Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldatmadır ortada daha boşanma yok sonuçta ne bu aceleEşimle 6 aydır ayrı yasıyoruz ailesi yüzünden cıkan tartısmalar ayrılaga götürdü esimin bencillikleri bosanma olmadı dava acıldı ama eşim bu sürecte 2 aydır baska biriyle görüsmeye baslamş bu aldatmamdr ayrılık sonrası yeni baslangıc olarak mı görmeliyim
adam senden ümidini kesmiş başka kadınlara yönelmiş ama nikahı sende diye sen bu adamı daha sana ait olarak düşünüyorsun.şöyleki aldatma olarak algılamam hep acaba bende bi eksik varmydıda oldu diye düsünmeme sebeb olup beni yiyip bitiriyo sonra diyorum ki 4 aydır kadın yoklugundan yaptı benle birlikteyken yapmadı öyle düsünmemeliyim falan ikilemi yasıyorm
Allah kimseye yasatmasın sürekli kendimi kızla kıyaslayıp duruyorumSaygısız adam giderken acıtabilecegi kadar acıttı
Ben yapsam cok kötü seyler yapabilirdi bi erkege selam vermeme bile tahammülü yoktu degil ki aldatma..adam senden ümidini kesmiş başka kadınlara yönelmiş ama nikahı sende diye sen bu adamı daha sana ait olarak düşünüyorsun.
neden 6 aydır ayrısınız?
ayrıca o kadın yokluğundan ve sendeki eksiklikten başka kadınlara yöneldiğini düşünüyorsun fakat sen aynı şeyi yapsan eşin ne düşünürdü sence hiç düşündün mü?
o zaman neden erkek yapınca onu haklı çıkarmaya çalışıyorsunuzBen yapsam cok kötü seyler yapabilirdi bi erkege selam vermeme bile tahammülü yoktu degil ki aldatma..
Evlenirlken onun için bambaska oldugumu söylüyordu miladıymsm gibi davraniyordu kandırıldımHimm kötü olmuş daha bosanmamissiniz ki bu ne hız ne diyeyim ki ..Allah yardımcınız olsun.
Aldatma.
Dahası, evlilik kurumuna hakaret.
Eşle evlenilirken verilen sözlere ihanet. Bu bile ondan sogumam için sebeb olmalı büyük saygısızlık ama sevgisi bitmio bi türlü içimde
Evet hala rüylarıma giriyo sogumak istiyorum olmuyorÇok üzücü .
AldatmAldatma ya da yeni bir başlangıç ne fark eder?
ne yapmalıyım mahkemede bunun acısını cıkarmalımıyım ki dava uzar böyle olursa yada sessizce gidip önüme mi bakmalıyımResmi boşanma olmadan tabi sana yapılan bir hakaret![]()
Haklısınız cok agır felc olms gibiyim ne yapcagımı bilemiyorum hırsımı cıkarmak mı sessizce gitmek miHukuken aldatmadır
Diğer türlü dava açılmış 6 aydır ayrıymışsınız belli ki yeni bir başlangıç yapmış.
Sonuca bakarsak İki türlüde ortada başka bir kadın var. Önemli olan bu değil mi
İhanet saygısızlık kişiliksizlikAldatma.
Dahası, evlilik kurumuna hakaret.
Eşle evlenilirken verilen sözlere ihanet.