gelmeden dugun hediyesi olarak ceyrek takmistik onunla size verdigimiz altin karisti mi acaba diye aklimjza takildi eger karistiysa cok sacma olucak gibi gayet kibarca ve sozde cok cekinerek sormus...cok dilbazdir zaten kendisi eline su dokemem..
Esim anlamaz yaa...ben boyle biriyle bas edemem...kendime kiziyorum keske orada acsaydim diye ..ne bilim boyle yapacagini...bundan sonra bisey getirdiginde ya esime ver dicem ya alip vericem tabii bana verirse...ya da gene alip iceri gidicem bakalim bu sefer nasil ogrenicek abisi bakti mi gordu mu?hey Allahim yaa...Bak ne kadar politik Yazmış gördün mü ? Insan çnce taktığı Altının çeyrek mi tam mı oldupunu bilemez mi ? Şimdi anladım seni inşallah eşinde anlar
Hani sana verdi ya sanki sen görmüşsün ama eşine göstermemişsin gibi test etmek istedi değil miEsim anlamaz yaa...ben boyle biriyle bas edemem...kendime kiziyorum keske orada acsaydim diye ..ne bilim boyle yapacagini...bundan sonra bisey getirdiginde ya esime ver dicem ya alip vericem tabii bana verirse...ya da gene alip iceri gidicem bakalim bu sefer nasil ogrenicek abisi bakti mi gordu mu?hey Allahim yaa...
Evet esime gostermedim o an yani ne bilim aklima gelmedi ya onunde aldim zaten ama acip al bak bunu almislar demedim yani.aldim soyle bir baktim tesekkur ettim iceri goturdum.boyle bir sey olacagini hic dusunmezdim.damadin kardesinden bir tum diye bagirsa miydim anlamiyorumki.surekli biz su kadar gram altin taktik bak abi biz tam altin taktik gordun mu sende modu gibi geldi.of ne bilim gunahini da almak istemiyorum ya..ya altinda maltinda degilim bu dusunceler cok kotu eger boyleyse gercekten bu kadar hesapci ya da kotu dusunen biri mi karsimdaki ben bunu sorguluyorum aslinda...Hani sana verdi ya sanki sen görmüşsün ama eşine göstermemişsin gibi test etmek istedi değil mi
Ama gmrünceni az öok tanırsın canım öyle hesap yapan biri midir ?Evet esime gostermedim o an yani ne bilim aklima gelmedi ya onunde aldim zaten ama acip al bak bunu almislar demedim yani.aldim soyle bir baktim tesekkur ettim iceri goturdum.boyle bir sey olacagini hic dusunmezdim.damadin kardesinden bir tum diye bagirsa miydim anlamiyorumki.surekli biz su kadar gram altin taktik bak abi biz tam altin taktik gordun mu sende modu gibi geldi.of ne bilim gunahini da almak istemiyorum ya..ya altinda maltinda degilim bu dusunceler cok kotu eger boyleyse gercekten bu kadar hesapci ya da kotu dusunen biri mi karsimdaki ben bunu sorguluyorum aslinda...
Cnm bu konularda yeni taniyorum.bilmiyorum ya genel olarak bana mesafelidir muhattabi her zmn abisidir.benimde oyle oldu zmnla..gercekten bilmiyorum umarim ben yaniliyorumdur bunu cok isterim...Ama gmrünceni az öok tanırsın canım öyle hesap yapan biri midir ?
+1500ben kötü bir niyet olduğunu düşünmedim. herşeyi bu kadar ince ve kötü hislerle kurcalamamak lazım hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?