Fikrinize ihtiyacım var siz olsanız ne yapardınız

Başkasının evine 3500 vereceğinize kendi evinize 200 bin verin oturun. Yada şimdilik çok gerekli yerlerini yaptırır oturursunuz. Zamanla tamamalarsıniz.

Seneye 3500 olacak ev sonrada 5 olur yada daha fazla.. En iyisi kendi evin olsun. Bu zamanda kendi evin varsa şanslısındır.

Öyle şeyler olacağına eminim ben eşimle konuşmuştum misafir geldiğinde ben gitmek zorunda değilim diye niye gitmeyeceğiz gideriz diyor

Yanmışsın sen vallahi.
Şurada aile apartmanı savunucusu bi ben varım. Ama gitme diyorum. Kimseden çekmesen eşten çekersin adamın zihniyet çok zorlayıcı. Kayınvalide ağzını açmasa eşin tepeleyecek seni gitmedin diye. Öyle hissettim.

Aslında hiçbir durumda hakkı yok. Her şeyi bunlara sorarsan yatacağın yatak bile senin olmaz işte.

Bana kalsa taşınmam tabiki ama eşim taşınma taraftarı orta yolu da bulmamız gerek ne yapacağım bilmiyorum 1.katın mutfağı falan güzel fakat ev biçimsiz yoluna girerse orası olacak gibi of bilmiyorum kafam çok karışık

Farkındayım çok söyledim ama izin vermemişti şu aralar sıcak bakmaya başladı çalışma işine inşallah hayırlısı olur

Bende öyle düşünüyorum tabiki ama 200 bin nasıl bulacağız kredi çektik diyelim ama onun taksitleri nasıl ödenecek bilmiyorum

Oda çok sorun yapmaz tartışırız bir ama böyle böyle evlilik zedelenir. Önceki gelin de öyleymiş soğukmuş biraz eltim oyüzden baya zorlanmışlar boşanıyorlar şuan Allah sonumuzu hayretsin

Başka kiraya geçin hatta çadır kamp.kurun orda yaşayın ama aileyle yaşamayın

Onlarla yaşamazdım ben c şıkkı hiçbiri.

Su piyasada 3500 kira cok degil. Kayinpeder hakli, hem 1 de oturim sonra da 2 benim olsun diyemezsiniz, ayip yani. Ben olsam gitmezdim kayinvalidenin yakinina ama. Szi kayinvalideye yakın oturmanin sakincalari temali konulari okumadiniz burda heralde

Yok okumadım evet haklısınız 3500 bizim durumundaki birisi için fazla maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…