Ben genel konuştum..Türk erkeğiyle sınırlandırmadım zaten ...bütün hayatı evlilikle değişeceğine inanan zaten hayal kırıklığına uğrar ..hayat sürekli değişen bir serüven olmalı ... Kötü niyetle söylediklerini söylemedim sadece atadıklarını bulamayınca böyle çıkarımlar yapıyorlar dedim ..
Evliligin doğasına aykırı zaten o duygularZaten bu duygular olmamalı bence evlilikte ..güven ve saygı olmalı ..ama şahsen bende kaybetme korkusu olur ..malum boşanmalar çok oluyor ..seviyorsam kaybetme duygum olur tabiki ..
Çok Mutlu aşk dolu evlilikler var bence ..ben çok gördüm ...Ya benim izlediğim filmin evlilikle alakasi bile yok zatenkavusamiyorlar bile yani. Ben adamin kaybetmekten o denli korkmasina hayran oldum. Yer yer kendimi adamin yerine yer yer kadinin yerine koyup izledim oyle sardi beni. Evlilikteki monotonlugun yanindan gecmiyor film. Ki kendim de belirttim zaten evliligin her an aşk filmi tadinda olmadigini. Evli insanlar evin icinde surekli birbirlerini mi kesiyorlar en basitinden
Kesmiyorlar yiyorlar.Ya benim izlediğim filmin evlilikle alakasi bile yok zatenkavusamiyorlar bile yani. Ben adamin kaybetmekten o denli korkmasina hayran oldum. Yer yer kendimi adamin yerine yer yer kadinin yerine koyup izledim oyle sardi beni. Evlilikteki monotonlugun yanindan gecmiyor film. Ki kendim de belirttim zaten evliligin her an aşk filmi tadinda olmadigini. Evli insanlar evin icinde surekli birbirlerini mi kesiyorlar en basitinden
Kadin cok estetikti. Benim icin onu izlemek zevk mesela. Baska filmlerine de baktim izledigim film kadar tatmin olmadim :) hikayesi alip götürdü monoton hayatimdan muhtemelen. Kendimden de bir seyler bulunca.Geçen gün "La La Land'"i izledim. İlk film bittiğinde o kadar etkilendiğimi düşünmemiştim ama kaç gündür tekrara alıp "City Of Stars"'ı dinliyorum. Bi seferde 3-4 saat dinlediğim oldu.
Onun dışında Çok etkilendiğim ama neden olduğunu tam olarak anlatamadığım filmler benim de var.
Mesela "As You Like It" diye bir film var. Aynı isimli Shakespeare oyunundan senaryolaştırılmış. Ben cinsiyet eşitliğini savunan biriyim. Bu film de neredeyse tam tersi. İçinde çok hoşuma giden bir aşk hikayesi de var. Kitabı okuduğumda o kadar etkilenmemiştim ama filmdeki karakterlerin konuşmaları görünüşleri, bilmiyorum aslında beni etkileyen tam olarak ne oldu. Ama en çok izlediğim filmlerden biridir. Her izlememde de bikaç gün etkisinde kalıyorum hatta. Ordaki başrole aşık olmuş bile olabilirim.
Bir de benim dışında kimsenin sevmediği başka bir film var. Merak eden olursa onu da söyleyeyim. Çok kimliğimi ele vermek oluyor yoksa.Filmin başrolü ergen. Yaratılan sahneler karakterler çok hayallerimle mi örtüştü ne oldu bilemiyorum. Ama onu da defalarca izledim. Her seferinde daha çok beğendim. Ama benden başka o filmi beğenen bir insana bile rastlamadım. Filmin türü fantastik. Ama öyle hızlı heyecanlı filmlerden değil. Çoğu insan izlemeye çalışıp ay çok sıkıcı diye kapatıyor bitiremeden.
Ben her zaman yeni film arayışında olduğum için kendi adıma çok merak ettim filmi. Özellikle romantik, bilim kurgu, fantastik film önerileriniz varsa mesajlarınızı bekliyorum. @utopikuye yargılanmaktan korkmanı anlıyorum. Ama sana söz veriyorum istemediğin hiç bir tepki vermeyeceğim. Sadece izlemek istiyorum o filmi de. Hatta bunun yanında başka film önerilerin varsa alırım bir dal.
Çok uzun yorum oldu ama asıl soruna cevap vermedim. Bazı filmler açıklamasız bir şekilde etkileyebiliyor. Bilinçaltıyla bir alakası bile olabilir. Filmi sürekli tekrar tekrar izleyeceğin filmler listesine al ve çok kaygılanma derim. Benim bu şekilde hissettiğim çok film var. İlla neden olduğunu anlamam lazım diyorsan. Oyuncuların ve yönetmenin diğer filmlerini araştırıp aynı etkiyi yaratıp yaratmayacağına bakabilirsin. Sebebini bulmaya bu şekilde yaklaşabilirsin. Belki seni etkileyen hiç bir şey değil de yönetmenin tercih ettiği kamera açılarıdır. Saçma geliyor ama olabilir. Beyniniz bunu açık açık algılayamıyor ama çok etkileniyor bu yüzden siz de açıklama getiremiyorsunuz.
Kesmiyorlar yiyorlar.
Gercek hayat film tadinda degil maalesef.Hani bir ruya gorur ertesi gun leyla gibi dolasirsiniz ya. Iste oyle bir sey. Ben kolay kolay etkilenmem filmlerden.
Bi film izledim gunler once tvde romantikti 2 gun sonra, once dublajli olani tekrar izledim baska gun de altyazilisini açıp izledim. Basroldeki kadinda ve filmde kendimden bir seyler bulunca fena etkilendim. Sanki ben yasamisim gibi duygulandim garip bi hüzün birakti uzerimde replikler sahneler aklimda dolaşıyor sürekli onlarin yerinde olmak istiyorum falan. Adamin hissettikleri o kadar duygu yuklu ve gercekciydi ki. Cikmiyor aklimdan ya. O kadar guzel canlandirmislar ki karakterleri. Kamera arkalari, soundtrack ne varsa izleyip dinliyorum sahneler geliyor aklima huzunleniyorum. Adam kadını oyle guzel hüzünlü seviyor ki mesela neredeyse ben de aşık olucam kadina. Kiskandim. Ruyama girdi hatta. Basroldeki kadindim ruyamda.Mutlu sonla bitseydi böyle huzunlenmezdim belki hatırladıkça. Filmi soylemek istemiyorum bana özel, zaten oyle cok ses getirmiş bir film de degil.
Esime bakıyorum beni niye o kadar ozel hissettirmiyor diye düşünüyorum.Halbuki hangi evlilik ask filmi tadında geciyor surekli. Gercekte oyle bir ask olmadığını o kadar guzel seven bi adam olmadığını bildigin halde niye boyle etkilenirsin ki. Uzerine birkac film izledim unutmak icin yerine koyamiyorum. Bosluktan mi oldu boyle? O duygu yüklü sahnelerden etkilenmenin yanısıra arabaya atlayip sehir sehir geziyorlardi filmde ona da cok imrendim. Sonra yemek yapmam gerektigini hatirlayinca hayatimin siradanliyla yuzlestim. Kendi hayatimi sorguluyorum etkisinde kalinca acaba tatmin etmiyor mu beni diye. Hayalperest biri de degilim. Yalnız miyim bu konuda? :/ sizde de oluyor mu boyle? aklimdan nasıl atabilirim filmi? Yoksa bi daha bi daha izlerim..
Bende iki yıl önce bir film izledim. Çok etkilendim. Oyuncunun başka bir filmini izledim. Bu sefer aşık oldum adama. Toplam 34 film yapmış Beş ayrı filmini en az yedişer defa izledim. Perde arkalarıda dahil. Aktörün, gösterime yeni girecek olan filmini altı ay boyunca beklerken, fragmanını günde en az 30 kere aksatmadan izledim. Hatta bir filmini bir hafta boyunca her gün işten geldiğimde açtım seyrettim. Aktör hakkındaki en ufak videoyu, hakkında yazılmış yorumları hepsini okudum. Google aramalarımıı bir sene boyunca kahramanı bu aktör oldu. Nasıl farketmeyip bana ödül vermediler bilmiyorum. Mutlaka uzayda, iletişim uydularında göze çarpan bir enerji yaymışımdır. Eşim bana gıcık oldu. Her gittiğim yerde bu filmleri anlattığım ve insanlara seyretmeleri için yoğun baskı uyguladığım için herkes benden köşe bucak kaçar oldu. Nerdeyse çayımı adamın içtiği gibi içecek, hatta para bulanilsem memleketine gidecektim. Nasip olmadı .
Sen filmi söylersen bende aktör kim söylerim. Hodri meydan..
Maalesef. Uyanmam gec olmadi zaten mutfaga gecince anladımGercek hayat film tadinda degil maalesef.
Evet ben pisti olmayı da sevmem zatenBi Filmin Adını Vermek Bu Kadarmı zor, sen söylersin sevip sevmemek izleyenin sorunu hayret.. çok komik sanki davincinin şifresibazı tipler var ya hanı benım giydıgımı baskası gıymesın parfumu baskası kullanmasın dıye kıvrılanlar filmde öyle olmuş
Merak etmekle kalmıyorlar isim alamayınca hirslaniyolar. Teşekkür ederim ben de şanslı olduğumu düşünüyorum artik konudan sonra.utopikuye ne şanslısın ki böyle bir film izlemişsin. sana dokunmuş, özelin olmuş.
bu arada niye burdaki kadınlar filmin adını merak ediyor onu hiç çözemedim gerçekten.
Yoo hirslarindan saldiranlarla dolu15 sayfa boyunca hep filmin adımı konuşuldu acaba, iyi reyting yapmışsın
2.tahmininiz dogru evet. Filmde adamin kadina duydugu sevgiye tutkuya dair zerre sadakatsizlik yok. Icine cekip saran da bu.Koyu bir film severim. Filmi az çok tahmin edebiliyorum. "Sadakatsiz" olmali. Ya da başına ne kötülük gelirse gelsin sevmeye devam eden tarzda bir adamin filmi. O yüzden ismini yazmaya çekiniyorsun.Konu göreceli dediğin nokta bu.
belkide öyle bi film bile yok. ilgi çekmek merak uyandırmak için açılmış bi konu. saldırmaları çok normal-Yoo hirslarindan saldiranlarla dolucoguna anormal geliyorum etkilendigim icin ama filmin adini sormaktan da geri kalmiyolar
Mantikli cumlelerle alintilasalardi bir dey demezdim. Salyalarini akitip havlayarak saldirmak size gore normal bana gore değilbelkide öyle bi film bile yok. ilgi çekmek merak uyandırmak için açılmış bi konu. saldırmaları çok normal-
ilk 4 sayfayı okudum sonra yorum yaptım. hem insanları meraklandırıyosun, hemde havlıyolar diye hakaret ediyosun. kesinlikle polemik yaratmak için açmışsınMantikli cumlelerle alintilasalardi bir dey demezdim. Salyalarini akitip havlayarak saldirmak size gore normal bana gore değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?