Film bitti, ben kendime gelemiyorum

Ya benim izlediğim filmin evlilikle alakasi bile yok zaten kavusamiyorlar bile yani. Ben adamin kaybetmekten o denli korkmasina hayran oldum. Yer yer kendimi adamin yerine yer yer kadinin yerine koyup izledim oyle sardi beni. Evlilikteki monotonlugun yanindan gecmiyor film. Ki kendim de belirttim zaten evliligin her an aşk filmi tadinda olmadigini. Evli insanlar evin icinde surekli birbirlerini mi kesiyorlar en basitinden

Çok Mutlu aşk dolu evlilikler var bence ..ben çok gördüm ...
Arkadas evlilik demiş ondan evlilik konusu açıldı ...büyük aşklar evlenince biter mantığı bana göre değil ..bir erkek benim aşkımı besliyorsa kendinden soğutmuyorsa ömür boyu aynı aşkla sevebilirim onu mesela .... Neyse herkesin kendi hayatı ve düşüncesi ..

Dediğiniz durum zaman zaman bende de oluyor bi müddet etkisinde kalıyorum.

Bu arada bütün sayfalara baktım filmin adını verilmiş mi diye , cok gizemli bi konu olmuş

Kesmiyorlar yiyorlar.

Kadin cok estetikti. Benim icin onu izlemek zevk mesela. Baska filmlerine de baktim izledigim film kadar tatmin olmadim :) hikayesi alip götürdü monoton hayatimdan muhtemelen. Kendimden de bir seyler bulunca.

Cok teşekkür ederim bu arada yalniz olmadigima sevindim. Hatta bu ruh hali cok uzun surmezse sansli bile olabiliriz :) bizim evde bilim kurgu fantastik izlenir genelde. Esim alistirdi ben de o ture sardim. Romantik filmleri moduma bağlı olarak yalnızken seyrediyorum. Yazdığınız filmleri de izleyecegim kesin.

Gercek hayat film tadinda degil maalesef.

Hahahh cok güldüm çayı onun gibi icecekiniz demek
Ben baskalari gibi hirsimdan size saldirip ucuzluk yapmam merak etmeyin merak etmiyorum. Ryan gosling i cok beğenirim romantik filmlerde ben de. Guzel seven adami cok gercekci canlandiran biri.

Evet ben pisti olmayı da sevmem zaten

utopikuye ne şanslısın ki böyle bir film izlemişsin. sana dokunmuş, özelin olmuş.
bu arada niye burdaki kadınlar filmin adını merak ediyor onu hiç çözemedim gerçekten.
Merak etmekle kalmıyorlar isim alamayınca hirslaniyolar. Teşekkür ederim ben de şanslı olduğumu düşünüyorum artik konudan sonra.

2.tahmininiz dogru evet. Filmde adamin kadina duydugu sevgiye tutkuya dair zerre sadakatsizlik yok. Icine cekip saran da bu.

Filmin özeli, kişiseli mi olur, size özel mi çıkarmışlar.
Ya da filmi yayınlayanlar bu filmi bulduysanız kimseye önermeyin özel bir kitlemiz olsun istiyoruz diye uyarı mı koymuşlar.
Filmler herkes izlesin diye yapılır. Bu derece gizem garip geldi.
"Bu mu yani, bundan mı etkilendin" vs. denilecek diye mi bu çekinceniz.
Neyse, olur öyle. Bazen filmin kendisi çok dokunaklı yapılmıştır bazen de hayatınızdaki duygusal bir ana denk gelir böyle.
Ama bence de aşık olsanız gelmiş.

Mantikli cumlelerle alintilasalardi bir dey demezdim. Salyalarini akitip havlayarak saldirmak size gore normal bana gore değil
ilk 4 sayfayı okudum sonra yorum yaptım. hem insanları meraklandırıyosun, hemde havlıyolar diye hakaret ediyosun. kesinlikle polemik yaratmak için açmışsın Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…