merhaba arkadaşlar 9-10 kasım(72kg )dır yediklerime dikkat ediyorum sabah tartıldım 69.9 kg geldim
galiba daha dikkatli olmam lazım
tatlım yanlış anlamadıysam 2 haftada 2.1 kg vermişsin niye üzüldün anlamadım????
Canım nivea ile dinamik sabahlar cdsini indir.Orada güzel karın egzersizleri var.
Arkadaşlar bu arada incelmek için hangi egzersizleri yapıyorsunuz?
bizi psikolog zannediyorlar cnm sihirli değnemiz var sanki..veliler sorun cıkarıyor..bazı öğrenciler ağlama krizi geçiiryor falan onları sakinleştir rapor tut oydu buydu derken zaman geciyor..müdürde zor biraz müfettiş gelecek yakında da
o yüzden bi bakıyorum saat 3-4 olmuş ve ben bişi yememişim sonra saldırıyorum tabi aç aç
Artık saat 12 yi geçtiğine göre kilomu söyleyebilirimBu gruba katılmadan önce 60.4 kiloydum.Şuan tam 59 kiloyum.Yani 1.4 kilo zayıflamışım.Hemde sadece yediklerime dikkat ederek.Umarım herkes istediği kiloya ulaşabilmiştir.Herkese iyi geceler :)
Kızlar selam evet 59,0 nihayet aylar sonra elli ile başlayan rakamları gördüm şükür inşallah sizin de iyidir tartınız
bende yazayım kilomu az olsun öz olsun dedim :)
65.2
merhaba arkadaşlar 9-10 kasım(72kg )dır yediklerime dikkat ediyorum sabah tartıldım 69.9 kg geldim
galiba daha dikkatli olmam lazım
sanki veremedim gibi düşünüyorum galiba psikolojim bozuk canım
gerçekten iyi düşünemiyorum şu an onu gördüm bide sabah akşam tartılıyorum o etkiliyor
cidden haftada 1 kilo gitmiş canını sıkacak bir şey yok gayet güzel, ders çalışırken bir de bunları çok takma kafana
sabah-akşam tartılmasan daha iyi aslında illa ki fazla çıkıyorsun 1 bardak su bile içsen 200gr fazla çıkacaksın, çok moral bozucu
Kızlar bende kilomu açıklayım bari :)
salı günkü başlangıç kilom: 70,4 (diyetisyene ve diyete tam olarak salı başladığım için bunu yazayım dedim : )
Bugün:69,4
1 kilo gitmiş
Kızlar nasılsınız. Yazamadık bir kaç gündür. Ya nolur beni yola getirin. Diyet yapıcam dedikçe daha çok yiyorum ben. Doyduğumun farkına bile varamıyorum. İmrendim valla hepinize . bu arada HALA AYNI KİLODAYIM 65.
Kızlar nasılsınız. Yazamadık bir kaç gündür. Ya nolur beni yola getirin. Diyet yapıcam dedikçe daha çok yiyorum ben. Doyduğumun farkına bile varamıyorum. İmrendim valla hepinize . bu arada HALA AYNI KİLODAYIM 65.
BUGUN
kahvaltı:tost ve 4 dilim fırında patates
ara:1 adet minik bir tatlı şerbetli
öğle:3 kaşık kıyma sote, 1 lavaş,4 kaşık aşure
ara
canım menülerini yazmaya başlamışsın
yalnız tatlılar biraz fazla olmuş gibi :44:
sorma cnm öğretmenler günü yemeği vardı..bu kendimi çokkkk kısıtlamış halim masada neler vardı azla kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?