Görmek istediginiz gibi görüyorsunuz yaptığınız yorumda tutarlılık bile yok ben ozelim demedim ki hatta boyle etkilenmemin garip olduğunu düşünüp açtım. Film bana özel ben değil :)Ya evet bu forumda en entelektüel, en sanatsal üye sizsiniz Bizler ne filmden ne kitaptan anlarız. Sadece ucuz romantik filmler ve diziler izleriz. Herkes kendini özel sanıyor ama aslında herkes aynı. :)
Sizin görüp görebileceğiniz bütün kitapların x100 katı kitap okuduğuma emin olabilirsiniz,asıl ot bizler değil ne istediğini bilemeyen psikolojik rahatsızlığını bile dile getiremeyen sizsiniz ve burda anonim olarakta yoksunuz,çünkü insanlar karakter ve kişiliklerini koydukları yerde öyle yada böyle var olur. Hayal aleminizde,aşk isteklerinizde ve göreceli filmlerinizle her ne kadar mümkün kılınmasa dahi mutluluklar dilerim.ne yazik ki var oyle bi film siz ot gibi yaşıyorsunuz hicbir filmden kitaptan etkilenmeden heralde :))
İzlediğiniz bir filmle kocanızın sevgisinin eksikliğini sorguluyorsanız, hayatıyla sorunu olan asıl sizsiniz sanırım. Zira eski konularınızda bu çıkarımı destekliyor.ne yazik ki var oyle bi film siz ot gibi yaşıyorsunuz hicbir filmden kitaptan etkilenmeden heralde :))
Bu ne şimdi?ne yazik ki var oyle bi film siz ot gibi yaşıyorsunuz hicbir filmden kitaptan etkilenmeden heralde :))
stalk yapmadan uyuyamiyorum sizde de oluyor mu?Bu ne şimdi?
Gecenin ortasında görmüştüm konunuzu. Konu itibariyle zaten yeteri kadar absürttü. Ben filmlerden çok etkileniyorum sizde de oluyor mu!?
Ben çok su içince çişim geliyor sizin de geliyor mu ?
Bence bunun için bir konu açmalıyızstalk yapmadan uyuyamiyorum sizde de oluyo mu?
Ustun teshisiniz ve mutluluk dilekleriniz icin tsk. Psikoloji bilmem neyle vurmaya calisiyorsunuz da ben zaten bunu düşünüp actim konuyu anormal mi diyeSizin görüp görebileceğiniz bütün kitapların x100 katı kitap okuduğuma emin olabilirsiniz,asıl ot bizler değil ne istediğini bilemeyen psikolojik rahatsızlığını bile dile getiremeyen sizsiniz ve burda anonim olarakta yoksunuz,çünkü insanlar karakter ve kişiliklerini koydukları yerde öyle yada böyle var olur. Hayal aleminizde,aşk isteklerinizde ve göreceli filmlerinizle her ne kadar mümkün kılınmasa dahi mutluluklar dilerim.
İzlediğiniz bir filmle kocanızın sevgisinin eksikliğini sorguluyorsanız, hayatıyla sorunu olan asıl sizsiniz sanırım. Zira eski konularınızda bu çıkarımı destekliyor.
Bu soeunuza değil, insanlara "siz ot gibi yaşamışsınız" çıkışınızın cevabıydı. yapmayın böyle basit, "ben onu mu sordum" çevirmeleri. Klavyenizden çıkan sözlerinize karşılık alırsınız.Ustun teshisiniz ve mutluluk dilekleriniz icin tsk. Psikoloji bilmem neyle vurmaya calisiyorsunuz da ben zaten bunu düşünüp actim konuyu anormal mi diye
Yahu ben bunu sormuyorum ki vurmaya çalıştığınız konudan cekincem olsa bilmem kac tane konu acmazdim :))
Oyle guzel hüzünlü bi ask bence hicbir evlilikte yok :) 3 yil hangi adam hangi kadini bekler yasini tutar? Bi yerde hormonlarina yenik duserBu arada neden evli kadınlar genelde filmlerdeki gibi aşk var mı ?onlar film vs diyor anlamıyorum ..gayette var bence sizin yada benim bunu yakalayamamış olmamız olmadığı anlamına gelmez ..
Başkaları adına konuşmasak ??Oyle guzel hüzünlü bi ask bence hicbir evlilikte yok :) 3 yil hangi adam hangi kadini bekler yasini tutar? Bi yerde hormonlarina yenik duserGercek hayatta kimse vazgeçilmez degill :)
İlla ki vardır ama o filmlerdeki gibi evlenince mutlu sonla bitmiyor hayat da yeni bir başlangıca imza atılıyor yani evlilerin bekarları öyle aşklar filmlerde oluyor diye uyarmalarını kötü bir niyet olarak düşünmüyorum ben, elimizdeki türk erkeği belli hayal kırıklığına uğramayalım istiyor olabilirler sonuçta onlar da filmleri izleyip evliliği öyle düşünmüşlerdir. Bir de filmler demişken ordaki esas oğlanlar illa ki çapkındır esas kız ise daha önce hiç aşık olmamıştır sonra çapkın çocuk aşık olur çapkınlığı bırakır. Buna ne denmeli peki gerçekte çapkın olan çapkınlığı bırakıyor mu evlenince? Ya da zengin oğlan fakir kız evlenmesi. Ferihayı izleyip de zengin oğlanı bulup evleneceğine inanan çok arkadaşım oldu ama maddiyatın bu kadar ön planda olduğu bir dünyada fakir kızla evlenecek zengin oğlan artık çok zor bulunur :)Bu arada neden evli kadınlar genelde filmlerdeki gibi aşk var mı ?onlar film vs diyor anlamıyorum ..gayette var bence sizin yada benim bunu yakalayamamış olmamız olmadığı anlamına gelmez ..
Ben de onun kitabini okuyup filmini seyrettim. Tutku doluydu. Izledigim filmin de kitabi var. Kitap olsa belki ardarda okumaya usenirim. Ama filmi ac sar sar izle müziklerini dinle. Canlandiran kisiler benim kadar etkilenmemislerdirsanırım"grinin 50 tonu"
benim içinde grinin 50 tonu öyle etkiliydi.ben kitabını okumuştum.
sadece oradaki aşk,tutku çok sahici sanki o okuduğum an elimle tutacak gibiydi o aşkı.
bende uzun süre etkisinden çıkamamıştım ki hala beğenirim hatta filmin sound
sanırım"grinin 50 tonu"
benim içinde grinin 50 tonu öyle etkiliydi.ben kitabını okumuştum.
sadece oradaki aşk,tutku çok sahici sanki okuduğum sahneleri o an elimle tutacak gibiydim.
bende uzun süre etkisinden çıkamamıştım ki hala beğenirim hatta filmin soundtrack şarkısını her dinlediğimde kitap gözümde canlanır.
Umarim vardir. Varsa şayet cok mutlu olurum ben. Ama evlilikte her dk kaybetme korkusu, her an diken ustunde olma hali utopik geliyor sadece.Başkaları adına konuşmasak ??
Sandığınız gibi bütün erkekler aynı olmayabilir ..dünyada milyonlarca erkek var ..ben genellemelere karşıyım.. Ben mesela senelerce beklediğim biri oldu hayatımda ... İnsanlar kendi hayatında aradığını bulamayınca böyle çıkarımlar yapıyor piskolojik biraz ..ben yapmıyorum açıkcası başkasının aşkı da beni pek ilgilendirmiyor..
Ama benimde etkilendiğim filmler çok oluyor film seyretmeyi severim .. Şimdi netten film bakıyorum mesela ne izlesem diye..
Ben genel konuştum..Türk erkeğiyle sınırlandırmadım zaten ...bütün hayatı evlilikle değişeceğine inanan zaten hayal kırıklığına uğrar ..hayat sürekli değişen bir serüven olmalı ... Kötü niyetle söylediklerini söylemedim sadece atadıklarını bulamayınca böyle çıkarımlar yapıyorlar dedim ..İlla ki vardır ama o filmlerdeki gibi evlenince mutlu sonla bitmiyor hayat da yeni bir başlangıca imza atılıyor yani evlilerin bekarları öyle aşklar filmlerde oluyor diye uyarmalarını kötü bir niyet olarak düşünmüyorum ben, elimizdeki türk erkeği belli hayal kırıklığına uğramayalım istiyor olabilirler sonuçta onlar da filmleri izleyip evliliği öyle düşünmüşlerdir. Bir de filmler demişken ordaki esas oğlanlar illa ki çapkındır esas kız ise daha önce hiç aşık olmamıştır sonra çapkın çocuk aşık olur çapkınlığı bırakır. Buna ne denmeli peki gerçekte çapkın olan çapkınlığı bırakıyor mu evlenince? Ya da zengin oğlan fakir kız evlenmesi. Ferihayı izleyip de zengin oğlanı bulup evleneceğine inanan çok arkadaşım oldu ama maddiyatın bu kadar ön planda olduğu bir dünyada fakir kızla evlenecek zengin oğlan artık çok zor bulunur :)
Evet olabilir. Neyse psikolojisi bozulacak olanlar, fimleri gerçek zannedecekler film izlemesinler bence hem kendi psikolojileri hem de bizimki için lütfeenBen genel konuştum..Türk erkeğiyle sınırlandırmadım zaten ...bütün hayatı evlilikle değişeceğine inanan zaten hayal kırıklığına uğrar ..hayat sürekli değişen bir serüven olmalı ... Kötü niyetle söylediklerini söylemedim sadece atadıklarını bulamayınca böyle çıkarımlar yapıyorlar dedim ..
Zaten bu duygular olmamalı bence evlilikte ..güven ve saygı olmalı ..ama şahsen bende kaybetme korkusu olur ..malum boşanmalar çok oluyor ..seviyorsam kaybetme duygum olur tabiki ..Umarim vardir. Varsa şayet cok mutlu olurum ben. Ama evlilikte her dk kaybetme korkusu, her an diken ustunde olma hali utopik geliyor sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?