- 21 Temmuz 2015
- 6.685
- 6.068
- 198
Bak ne diyeceğim şimdi benim de aklıma geldi bir film çok etkileyici ama ben senin gibi paylaşmamazlık yapmayacağım. Şimdi evli çiftimiz var filmde kadın adamı bir darlıyor bir darlıyor ki sorma aslında kadın kendisinde de psikolojik sorunlar olduğunun farkında yardım istiyor akıl verenlere ağzının payını kendi tabiriyle veriyor. Eşi ve kaynanası arasında kendini ezilmiş hissediyor ki bence ezik zaten. Sonunda da adam bunu boşuyordu işte öyle güzel bir filmdi çok etkilenmiştim. Adını hatırlayamadım şimdi ütopik maceralar filan mıydı acaba
Bana özel
Hislerim
Kişisel
Bunları unutmuşsun çok ayıp
Bacim sen hepimizi tümden catlatmakmi istiyon ?Ama filmdeki duygu bambaşkaydı. Oyle etrafınızdaki ask bocukleri yoktu. Hüzün yüklüydü. Adam oyle sadik oyle güzel seviyor kaybetmekten korkuyordu ki. Imrenilesiydi gercekten beni de bu cekti icine. Ben aşkı aci cekmekle bagdastirmisimdir hep zaten.
Zaman yolcusunun karısı. Ben ilk kitabını okuyup son 50 sayfası aglamistim. Sonra baktım filmini çekmişler onu da izledim. Hala da en sevdiğim kitaplardan biridir. Ama belki size sıradan gelebilir.
sanırım"grinin 50 tonu"Hayir. Ama ayni hisleri yasatabilir yani böyle bir film. Kendinizden bir seyler bulduğunuz herhangi bir film.
Bence ucuzlasan sizsiniz hic te üzülmüyorum zaten anonim olarak varim bu forumdaValla filmin ismi zerre umrumda değil hiç merak etmedim,zaten böyle bir film olduğunu etkilendiğinizi de düşünmüyorum.
Açık açık konu açıp aşık olmak istiyorum his duygu istiyorum demek yerine bunu filme kitlemişsiniz o kadar.
Sizin için üzüldüm,kendinizi bu kadar gülünç duruma düşürmeseydiniz keşke.
Insanlar istediklerini elde edemeyince nasıl cirkinlesiyor :))
Zeka yetmeyince ucuzluk başlamış soyletemedim bari hakaret edeyim deniyor.
Evet bana özel evet cook goreceli. Ne eski, ne yeni sevgiliyle alakalı
ne yazik ki var oyle bi film siz ot gibi yaşıyorsunuz hicbir filmden kitaptan etkilenmeden heralde :))Ya film diye düğün cdni mi izledin naptın sen?
Eskiden kocan hüzünlü seviyordu şimdi odun falan ahahah.
Ya 17 yasında değilseniz, ya da sizi etkileyen bir olayın filmi falan değilse etkilenme işi 15 dakikadan uzun sürmemeli. Sürüyorsa da kalkın bi camları açın hava girsin.
Madem öyle düşünüyosun böyle bir platformda böyle bir konu açmıcaksın kardeşimmm....Merak ederizz insanız tabi ki..
Artık adnı söylesende kimse izlemez zaten...Ama senin kafa dağıtmak günün stresini atmak için buralarda olan insanların canını sıkmaya hakkın yok bence.
Merak edilir bundan dogal bir sey yok. Ama adını alamayinca hakaret ediliyorsa bu acizliktir. Hincini o sekilde çıkarmaktir. Konumda soylemiycem dedim ben degil insanlar eğlence ariyor :))Kişiye özel, göreceli film nedir abi?
Youtube da denk geldim bu şarkıyı çok sevdim, kimse bilmesin paylaşmayalımcılar türedi ya onlara benzemiş konu.
Yahu insanlar gıcık olmuş doğal olarak.
Söyleseniz belki izleyenler sizi bu ruh halinden kurtaracak.
Saçma.
aaay sen film izlemeye devam et bizde duyguda yok evet...asıl bi kendine bak insanları yargılamadan önce!ne yazik ki var oyle bi film siz ot gibi yaşıyorsunuz hicbir filmden kitaptan etkilenmeden heralde :))
ne yazik ki var oyle bi film siz ot gibi yaşıyorsunuz hicbir filmden kitaptan etkilenmeden heralde :))
Belirtttiginiz icin tşekkürler cok onemliydi çünkü sizin beni sevmeniz :/Süslü cümleler kurarak laf ebeliği yapmak ve prokative etmek seninkisi can sıkıcı
Hata ekran karşısında insanların merak ettiğini görüp eğlendiğin fikri sinirlendiriyor
Güzel üslubundaki uslupsuzluğu sevmemiştim haklıymışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?