Merhabalar erkek arkadaşımla bazı sorunlar yaşadık. Büyük meseleler değil her ilişkide olabilecek türden şeyler. Ama üst üste geldi ve ikimizde öfkemize yenik düştük. Ben biraz üstüne gittim mesaj ve aramalarımla bunalttım onu istemeden. Sonra sinirle ayrıldım ondan. Daha sonra sakinleşince pişmanlık yaşadım bunu ona ifade de ettim. Ama çok sert davrandı,geri dönüş yapmadı. Benım ısrarımla buluştuk. Çok katıydı sinirli ve kırgındı. Ama konuşmanın sonunda Sana karşı nötrüm pozitif veya negatif olması senin elinde dedi. Yani konuştuk ama halledemedik gibi. O daha sonra yeni görev yerine gitti kendisi asker. Gittiği yer terör bölgesi. Yaklaşık 1 haftadır doğru düzgün mesajlaşmıyoruz uzağız konuşmuyoruz etmiyoruz biraz sakinleşmek ve düşünmek iyi gelecek gibi. Ama gittiği yerden ve onunla devam etmek istememden dolayı içim rahat değil. Kavgalı küs olmak istemiyorum. Bugün bir mesaj attım. Nasıl olduğunu sordum. Sadece iyiyim dedi. Cevap olarak şunu yazdım:
“İyi olmana sevindim. Sana ne kadar değer verdiğimi biliyorsun. O yüzden gidene kadar aklım sendeydi. Çok şükür bir terslik çıkmadan sağsalim vardın. Gittin evet farklı bir yer, yeni insanlar,yeni bir ortam ve kültür. Umarım her şey gönlüne göre olur. Orayı seversin,iyi insanlarla karşılaşır ve güzel anılar biriktirirsin.Alışma sürecinde sana destek olmak isterim. İhtiyaç duyduğunda yazabilirsin. Ben aramızda yaşanan tatsız ve incir çekirdeğini bile doldurmayan meseleleri geride bıraktım.Tüm kalbimle yanında olduğumu bilmeni isterim. Yarın için keyifli bir iş günü diliyorum. İyi geceler :) “
Hiçbisey yazmadı. Bana hala çok kızgın biliyorum ama yanlış birsey mi dedim diye de düşünmedim değil. İyi geceler bile demedi. Şu saatten sonra yapılacak en mantıklı şey ne sizce?
Evet galiba en mantıklısı bu.Bir şey yapmamak.
Adam zaten meseleden dolayı sinirliymiş yeri de kötüymüş. Bırak biraz kafası dağılsın.Evet galiba en mantıklısı bu.
Sondaki çok nazik bir mesaj olmus. Siz gerekeni yapmissiniz daha fazla üsteleyip totişini kaldirmayin benceMerhabalar erkek arkadaşımla bazı sorunlar yaşadık. Büyük meseleler değil her ilişkide olabilecek türden şeyler. Ama üst üste geldi ve ikimizde öfkemize yenik düştük. Ben biraz üstüne gittim mesaj ve aramalarımla bunalttım onu istemeden. Sonra sinirle ayrıldım ondan. Daha sonra sakinleşince pişmanlık yaşadım bunu ona ifade de ettim. Ama çok sert davrandı,geri dönüş yapmadı. Benım ısrarımla buluştuk. Çok katıydı sinirli ve kırgındı. Ama konuşmanın sonunda Sana karşı nötrüm pozitif veya negatif olması senin elinde dedi. Yani konuştuk ama halledemedik gibi. O daha sonra yeni görev yerine gitti kendisi asker. Gittiği yer terör bölgesi. Yaklaşık 1 haftadır doğru düzgün mesajlaşmıyoruz uzağız konuşmuyoruz etmiyoruz biraz sakinleşmek ve düşünmek iyi gelecek gibi. Ama gittiği yerden ve onunla devam etmek istememden dolayı içim rahat değil. Kavgalı küs olmak istemiyorum. Bugün bir mesaj attım. Nasıl olduğunu sordum. Sadece iyiyim dedi. Cevap olarak şunu yazdım:
“İyi olmana sevindim. Sana ne kadar değer verdiğimi biliyorsun. O yüzden gidene kadar aklım sendeydi. Çok şükür bir terslik çıkmadan sağsalim vardın. Gittin evet farklı bir yer, yeni insanlar,yeni bir ortam ve kültür. Umarım her şey gönlüne göre olur. Orayı seversin,iyi insanlarla karşılaşır ve güzel anılar biriktirirsin.Alışma sürecinde sana destek olmak isterim. İhtiyaç duyduğunda yazabilirsin. Ben aramızda yaşanan tatsız ve incir çekirdeğini bile doldurmayan meseleleri geride bıraktım.Tüm kalbimle yanında olduğumu bilmeni isterim. Yarın için keyifli bir iş günü diliyorum. İyi geceler :) “
Hiçbisey yazmadı. Bana hala çok kızgın biliyorum ama yanlış birsey mi dedim diye de düşünmedim değil. İyi geceler bile demedi. Şu saatten sonra yapılacak en mantıklı şey ne sizce?
Evet galiba en doğrusu bu. Yani olaylar çok garip ilerledi ikimiz de anlayamadık ben böyle olsun hiç istemedim daha sonra ifade ettim kendimi ama cok kırgındı nasıl yaptın dedi kabullenemedi. Üstüne de uzağa gitmesi tamamen kopardı sanki. Bu gece pozitif bir mesaj atarsam belki iyi gelir diye düşünmüştüm ama bilemiyorum.Yerinde olsam bir süre bu kişiyi kendi haline bırakırdım. Zaten ayrılmışsın. Bence kendi haline bırakıp, ara ara halini hatrını sorsan yeter.
Yani gittiği yer çok zor bir yer, askerlik gerçekten zor bir meslek, onu sıkıştırmak üstüne gitmek ona pek iyi gelmeyebilir.
Evet galiba en doğrusu bu. Yani olaylar çok garip ilerledi ikimiz de anlayamadık ben böyle olsun hiç istemedim daha sonra ifade ettim kendimi ama cok kırgındı nasıl yaptın dedi kabullenemedi. Üstüne de uzağa gitmesi tamamen kopardı sanki. Bu gece pozitif bir mesaj atarsam belki iyi gelir diye düşünmüştüm ama bilemiyorum.
Sevmesem direkt yapacağım şey bu olurdu. Ama seviyorum ve denemek istiyorum şansımı. Olmazsa mecburen yapılacak şey buDüşündüm de kimsenin peşinden gitmiş gibi görünmek tarzım değil kendi hayatıma odaklanıyorum sana da hayatta başarılar.
Bunu yazar totosunu indirir nazikçe tekmeyi vururdum
Evet doğru hatırladınız. Düşündükçe yeni soru işaretleri belirdi. Belki pozitif bir tutum takınırsam farklı olur diye düşündüm ama galiba hiçbşsey yapmamak en doğrusu. Döner mi bilmiyorum ama özlüyorum fazlasıylaDaha öncede açtın bu konuyu ,sanırım cevaplar tatmin etmedi seni ..
Sen üstüne düştükçe daha çok uzaklaşacak , büyük ihtimalle seni gözden çıkardı … Daha çok yazıp kendini düşürme .
Dönerse senindir dönmezse …. Öyle bi cümle vardı işte
Adam çok fazla dişil enerji. Kadın gibi küsen sessiz kalan biri.Sevmesem direkt yapacağım şey bu olurdu. Ama seviyorum ve denemek istiyorum şansımı. Olmazsa mecburen yapılacak şey bu
Bir de böyle olayım bakalım ne olcak dedim. Ama yine cevapsız kaldı. Artık yazmanın çizmenin bi faydası yok dediğiniz gibiSondaki çok nazik bir mesaj olmus. Siz gerekeni yapmissiniz daha fazla üsteleyip totişini kaldirmayin bence
Sen denemek istiyorsun ama adam tek kelimelik cevap veriyor. Konuşmak isteyen insana bahane çoktur. Akışına bırak derim.Sevmesem direkt yapacağım şey bu olurdu. Ama seviyorum ve denemek istiyorum şansımı. Olmazsa mecburen yapılacak şey bu
Evet doğru hatırladınız.. Kafamda yeni soru işaretleri oluşunca dayanamadım konu açtım. Sanırım en mantıklısı bu. Çünkü cevapsz kalıyorum tepki dahi vermiyor.Birkaç gün önce de konu açmıştın hatırladım. Yani kolluk kuvvetlerinde çalışmak çok zor, çalışanın hayatında sivil biri olarak duyguları idame ettirmek daha da zor. Biraz kendi haline bırakmanızda fayda var.
Erkekler yazmak isteseler öyle bir yazıyorlar ki. Bunu bilir bunu söylerim.Adam çok fazla dişil enerji. Kadın gibi küsen sessiz kalan biri.
Bence bir erkekte en itici şey susması trip atması.
Adam gibi açıklama bile yapmıyor nazlı niyazlı kız gibi
İki gün konuşsam sogursunuz bundan valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?