- 16 Ocak 2021
- 4.276
- 7.691
- 108
- 30
- Konu Sahibi yirmibesekim
-
Başkasının evine 3500 vereceğinize kendi evinize 200 bin verin oturun. Yada şimdilik çok gerekli yerlerini yaptırır oturursunuz. Zamanla tamamalarsıniz.Hayırlı akşamlar hanımlar size danışmam gereken bir konu var. İşin içinden çıkamadım. Şuan kirada oturuyoruz 1500 tl ama seneye ev sahibi 2 bin tl daha zam yapacağım dedi ogünden beri evden soğudum resmen. Sorun şu ki kayınvalidemin yanında 2 katlı ev var birinci katında eltim oturuyordu ikinci katı yaptırmışlardı ama onu beğenmemiş eltim diye 3. Kata çıkıcaklardı 2. Kat da sizin olsun dediler tamam dedim. Ama şuan eltimle kaynım boşanma aşamasındalar. Kayınpederim de şöyle bir teklif de bulundu bizim şuan 2.katı yapacak durumumuz yok sizinde yok siz kirada oturacağınıza 1.kata geçin burayı düzeltin oturun dediler ama ev baya eski hoşuma gitmiyordu baya bi düşündükten sonra tamam dedim. Aradan 1 sene geçti bugün eşim konuşmaya gitmiş bu arada memlekettelerdi yeni geldiler. Bizim düşüncemiz birinci kata geçelim masraf etmeden birikim yapıp 2.kata geçerizdi bu arada kaynım da kirada oturuyor kayınpederim bu sefer öyle olmaz ayıp olur abinize o kiradayken böyle olmaz dedi seçim yapın diyor ya tamamen 1 ya tamamen 2 ama 2.katı yaptıracak durumumuz yok kaba inşaat sadece yapmaya kalksak 200 bin tl gidecek siz olsanız ne yapardınız 1. Katta oturmayı kabul eder miydiniz yoksa sabrederim 2. Katı yaptırırım mı dersiniz bana bir akıl verin
Öyle şeyler olacağına eminim ben eşimle konuşmuştum misafir geldiğinde ben gitmek zorunda değilim diye niye gitmeyeceğiz gideriz diyor
Aslında hiçbir durumda hakkı yok. Her şeyi bunlara sorarsan yatacağın yatak bile senin olmaz işte.kira ödeyemeyecek durumda bir erkeğin karımın çalışmasını istemiyorum diyecek hakkı yok bir kere. kocanıza birşey olsa ne olacak . size nasıl bir kötülük yapıyor farkında mısınız . buna izin vermeniz hata .
Bana kalsa taşınmam tabiki ama eşim taşınma taraftarı orta yolu da bulmamız gerek ne yapacağım bilmiyorum 1.katın mutfağı falan güzel fakat ev biçimsiz yoluna girerse orası olacak gibi of bilmiyorum kafam çok karışıkeşiniz ben bu kadar kira veremem diyor , aileside sadece şu evde oturabilirsiniz bizde de durum bu diyor başka çareniz yok gibi insanların oturun dediği ev için beğenmedim yaptırın diyemezdim ben sanırım. olan bu ya öylece geçer oturursunuz ya siz yaptırır oturursunuz sizin zevkinize göre birebir evi yaptıramazlar ,kat çıkmaya durumlarıda yokmuş.
ben sizin yerinizde olsam kendimden kısar o gelecek zammı karşılar hiç taşınmazdım. bence hesaplarınız aylık giderleriniz için eşinizle oturup istişare edin hiç taşınmayın
Farkındayım çok söyledim ama izin vermemişti şu aralar sıcak bakmaya başladı çalışma işine inşallah hayırlısı olurkira ödeyemeyecek durumda bir erkeğin karımın çalışmasını istemiyorum diyecek hakkı yok bir kere. kocanıza birşey olsa ne olacak . size nasıl bir kötülük yapıyor farkında mısınız . buna izin vermeniz hata .
Bende öyle düşünüyorum tabiki ama 200 bin nasıl bulacağız kredi çektik diyelim ama onun taksitleri nasıl ödenecek bilmiyorumBaşkasının evine 3500 vereceğinize kendi evinize 200 bin verin oturun. Yada şimdilik çok gerekli yerlerini yaptırır oturursunuz. Zamanla tamamalarsıniz.
Seneye 3500 olacak ev sonrada 5 olur yada daha fazla.. En iyisi kendi evin olsun. Bu zamanda kendi evin varsa şanslısındır.
Oda çok sorun yapmaz tartışırız bir ama böyle böyle evlilik zedelenir. Önceki gelin de öyleymiş soğukmuş biraz eltim oyüzden baya zorlanmışlar boşanıyorlar şuan Allah sonumuzu hayretsinYanmışsın sen vallahi.
Şurada aile apartmanı savunucusu bi ben varım. Ama gitme diyorum. Kimseden çekmesen eşten çekersin adamın zihniyet çok zorlayıcı. Kayınvalide ağzını açmasa eşin tepeleyecek seni gitmedin diye. Öyle hissettim.
Alt katta oturun şimdilik yavaş yavaş üst kattı yaptırın. Boşu boşuna başkasının evine kira vermeyin.Bende öyle düşünüyorum tabiki ama 200 bin nasıl bulacağız kredi çektik diyelim ama onun taksitleri nasıl ödenecek bilmiyorum
Başka kiraya geçin hatta çadır kamp.kurun orda yaşayın ama aileyle yaşamayınHayırlı akşamlar hanımlar size danışmam gereken bir konu var. İşin içinden çıkamadım. Şuan kirada oturuyoruz 1500 tl ama seneye ev sahibi 2 bin tl daha zam yapacağım dedi ogünden beri evden soğudum resmen. Sorun şu ki kayınvalidemin yanında 2 katlı ev var birinci katında eltim oturuyordu ikinci katı yaptırmışlardı ama onu beğenmemiş eltim diye 3. Kata çıkıcaklardı 2. Kat da sizin olsun dediler tamam dedim. Ama şuan eltimle kaynım boşanma aşamasındalar. Kayınpederim de şöyle bir teklif de bulundu bizim şuan 2.katı yapacak durumumuz yok sizinde yok siz kirada oturacağınıza 1.kata geçin burayı düzeltin oturun dediler ama ev baya eski hoşuma gitmiyordu baya bi düşündükten sonra tamam dedim. Aradan 1 sene geçti bugün eşim konuşmaya gitmiş bu arada memlekettelerdi yeni geldiler. Bizim düşüncemiz birinci kata geçelim masraf etmeden birikim yapıp 2.kata geçerizdi bu arada kaynım da kirada oturuyor kayınpederim bu sefer öyle olmaz ayıp olur abinize o kiradayken böyle olmaz dedi seçim yapın diyor ya tamamen 1 ya tamamen 2 ama 2.katı yaptıracak durumumuz yok kaba inşaat sadece yapmaya kalksak 200 bin tl gidecek siz olsanız ne yapardınız 1. Katta oturmayı kabul eder miydiniz yoksa sabrederim 2. Katı yaptırırım mı dersiniz bana bir akıl verin
Onlarla yaşamazdım ben c şıkkı hiçbiri.Hayırlı akşamlar hanımlar size danışmam gereken bir konu var. İşin içinden çıkamadım. Şuan kirada oturuyoruz 1500 tl ama seneye ev sahibi 2 bin tl daha zam yapacağım dedi ogünden beri evden soğudum resmen. Sorun şu ki kayınvalidemin yanında 2 katlı ev var birinci katında eltim oturuyordu ikinci katı yaptırmışlardı ama onu beğenmemiş eltim diye 3. Kata çıkıcaklardı 2. Kat da sizin olsun dediler tamam dedim. Ama şuan eltimle kaynım boşanma aşamasındalar. Kayınpederim de şöyle bir teklif de bulundu bizim şuan 2.katı yapacak durumumuz yok sizinde yok siz kirada oturacağınıza 1.kata geçin burayı düzeltin oturun dediler ama ev baya eski hoşuma gitmiyordu baya bi düşündükten sonra tamam dedim. Aradan 1 sene geçti bugün eşim konuşmaya gitmiş bu arada memlekettelerdi yeni geldiler. Bizim düşüncemiz birinci kata geçelim masraf etmeden birikim yapıp 2.kata geçerizdi bu arada kaynım da kirada oturuyor kayınpederim bu sefer öyle olmaz ayıp olur abinize o kiradayken böyle olmaz dedi seçim yapın diyor ya tamamen 1 ya tamamen 2 ama 2.katı yaptıracak durumumuz yok kaba inşaat sadece yapmaya kalksak 200 bin tl gidecek siz olsanız ne yapardınız 1. Katta oturmayı kabul eder miydiniz yoksa sabrederim 2. Katı yaptırırım mı dersiniz bana bir akıl verin
Sanırım öyle olacak gibi kendi istediğim gibi yapar otururum artık çok teşekkür ederimAlt katta oturun şimdilik yavaş yavaş üst kattı yaptırın. Boşu boşuna başkasının evine kira vermeyin.
Burda diğer kiralar 5000 den başlıyor çok teşekkür ederim cevabınız için ama sanırım oraya geçeceğim alt kata başka çarem yokBaşka kiraya geçin hatta çadır kamp.kurun orda yaşayın ama aileyle yaşamayın
Çok teşekkürler cevabınız için sanırım oraya taşınmak durumundayımOnlarla yaşamazdım ben c şıkkı hiçbiri.
Yok okumadım evet haklısınız 3500 bizim durumundaki birisi için fazla maalesef..Su piyasada 3500 kira cok degil. Kayinpeder hakli, hem 1 de oturim sonra da 2 benim olsun diyemezsiniz, ayip yani. Ben olsam gitmezdim kayinvalidenin yakinina ama. Szi kayinvalideye yakın oturmanin sakincalari temali konulari okumadiniz burda heralde
Offf eşime anlatamıyorum ki bir yandan denemek istiyorum bilmiyorumAile apartmanı olmasın . Ahırda bile yaşarım . Net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?