- Konu Sahibi yirmibesekim
-
Eşim de ben o kadar kira veremem bu eve diyor o tarafa geçmek istiyorKirada oturmaya devam ederdim. Önümüzdeki yıl için 3500 kira çok değil bence. Evden memnunsanız çıkmayın derim.
Sorma sorma farkındayım ama elimden birşey gelmiyor başından 2. Kat diye konusulmustu ama şimdi herşey pahalılandı nasıl yapalım diyorlarAh mümkün olsa d aile apartmanında yaşamasanız. Ev ev üstüne olmaz.
Evet2. Katdaha mantıklı ama aile Apartmanı sıkıntı
Mecbursanız bir şey diyemem. Kaçıncı kat bilmem ama tek tavsiyem baştan sınırlarınızı çizin. Her gün görüşmek zorunda olmamak,her misafiriniz geldiğinde çağırmamak gibi.Sorma sorma farkındayım ama elimden birşey gelmiyor başından 2. Kat diye konusulmustu ama şimdi herşey pahalılandı nasıl yapalım diyorlar
Öyle şeyler olacağına eminim ben eşimle konuşmuştum misafir geldiğinde ben gitmek zorunda değilim diye niye gitmeyeceğiz gideriz diyorMecbursanız bir şey diyemem. Kaçıncı kat bilmem ama tek tavsiyem baştan sınırlarınızı çizin. Her gün görüşmek zorunda olmamak,her misafiriniz geldiğinde çağırmamak gibi.
Eşinizin ailesi nasıl birileri?Öyle şeyler olacağına eminim ben eşimle konuşmuştum misafir geldiğinde ben gitmek zorunda değilim diye niye gitmeyeceğiz gideriz diyor
Ne münasebet yahu o zaman hiç gitmeyin başınıza bela almayın. Kocanız adam olsun da ödesin bi zahmet evinin kirasını, bütün erkekler ödüyor o kim de ben ödeyemem diyor.Öyle şeyler olacağına eminim ben eşimle konuşmuştum misafir geldiğinde ben gitmek zorunda değilim diye niye gitmeyeceğiz gideriz diyor
Öyle şeyler olacağına eminim ben eşimle konuşmuştum misafir geldiğinde ben gitmek zorunda değilim diye niye gitmeyeceğiz gideriz diyor
Ya memlekete gidiyorlar yazın sadece kışın buradalar şuana kadar Allah'a şükür birşeylerini görmedim iyi insanlarEşinizin ailesi nasıl birileri?
Baştan öyle konuşuldu nasıl geri döneceğimkiNe yapin edin asla aile apartmanina gitmeyin esiniz sizi buna sorlayamaz
İstemiyor çalışmamı ama böyle olmayacak gireceğim en yakın zamanda bir işe.. Maaşı düşük biraz oyüzden zorlanıyorNe münasebet yahu o zaman hiç gitmeyin başınıza bela almayın. Kocanız adam olsun da ödesin bi zahmet evinin kirasını, bütün erkekler ödüyor o kim de ben ödeyemem diyor.
Bunları söyleyemiyorsanız da siz de çalışın, ikiniz birden çalışınca ödersiniz çok değil bu zamanda 3.5 kira.
Evet müstakil evde büyümüş apartman hayatı zor geldi ona alışamadı bir türlü.. Müteahhite verseler orayı iş bitecek de vermiyorlar alışmışlar bu şekilde yaşamaya. İstemiyordu çalışmamı ama bakıcam duruma göre gireceğim bir yerlereÇayı çorbayı bulaşıkları o halledecek herhalde.
İş meselesini de geçtin insan kendi evinde kendi keyfine oturmak, yatmak, kalkmak ister. O kadar düzenini korumak istiyorsa evlenmeseymiş.
Bence kocanızın zaten oraya taşınması var kira bahane.
Siz niye çalışmıyorsunuz? Tek maaşla mahkum kalırsınız kayınvalide evine.
kira ödeyemeyecek durumda bir erkeğin karımın çalışmasını istemiyorum diyecek hakkı yok bir kere. kocanıza birşey olsa ne olacak . size nasıl bir kötülük yapıyor farkında mısınız . buna izin vermeniz hata .İstemiyor çalışmamı ama böyle olmayacak gireceğim en yakın zamanda bir işe.. Maaşı düşük biraz oyüzden zorlanıyor
+kira ödeyemeyecek durumda bir erkeğin karımın çalışmasını istemiyorum diyecek hakkı yok bir kere. kocanıza birşey olsa ne olacak . size nasıl bir kötülük yapıyor farkında mısınız . buna izin vermeniz hata .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?