• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikre ihtyacm var

Resmiyette hâla evlisin ve evliyken olduğu için aldatma elbet
6aydır görüşmüyorsunuz bu uzun bi süre
Beyfendi birini de bılmuş
Mutluluklar diyip ayrılın
O yoluna siz yolunuza :KK14:

Eşimle 6 aydır ayrı yasıyoruz ailesi yüzünden cıkan tartısmalar ayrılaga götürdü esimin bencillikleri bosanma olmadı dava acıldı ama eşim bu sürecte 2 aydır baska biriyle görüsmeye baslamş bu aldatmamdr ayrılık sonrası yeni baslangıc olarak mı görmeliyim
aldatmadır ortada daha boşanma yok sonuçta ne bu acele

Sürekli kendimi sucluyorum kilo aldım beni begenmedi vs ve bu sürecte tam 14 kilo verdim 34 beden oldm ama adam yok artk kendimi suclamamalıyım degilmi seven her türlü sevmezmi

şöyleki aldatma olarak algılamam hep acaba bende bi eksik varmydıda oldu diye düsünmeme sebeb olup beni yiyip bitiriyo sonra diyorum ki 4 aydır kadın yoklugundan yaptı benle birlikteyken yapmadı öyle düsünmemeliyim falan ikilemi yasıyorm
adam senden ümidini kesmiş başka kadınlara yönelmiş ama nikahı sende diye sen bu adamı daha sana ait olarak düşünüyorsun.
neden 6 aydır ayrısınız?
ayrıca o kadın yokluğundan ve sendeki eksiklikten başka kadınlara yöneldiğini düşünüyorsun fakat sen aynı şeyi yapsan eşin ne düşünürdü sence hiç düşündün mü?

Resmi bir ayrılık yani boşanma gerçekkleşmediği için ben olsam aslında aldatma demem oha anasını derim. Yani arada kalmış bir süreç olduğundan ama ayrılıkta yaşandığından (her ne kadar resmi olmasada) ihanet değil ama doğru bi harekette değil. İtici.

Allah kimseye yasatmasın sürekli kendimi kızla kıyaslayıp duruyorumSaygısız adam giderken acıtabilecegi kadar acıttı

Dava devam ediyor mu
Yoksa vazgeçildi mi
Davayı zaten boşanmak için acmissiniz sonuçta artık herkes yeni hayat kuracak buna hazırlıklı olmalısınız

adam senden ümidini kesmiş başka kadınlara yönelmiş ama nikahı sende diye sen bu adamı daha sana ait olarak düşünüyorsun.
neden 6 aydır ayrısınız?
ayrıca o kadın yokluğundan ve sendeki eksiklikten başka kadınlara yöneldiğini düşünüyorsun fakat sen aynı şeyi yapsan eşin ne düşünürdü sence hiç düşündün mü?
Ben yapsam cok kötü seyler yapabilirdi bi erkege selam vermeme bile tahammülü yoktu degil ki aldatma..

Hukuken aldatmadır
Diğer türlü dava açılmış 6 aydır ayrıymışsınız belli ki yeni bir başlangıç yapmış.
Sonuca bakarsak İki türlüde ortada başka bir kadın var. Önemli olan bu değil mi

Himm kötü olmuş daha bosanmamissiniz ki bu ne hız ne diyeyim ki ..Allah yardımcınız olsun.

Hukuken aldatmadır
Diğer türlü dava açılmış 6 aydır ayrıymışsınız belli ki yeni bir başlangıç yapmış.
Sonuca bakarsak İki türlüde ortada başka bir kadın var. Önemli olan bu değil mi
Haklısınız cok agır felc olms gibiyim ne yapcagımı bilemiyorum hırsımı cıkarmak mı sessizce gitmek mi

Back
X