canım kasaya en az 400 vs diyolarmış çok fazla. zaten takıları bilezikler hariç bozup borç ödeyeceğiz. yani bir hafta için 400 lirayı nasıl verelim. üstelik nişanlıma ne derim sizinkilere guvenmiyorum mu of ya işin içinden çıkamadım
canım kasaya en az 400 vs diyolarmış çok fazla. zaten takıları bilezikler hariç bozup borç ödeyeceğiz. yani bir hafta için 400 lirayı nasıl verelim. üstelik nişanlıma ne derim sizinkilere guvenmiyorum mu of ya işin içinden çıkamadım
ya zaten benim oyle takıma felan el koyamazlar ya ben ortalığı ayağa kaldırırım ama işte arkadaşlarım diyoki hepsini değilde 3-5 tane çeyrek alsalar napıcaksın? bende üzülüyorum boyle düşündüğüm için kızıyorum kendime çünkü kötü birşeylerini görmedim. resmen fesatlık düşünüyorumama ote yandan da ne bileyim herkes uyarınca kalakaldım boyle. anneme soyledim bende kalmasın ben alamam ayıp olur kayınvaliden alır sonra geri verir dedi.
zaten ben nişanlıma nasıl söyleyeceğim. önerisi olan var mı? yada biz boyle yaptık diyen
en mantıklısı kasa yada ne yap et annene ver altınları...
çooooooook geri alırım diye gidiyo altınlar sonrası malum....
eşimde ablasına emanet etti geri almadı almadı aylar sonra istedi kadın balkondan kafasına fırlatmış çocuğun..
kelepçemde kırılmış...eşim nişanda takmıştı...
Altınları bir güzel say, yaz bi kağıda. Altınları koyduğun kutunun içine kağıdı da koy. Aynen geri alırsın. Ama zaten kayın validen 2-3 çeğreğe göz dikmez sanmıyorum. Annen de ona ver dediğine göre güvenilir insanlardır.
en mantıklısı kasa yada ne yap et annene ver altınları...
çooooooook geri alırım diye gidiyo altınlar sonrası malum....
eşimde ablasına emanet etti geri almadı almadı aylar sonra istedi kadın balkondan kafasına fırlatmış çocuğun..
kelepçemde kırılmış...eşim nişanda takmıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?