Filiz'le zayıflama günlüğü

Canım nivea ile dinamik sabahlar cdsini indir.Orada güzel karın egzersizleri var.
Arkadaşlar bu arada incelmek için hangi egzersizleri yapıyorsunuz?

ben p90x i araştırıyorum(kas yapma, toparlanma, yağ yakma gibi her şey bölüm bölümmüş), aklıma yatarsa indirip başlayacağım ama bakalım :44:

Haklısın canım ama çok kafana takma sonuçta senin dışında gelişen olaylar, dikkat edebildiğin kadar etmeye çalış bu kadar yoğunluğun stresin arasında bir de diyeti dert etme kendine, düzene girer nasılsa

Kızlar selam evet 59,0 nihayet aylar sonra elli ile başlayan rakamları gördüm şükür inşallah sizin de iyidir tartınız

bende yazayım kilomu az olsun öz olsun dedim :)
65.2

merhaba arkadaşlar 9-10 kasım(72kg )dır yediklerime dikkat ediyorum sabah tartıldım 69.9 kg geldim
galiba daha dikkatli olmam lazım

kızlar hepinizi tebrik ederim, ne güzel gitmiş kilolar, devamı da gelir inşallah

sanki veremedim gibi düşünüyorum galiba psikolojim bozuk canım
gerçekten iyi düşünemiyorum şu an onu gördüm bide sabah akşam tartılıyorum o etkiliyor

cidden haftada 1 kilo gitmiş canını sıkacak bir şey yok gayet güzel, ders çalışırken bir de bunları çok takma kafana

sabah-akşam tartılmasan daha iyi aslında illa ki fazla çıkıyorsun 1 bardak su bile içsen 200gr fazla çıkacaksın, çok moral bozucu

Kızlar bende kilomu açıklayım bari :)

salı günkü başlangıç kilom: 70,4 (diyetisyene ve diyete tam olarak salı başladığım için bunu yazayım dedim : )
Bugün:69,4

1 kilo gitmiş

dünkü menüme gelince
kahvaltı: 1 cup nesfit + 1 cup süt
öğlen: 2 dilim ekmek + 50gr peynir
ara:2 mandalina
akşam: 4 k yoğurt + 120gr tavuk + 5 k. ıspanak
ıspanak az pirinçli olduğu için ekmeğimi yemedim
ara:2 mandalina

bugün yani dün kilo veremedim maalesef ıspanak ve eti biraz fazla yiyince oldu heralde ya da şişkinlikde olmuş olabilir :44:

Kızlar nasılsınız. Yazamadık bir kaç gündür. Ya nolur beni yola getirin. Diyet yapıcam dedikçe daha çok yiyorum ben. Doyduğumun farkına bile varamıyorum. İmrendim valla hepinize . bu arada HALA AYNI KİLODAYIM 65.

haklısın canım bu tartılma konusunda dikkatli olmalıyım moral bozucu gerçekten bu arada tebrik ederim 1 kg gitmiş çok güzel

evet astın sen hadi bakalım bugun düşün yarından itibaren menüler yazılıyor yagmur hanımmmmmmmmm

BUGUN
kahvaltı:tost ve 4 dilim fırında patates
ara:1 adet minik bir tatlı şerbetli
öğle:3 kaşık kıyma sote, 1 lavaş,4 kaşık aşure
ara

yağmur buraya yazarsan kendini frenlemiş olursun insan bir suçluluk hissediyor yemiyor, hem kilonu korumuşsun en azından bu da önemli ama artışa geçmeden önlemini almalısın canım

günaydın iyi haftasonları olsun
TÜM MESLEKTAŞLARIMIN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

herkese günaydın benden de 500 gr gitt
kahvaltım 3 dilim kızarmış ekmek
peynir
maydanoz ve 1 tatlı kaşığı pekmez

Kızlar imzadaki çizelgeyi nasıl yaptığımızı anlatan topic vardı.Linkini verir misiniz?Bu arada bugün misafirler gelecek.Tüm günüm abur cuburla geçecek.O yüzden bugün menü yazmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…